Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bodroghalomban?az meg hol van?
nhorbee szrintem besokalt ettől a foshalomtól és inkább értelmes dolgora bassza el az idejét
Hogy pedofil vagy,és kenegeted féltékenységedben a lányod?Azt mondta!Persze a családon belül marad!Tudod,én nem teszem szóvá!
kíváncsi vagyok,hogy megismersz e hamarosan,mikor rádköszönök egy óvatlan pillanatban
a norbinak is fehérfolyása van? ő már itt nem fórumozik? és neked van ismerősöd bodroghalomba ?
már elköszöntél,,,de én segítek neked,,,szarj le a földre és füllel feküdj bele,,de siess,mert melegen lesz jó csak neked,ahogy ismerlek
Szerintemis!
Úgy néznél ki,mint Clouseau főfelügyelő a "Rózsaszín párducban"!
mert a hír igaz,,,,,nem mondok mást,,,anyádnak fehérfolyásos a picsája,,,családon belüli sex ezt okozza,de te erről nem tudtál semmit,,,,ezt is a Nhorbee77 mesélte,hogy ez a hír járja a környéket rólad.
Menj már át a chat topikba, te népvérszívó földön fekvő mocskos kis csuhás féreg ....
Jó!Akkor a zanyád fülébe kakilok!
Most jó?
velem kapcsolatban te nagyon tévúton jársz,,,van némi pocakom,de férfi pocak nélkül,olyan mint az ég csillag nélkül,,,még szétbaszott bokával is meglepít okoznék neked az állóképességemről te vérgiliszta.
Mondjál már nekem is valami csúnyát!
Azt hittem már alszol kis csipásmajom!
Hát ez minden,de még mosolyogni sem tudok!
Ne erőltesd,mert nem áll jól!
A szöveg ismerős a "ló fő pöcs"oldalról kykee! :'(
Léccives lekközelebb, akkor próbálj anyázni, ha bele tudol kakázni a saját füledbe kellemes gyakorlást kívánok
Azért túrázom,hogy ne legyek hájlavina,mint te!Örülj,ha a 45-t megéred!Tudod a zsíros,meszes szív!Elzáródás!Jujj!
Szegény feleséged,és gyerekeid!
nincs,de ez tuti még mindig keresi
nem,rólad beszélt,tisztán látszik a szövegkörnyezetből
van még iskolatej?
végre lefaroszl,,,anyád szólt mi,?ki kell kormolnod a fehérfolyásos picsáját,hogy holnap tudjál tankolni egy 500asért,hogy a boltból tudjál hozni magadnak egy iskolatejet
Anyádat?
Az jó vicc lesz neki!
azért túrázol,mert pénzed nincs buszra,aztán rövidebb út a sziklákon keresztül megy hülyegyerek,én téglát vitetem,
No csá ápoltak!
Mielőbbi gyógyulást!
ilyet szól: kataklizma
Most pedig eszem!Eperjesi sültkolbász "Dijon"-i mustárral!