Nem ini-t kell basztatni.
Megmondta a frankót nagyon jól és semmi sértőt sem írt.
Aki hülye az így csinálja, ezt benézted már nem azért.
1. Viszem a kocsit vizsgáztatni úgy, hogy meg se nézem a forgalmit, ilyenkor azért kezembe veszem, hogy tutira megvan-e!
2. Lejárt műszakival meg nem viszek vizsgáztatni ha csak nincs útvonal engedélyem vagy nem a szomszédba van az állomás.
Ezek azt hiszem egy ilyen esetnél alapvető dolgok.
A rendőr meg tette ami a jelenlegi jogszabályokban le van írva tudod? EZ a dolga. Mondhatom neki, hogy épp most megyek borét vagy elhiszi vagy nem.
Legközelebb előre kell gondolkodni nem utólag bánkódni és ezt tiszta jóindulatból mondom nem geciségből
ha a forgalmit nem vették el a helyszínen, menj be az okmányba, kérj útvonal-engedélyt, előtte kérj az NKH-hoz időpontot, hogy azon belül ess.Ha elvették amíg nem jön vissza az okmányba addig semmit nem tehetsz.
a hülyeség ellen nincs tabletta
mert ha az út előtt kérdezősködik akkor kap jótanácsot, aztán mindenki boldog
lehet hogy nyers voltam de ma szar napom van, általában jobban tolerálom a hülyeséget
0-3 hónapig 5-50e helyszini, 3-6 hónapig 15e FIX, 6-12 20e, és 12 hónapnál régebben lejártnál 25e biri. Mind helyszíni, nem közig, csak fix birságok, kivéve ha 3 hónapnál nem régebben járt le. A forgalmit pedig csak 3 hónap lejárat után veszik el.
nem kötözködésképp
de ha olyan marha fontos és szükséges az autó akkor miért nem műszakiztassátok időben?
legalább egy héttel korábban mert még akár valami javítanivaló is lehet rajta
műszakira forgalmi nélkül menni meg akkora lúzerség hogy a a földön nincs ilyen, ráadásul 30km út, szóval nem az hogy átugrok a szomszéd utcában és pont a másik kabátban maradt a forgalmi
aztán meg rinyálni mert most mi van?
hülyék voltatok? hülyék
ennyi
Csináltasd meg és annyi....a rendőröknek azon kívül, hogy befizeted a kirótt bírságot más nem fontos.... ......amúgy miért nem adtak csekket a helyszínen?
Még néhány kérdés: akkor most meg se csináltassuk ott a vizsgát, ahova mai napra be volt jelentve az autó időpontra? Mennyi idő múlva jön erről az értesítés? Mi van, ha addig megcsináltatjuk a műszakit? Csak mert autó nélkül teljesen meg vagyunk lőve, munkába sem tudunk elmenni...
mivel lejárt a műszaki, csak hatósági engedéllyel,útvonal-engedéllyel mehet vizsgázni, és csakis NKH-s szigorított vizsgára, időpontra. Erre jelentették fel. Be kell fizetni, és legközelebb figyelni. Nem tudod eredménnyel fellebbezni.
A forgalmi a másik táskában volt, rosszat vitt el. Tehát nem is tudta volna ma megcsinálni az állomáson a műszakiztató. Amúgy meg jelezte a yardnak, hogy hova megy, fel is hívta volna az állomást, mert ott igazolni tudták volna, hogy időpontra viszi az autót. A tiltott vezetés meg azt jelenti, hogy forgalmi nélkül, jogsi nélkül, lejárt forgalmival... nagyjából ennyi...
Mennyi ideje járt le a műszaki? Forgalmi nélkül hogy akarta leműszakiztatni? Ha le volt járva,és hosszabbítás nem volt korábban, akkor vagy tréler,vagy útvonal engedély. Azt a rendőr honnan tudja hogy a feleséged hova megy éppen? Mindenki azt mond amit akar,és azt hisz el amit akar.
Amúgy mi az a "tiltott vezetés"?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Autóval kapcsolatos dolog. Lehet, hogy nem ideillik, de hátha van tapasztalatotok, esetleg jótanácsotok. Ma délelőtt a feleségem vitte volna műszakira az autóját egy vizsgaállomásra, de útközben kivették a rendőrök a lejárt műszaki miatt. Mivel a forgalmit is itthon hagyta, ezért szabálysértés miatt feljelentést tesznek ellene. Mit lehet ilyenkor tenni? Mert nem értem, hogy miért nem hagyták elmenni a vizsgaállomásig. Ja, és a legszebb. A vizsgaállomástól kb 5 km-re azt mondták neki, hogy menjen haza... Onnan hazáig kb 25 km az út. Hogy lehet az, hogy ha feljelentik tiltott vezetésért, még azt mondják neki, hogy vezessen haza ezzel a gépjárművel.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Krisztián
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.Arról van szó hogy meg szeretném szerezni itt Angliában a jogosítványt motorra, viszont nincs érvényes útlevelem.A kérdésem az, hogy simán a személyi igazolványommal tudok-e provisional licence-t igényelni.Nagyjából csak ez a része nem tiszta, de ha van valami hasznos tanács akkor azt is szívesen veszem.
Előre is köszönöm,
Csabi (egy kezdő, de lelkes leendő motoros)
Sziasztok!
Azt szertném kérdezni, hogy az új rendeletnek hála, ha most lesz jogsim, B kat.-ra akkor én AM kategóriát kapok majd mellé? Ugye azt nem változtatták meg, hogy a B mellé a moped kategóriát megkapom?
Remélem tudtok segíteni, mert eléggé nem tudok erről semmit. Köszönöm:)
Serp.
Adott egy jármű, ami apuka nevén van. Szeretné az egyenes ágú leszármazottjának(gyerek) ajándékozni. Kell-e ajándékozási, vagy átírási "illetéket" fizetni?
Sziasztok azt szeretném kérdezni
hogy 17 éves leszek Juli 17. én mármengvan a rendszámos Cagiva mitom jogsit szeretnék rá tenni egy A1 es jogsit ezt már elkezdhetem mindennel eggyütt vagy valami más ajánlat amivel jobban járok ?
jah és még annyi hogy M es jogsim már van ot van elsösegély vizsgám
akkor it majd csak kresz rutin és forgalmi vizsga kell?
Megmondta a frankót nagyon jól és semmi sértőt sem írt.
Aki hülye az így csinálja, ezt benézted már nem azért.
1. Viszem a kocsit vizsgáztatni úgy, hogy meg se nézem a forgalmit, ilyenkor azért kezembe veszem, hogy tutira megvan-e!
2. Lejárt műszakival meg nem viszek vizsgáztatni ha csak nincs útvonal engedélyem vagy nem a szomszédba van az állomás.
Ezek azt hiszem egy ilyen esetnél alapvető dolgok.
A rendőr meg tette ami a jelenlegi jogszabályokban le van írva tudod? EZ a dolga. Mondhatom neki, hogy épp most megyek borét vagy elhiszi vagy nem.
Legközelebb előre kell gondolkodni nem utólag bánkódni és ezt tiszta jóindulatból mondom nem geciségből
mert ha az út előtt kérdezősködik akkor kap jótanácsot, aztán mindenki boldog
lehet hogy nyers voltam de ma szar napom van, általában jobban tolerálom a hülyeséget
de ha olyan marha fontos és szükséges az autó akkor miért nem műszakiztassátok időben?
legalább egy héttel korábban mert még akár valami javítanivaló is lehet rajta
műszakira forgalmi nélkül menni meg akkora lúzerség hogy a a földön nincs ilyen, ráadásul 30km út, szóval nem az hogy átugrok a szomszéd utcában és pont a másik kabátban maradt a forgalmi
aztán meg rinyálni mert most mi van?
hülyék voltatok? hülyék
ennyi
Amúgy mi az a "tiltott vezetés"?
Segítségeteket szeretném kérni. Autóval kapcsolatos dolog. Lehet, hogy nem ideillik, de hátha van tapasztalatotok, esetleg jótanácsotok. Ma délelőtt a feleségem vitte volna műszakira az autóját egy vizsgaállomásra, de útközben kivették a rendőrök a lejárt műszaki miatt. Mivel a forgalmit is itthon hagyta, ezért szabálysértés miatt feljelentést tesznek ellene. Mit lehet ilyenkor tenni? Mert nem értem, hogy miért nem hagyták elmenni a vizsgaállomásig. Ja, és a legszebb. A vizsgaállomástól kb 5 km-re azt mondták neki, hogy menjen haza... Onnan hazáig kb 25 km az út. Hogy lehet az, hogy ha feljelentik tiltott vezetésért, még azt mondják neki, hogy vezessen haza ezzel a gépjárművel.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Krisztián
Szeretném a segítségeteket kérni.Arról van szó hogy meg szeretném szerezni itt Angliában a jogosítványt motorra, viszont nincs érvényes útlevelem.A kérdésem az, hogy simán a személyi igazolványommal tudok-e provisional licence-t igényelni.Nagyjából csak ez a része nem tiszta, de ha van valami hasznos tanács akkor azt is szívesen veszem.
Előre is köszönöm,
Csabi (egy kezdő, de lelkes leendő motoros)
Azt szertném kérdezni, hogy az új rendeletnek hála, ha most lesz jogsim, B kat.-ra akkor én AM kategóriát kapok majd mellé? Ugye azt nem változtatták meg, hogy a B mellé a moped kategóriát megkapom?
Remélem tudtok segíteni, mert eléggé nem tudok erről semmit. Köszönöm:)
Serp.
Adott egy jármű, ami apuka nevén van. Szeretné az egyenes ágú leszármazottjának(gyerek) ajándékozni. Kell-e ajándékozási, vagy átírási "illetéket" fizetni?
köszi.
Ajánlat? Egy kis helyesírás gyakorlás.....
Itt az üzenőfal alatt futó szalagcímekben megtalálod minden kérdésre a választ. (Lehet jobbra is lépkedni....)
hogy 17 éves leszek Juli 17. én mármengvan a rendszámos Cagiva mitom jogsit szeretnék rá tenni egy A1 es jogsit ezt már elkezdhetem mindennel eggyütt vagy valami más ajánlat amivel jobban járok ?
jah és még annyi hogy M es jogsim már van ot van elsösegély vizsgám
akkor it majd csak kresz rutin és forgalmi vizsga kell?
Ma felhívtam az iskolát, azt mondják márciusra meglesznek a szükséges motorok, no para:)