Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg jól érzem magam 185/92 arányban!
Napi 15 km túra,és egyéb mondjuk sziklamászás!
Te a téglát is kettőslétrán tudod venni!
özvegycsináló? ja,anyádat csináltam
Kérdezzük meg a Bear-t, hogy milyen jogi következményei lehetnek egy lincselésnek

Ha nem veszik el a jogsimat, akkor én a lövés után végighúzom a főúton Persze megengedett és szabályos sebességgel .... Pestig
Igen!Hallottam róla!A magyar maffiózók kedvenc egymást gyilkolászó helye!
Te "özvegycsináló"nagy kópé vagy!
te tényleg egy genetikai kataklizma vagy,,,nagyon gyenge a poénjaid,azóta fejlődtél már,ennek igazán örülök,,,,de miért visszafelé?
nekem így jó 106kilósan,,,,de van mit ennem,ez azt tükrözi,te rozzant csonthalom,,,,nem mondták még azon a benzinkúton,ahova kávét tarhálni jársz be,hogy kiérződik a szarszag,olyan vékony vagy?
elmehetnél csúcsdísznek valakihez karácsonykor......szívesen meglövöldöznélek sörétessel,vállalod?
Milyen komoly harcos vagy!
Csak nem a Szíriában porig alázott TEK tagja vagy?
nem,ez a Thaiföldön bejegyzett nevem,,,,,de még mindig értelmesebb,mint egy bukósisakokról elnevezett másolatnév....ez legalább eredeti a Predinek köszönöhetem,,,nekem tetszik,,,inkább mint a kykee,,de az is jobb mint a HRCXlájt
Hogy lettél Khai,Kykee?Előléptettek a szekrény mögül?
vedd úgy,mintha tapsvihar volna!
Na!Kis fostalicska!
Tudod,hogy tudsz gyorsan 20 kilót leadni?

Photoshoppal!
Beszarok suttyók!
kykeee felnőtt!Khai lett!Szentfazék,mivé lesz az állat az lfp-n?
Krisztina!Ez most akkor előléptetés,hogy kykeeből,Khai lettél?
Fogadd őszinte gratulációm!
Ritka hülye vagy!
azért annyira nem dagadt,ne aggódj,,,,,bármikor leköplek.....a puhostól azért messzebb vagyok,mint te a motorozástól
Annyira megbántottál szellemes szavaiddal, hogy elmondani nem tudom bánatomat. Megyek is ahová csak parancsolod nagyfőnök. Annyira okos és tapasztalt vagy, hogy én nem szégyenlek tanulni tőled. Taníts mester!
Mióta lettél Khai?
Beszarok!Még nekem ugattok,hogy más néven vagyok?
Azta dagadt puhost a szuzukigsr 600-l felismerem!
Mindjárt mondom a neved!
NE DIRIGÁLJ KOTRALÉK,,,,te beszélsz,motorosok szégyene?
topickontinentális háború
A moderátor elolvassa,és rájön,hogy kik a provokátorok!
Lukinyúl!Menj az lfp kulturszennyoldalra!Ott várnak!
Gyere és köpj te hajléktalant szopó köcsög!
na legalább az "alkeszok" kategóriába még beférek
Ebben teljesen egyetértek veled!
Alkeszok,sittesek,és igénytelen,ápolatlan a társadalom pöcegödör pucolói járnak ilyen szektagyűlésre!
Na meg a tolvajok!
Én írtam már az adminnak,javaslok írjunk minél többen,fél perc alatt megvan,aztán kitiltják ezt a kis buzit:
itt lehet kitiltatni a trollokat
Köpködj csak Zoli.
hajrá szevasztok
ez aztán a jogász topic