Aláírtad az adásvételiben, hogy a járművet kipróbált, megtekint állapotban vetted meg?
Ha igen, akkor buktad.....
Saját károdon tanulhatsz, pedig olcsóbb lenne másén.
Tegnap vettem egy robogót, mivel akkumulátor nem volt benne így nem tudtuk kipróbálni az önindítót de a srác váltig állította, hogy jó. Ma reggel az első utam a bolt volt egy bele való akkumulátor vételéért. Beleraktuk de az önindító nem mükszik. Felhívtam a srácot, hogy ez így nem fer de ő csak habogott. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor kihez tudok fordulni ha átvertek? Hol tudom feljelenteni stb? Mondtam neki, hogy vagy csináltassa meg vagy vissza az egészet de nem hajlandó egyikre sem...
Üdv.
A ká-end-há biztosítónál van biztosításom.Igaz most lejárt, elfelejtettem befizetni.Nincs arra valami törvény hogy még tudjak motorozni? Nincs rajta fedezet? a csekken nem ír semmi ilyet hogy fedezet. segítsetek már... Lényeg a lényeg, lejárt a biztosításom, és mennék motorozni. Lehet vagy nem 08.28-án járt le.
Ezt már egyszer én is végig kérdeztem, ugyanis 250-es crossmotort szeretnék áttolni A-tól B-be, és kíváncsi voltam mit kérhet a rendőr, ha igazoltatna. (Se jogsim, se papírok, csak egy adás-vételim van, tehát a motor hobbymotor) Igaz, hogy én lennék az utolsó aki közúton használna papírok nélküli motort, de zárt pályán úgy tudom, hogy lehet vezetni azt amit csak akar az ember.
Köszönöm a gyors választ!
Én sem értettem, hogy milyen matricát követel rajtam. Ő szerinte a biztosításhoz kellene kapnom valamilyen matricát és azt kellene felragasztanom. De tudtommal segédmotor kerékpárhoz ilyet nem ad a biztosító.
rendőr bármikor igazoltathat, és ha a motor a tied, akkor, amennyiben nem felel meg a műszaki előírásoknak, büntethet. Segédmotoron nincs rendszám, a rajta lévő zöld matrica pedig a műszaki, nem tudom, mit akartak tőled.
A motort toló is gépjárművezetőnek számít.
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ha pl: leparkolok a motorral és állok mellette, majd oda jön egy rendőr, akkor igazoltathat? Ha valami nem stimmel a motorral beleköthet? (Mert elvileg mondhatom azt, hogy én csak oda toltam és nem mentem vele!)
Még1 kérdés: segédmotor kerékpárra kötelező ilyen biztosítást igazoló zöld matrica a motorra? Mert én tőlem kérték, csak nem tudom mire fel! Szept.1-én kérték tőlem.
Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok.A téma amiről véleményeteket várom az apróhirdetésre angol fickó jelentkezik és paypalon akar lehúzni stb. Ismerjük a Jelenséget.Engem is megkeresett egy ilyen fószer,de eddig semmi gyanus nem ütötte fel a fejemet,de jobb angolosok vannak itt hátha ti találtok valamit.Bemásolom az egész levelezést mai nap utolsó levelével bezárólag.Köszönöm az építő jellegű kritikát.
Hello Varga,
Thanks for your PayPal Account details sent to me..i will buy it without Akrapovic system and i will pay 3,000EURO for the bike price,i really want the Bike and i would like you to remove the ad from internet because i don't want another buyer to come for the Bike to buy it ok and the money will be send to you on Wednesday 05:09:2012 now i have forwarded your personal name and email to my shipping company to contact you how to come for the pick up as soon as you receive an email from the shipping company do reply them with your home address so that when they are coming for the pick up it will very easier for them to locate your home.I await your fast mail today after you have forward your data to the shipping company.
Greetings Garcia.
On Fri, Aug 31, 2012 at 5:46 AM, Varga Tamás wrote:
Hi.
I have PayPal account.
you can send the money to: urland@citromail.hu
Thanks
Dear Prospective seller,
Thanks for getting back to me a very good day to and your family over there ......... i am Garcia Paul and here is my address (77 HIGH LEVER ROAD NOTHINGHILL LONDON W10 6PN,UNITED KINGDOM). And am a business man and i am interested in your Bike for sale and i will be very much happy if you can handle this with hight level of maturity as this is my first time of buying Bike over the interent and abroad..well i am very serious and ready to buy it but i must let you know i am making payment to you through paypal account and i will like you to email me back all necessary things needed to complete this transaction as it is no joke ok .. i am really ready ok..if you do not have an account with PAYPAL you can easily go to there site and register there ...(www.paypal.com) so below are the details needed for your money to be transfered as soon as possible
PLEASE CAN I TRUST YOU ENOUGH..BUSINESS IS ALL ABOUT TRUST...
. SO HERE ARE THE DETAILS NEEDED
YOUR LAST PRICE IN EURO?
YOUR HOME ADDRESS WHERE THE BIKE IS LOCATED ?
YOUR PHONE NUMBER?
YOUR PAYPAL ACCOUNT ?
I will contact paypal customer service as soon as possible in other to transfer the money to your account yet to disclose account ok.. i will be looking forward to reading from you with your details above ok .
I will be very greateful to read from soonest ..
Garcia Paul.
On Tue, Aug 28, 2012 at 9:27 PM, Varga Tamás wrote:
Hello
No problem. Bike cost is in euro 2800€ without Akrapovic system and Suter clutch.
Bike price with suter clutch and Akrapovic system (you can see the last image
at hasznaltauto.hu) 4000€.
Regards,
Tamas,
--
Hello,
How are you today? I saw your ad from internet on hasznaltauto.hu and
i would like to have your Bargain in Euro with present pictures.
Az előző levél Angol nyelvű részei nyers fordításban az alábbiakban olvashatóak!
Sziasztok! AZ Internetes RöhejRÉM újra támadásba lendült!
William Jackson, a Híres brit motorkereskedő Paul Garcia Neven, garciapaul628@gmail.com e-mail címről küldött nekem reménykeltő üzenetet, hogy megvenné a motoromat. AZ alábbiakban a levelezés:
1.Levél Graciától:
Hello,
Hogy van ma? Láttam a hirdetés interneten
hasznaltauto.hu és
szeretnék, hogy a vétel az euró a jelenlegi kép.
Üdvözlet Garcia.
1.Válaszom:
Hello!
Jól vagyok köszönöm! Én nem egészen értem a kérdést. Azt kérdi, hogy jelenleg olyan állapotban a motor, mint a képek? Igen. Azóta, csak egyszer mentem vele. Érdekelné a motorkerékáp?
Várom megtisztelő válaszát!
Egy szép este!
Üdvözlettel,
Kimerül
Javaslom a google Fordító (szinkrontolmács) használatát! Nekem bejött! :)
2.Levél Grácia nagybácsitól a messzi távolból (szerintem Markotabödögei a Srác!)
Tisztelt Leendő eladó,
Köszönöm, hogy vissza nekem egy nagyon jó nap, és a család ott ......... vagyok Garcia Paul, és itt van a címem (77 HIGH LEVER ROAD LONDON NOTHINGHILL W10 6PN, Egyesült Királyság). És vagyok üzletember, és én vagyok érdekelt a kerékpár eladó, és én is nagyon sok boldog, ha tudja kezelni ezt a magasság érettségi szintet, mivel ez az első alkalom, hogy vásárol Bike az interent és külföldön .. jól vagyok nagyon komoly és kész megvenni, de azt kell hogy tudd, én így fizetési végig paypal számla, és én is szeretném, ha e-mailt nekem vissza minden szükséges dolgot kellett befejezni ezt a tranzakciót, mert nem vicc ok .. Én igazán kész ok .. ha nem rendelkezik számlával PAYPAL könnyen megy oda helyszínen, és regisztráljon ott ... (www.paypal.com), így az alábbi dátumtól információ szükséges a pénzt átadni leghamarabb lehetséges
KÉRJÜK Bízhatok benned ELÉG .. BUSINESS szól TRUST ...
. SO Itt vannak a részletek SZÜKSÉGES
Az utolsó ÁRAK EURO?
A HOME címét, ahol a BIKE található?
A telefonszámát?
A PayPal számla?
Én a kapcsolatot paypal ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb a többi át a pénzt a számlára még közzé számlára ok .. én is várom, hogy olvasás neked a részleteket a fenti ok.
Én is nagyon greateful olvasni minél előbb ..
Garcia Paul.
Milyen fura! Ugyanazon a címen laknak. (Garcia Paul és a William is) Szegény motorkereskedők tégia telephelyen nélkülöznek Ott a tengeren TUL! :)
2.Válasz:
Nektek éS AZ alábbi linknek köszönhetően Hamar rájöttem, hogy elég habos a mese:
http://www.simson.hu/index.php?mit1=forum&mit2=listazas&mit3=for
um & start = 87627 & forumtema = 5
Tehát rövidre zártam AZ alábbi üzenettel:
Kedves William Jackson! Vagy, Paul Garcia?
Kérjük, olvassa el a web oldalak:
http://www.simson.hu/index.php?mit1=forum&mit2=listazas&mit3=
fo
rum & start = 87627 & forumtema = 5
http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/tap
asztalatok /? cmd = showtopic & id = 535 & p = 125
Örülök, hogy van egy sikeres első üzlete az országán kívül!
Ön:
"AZ ÜZLET A BIZALOMRÓL SZÓL ..."
:)
Üdv:
Péter
Vigyázzon mindenki! Gracia REM lappang a világhálón! Vááá!
Sziasztok! Az internetes RöhejRÉM újra támadásba lendült!
William Jackson, a híres brit motorkereskedő Paul Garcia néven, garciapaul628@gmail.com email címről küldött nekem reménykeltő üzenetet, hogy megvenné a motoromat. Az alábbiakban a levelezés:
1.Levél Graciától:
Hello,
How are you today? I saw your ad from internet on
hasznaltauto.hu and
Greetings Garcia.
1.Válaszom:
Hello!
I'm fine thank you! I do not quite understand the question. I ask that is currently in a state of the engine is like the pictures? Yes. Since then, I went to him only once. I am interested in motorcycles?
I look forward to your kind reply!
A nice evening!
Best regards,
Peter
Javaslom a google fordító (szinkrontolmács ) használatát! Nekem bejött! :)
2.Levél Grácia nagybácsitól a messzi távolból (szerintem Markotabödögei a srác!)
Dear Prospective seller,
Thanks for getting back to me a very good day to and your family over there ......... i am Garcia Paul and here is my address (77 HIGH LEVER ROAD NOTHINGHILL LONDON W10 6PN,UNITED KINGDOM). And am a business man and i am interested in your Bike for sale and i will be very much happy if you can handle this with hight level of maturity as this is my first time of buying Bike over the interent and abroad..well i am very serious and ready to buy it but i must let you know i am making payment to you through paypal account and i will like you to email me back all necessary things needed to complete this transaction as it is no joke ok .. i am really ready ok..if you do not have an account with PAYPAL you can easily go to there site and register there ...(www.paypal.com) so below are the details needed for your money to be transfered as soon as possible
YOUR LAST PRICE IN EURO?
YOUR PHONE NUMBER?
YOUR PAYPAL ACCOUNT ?
I will contact paypal customer service as soon as possible in other to transfer the money to your account yet to disclose account ok.. i will be looking forward to reading from you with your details above ok .
Garcia Paul.
Milyen fura! Ugyanazon a címen laknak. Szegény motorkereskedők egy telephelyen nélkülöznek ott a tengeren túl! :)
2.Válasz:
Nektek és az alábbi linknek köszönhetően hamar rájöttem, hogy elég habos a mese:
um&start=87627&forumtema=5
Tehát rövidre zártam az alábbi üzenettel:
Dear William Jackson! Or, Paul Garcia?
Please see the web pages:
http://www.simson.hu/index.php?mit1=forum&mit2=listazas&mit3=fo
rum&start=87627&forumtema=5
asztalatok/?cmd=showtopic&id=535&p=125
Nice to have a successful first business outside of your country!
you can:
"BUSINESS IS ALL ABOUT TRUST..."
Welcome to:
Peter
Vigyázzon mindenki! Gracia a rém lappang a világhálón! Vááá!
Urak, köszi a válaszokat!
Viszont van egy videó az indexen, ami miatt feltettem a leállósávos-előremenős kérdésem. Azt látom, hogy osztrák a videó, de ha példának le merik hozni, akkor itthon is ez szerint kellene betartani a szabályt. A videón pedig a leállósávba húzódnak, és a motoros sem megy sehova. Akkor most mi van?
nem, a leállósáv továbbra is tabu, de a sávok a pályán elég szélesek ahhoz, hogy elférjen plusz egy kocsi, ha mindenki kihúzódik. A motoros ilyenkor előre mehet.
Bár most, hogy betű szerint átolvasom "vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia" ez belefér az egyéb forgalmi okba!
Valaki aki okosabb? Írja le véleményét!
Ha igen, akkor buktad.....
Saját károdon tanulhatsz, pedig olcsóbb lenne másén.
Tegnap vettem egy robogót, mivel akkumulátor nem volt benne így nem tudtuk kipróbálni az önindítót de a srác váltig állította, hogy jó. Ma reggel az első utam a bolt volt egy bele való akkumulátor vételéért. Beleraktuk de az önindító nem mükszik. Felhívtam a srácot, hogy ez így nem fer de ő csak habogott. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor kihez tudok fordulni ha átvertek? Hol tudom feljelenteni stb? Mondtam neki, hogy vagy csináltassa meg vagy vissza az egészet de nem hajlandó egyikre sem...
A ká-end-há biztosítónál van biztosításom.Igaz most lejárt, elfelejtettem befizetni.Nincs arra valami törvény hogy még tudjak motorozni? Nincs rajta fedezet? a csekken nem ír semmi ilyet hogy fedezet. segítsetek már... Lényeg a lényeg, lejárt a biztosításom, és mennék motorozni. Lehet vagy nem 08.28-án járt le.
Ezen a téren nagyon sok az ellentmondás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/...
http://www.gyakorikerdesek.hu/
...
Én sem értettem, hogy milyen matricát követel rajtam. Ő szerinte a biztosításhoz kellene kapnom valamilyen matricát és azt kellene felragasztanom. De tudtommal segédmotor kerékpárhoz ilyet nem ad a biztosító.
A motort toló is gépjárművezetőnek számít.
Érdeklődnék, hogy ha pl: leparkolok a motorral és állok mellette, majd oda jön egy rendőr, akkor igazoltathat? Ha valami nem stimmel a motorral beleköthet? (Mert elvileg mondhatom azt, hogy én csak oda toltam és nem mentem vele!)
Még1 kérdés: segédmotor kerékpárra kötelező ilyen biztosítást igazoló zöld matrica a motorra? Mert én tőlem kérték, csak nem tudom mire fel! Szept.1-én kérték tőlem.
Előre is köszönöm a választ!
Hello Varga,
Thanks for your PayPal Account details sent to me..i will buy it without Akrapovic system and i will pay 3,000EURO for the bike price,i really want the Bike and i would like you to remove the ad from internet because i don't want another buyer to come for the Bike to buy it ok and the money will be send to you on Wednesday 05:09:2012 now i have forwarded your personal name and email to my shipping company to contact you how to come for the pick up as soon as you receive an email from the shipping company do reply them with your home address so that when they are coming for the pick up it will very easier for them to locate your home.I await your fast mail today after you have forward your data to the shipping company.
Greetings Garcia.
On Fri, Aug 31, 2012 at 5:46 AM, Varga Tamás wrote:
Hi.
I have PayPal account.
you can send the money to: urland@citromail.hu
Thanks
Dear Prospective seller,
YOUR LAST PRICE IN EURO?
YOUR PHONE NUMBER?
YOUR PAYPAL ACCOUNT ?
Garcia Paul.
On Tue, Aug 28, 2012 at 9:27 PM, Varga Tamás wrote:
Hello
No problem. Bike cost is in euro 2800€ without Akrapovic system and Suter clutch.
Bike price with suter clutch and Akrapovic system (you can see the last image
at hasznaltauto.hu) 4000€.
Regards,
Tamas,
--
Hello,
How are you today? I saw your ad from internet on hasznaltauto.hu and
Greetings Garcia.
Sziasztok! AZ Internetes RöhejRÉM újra támadásba lendült!
William Jackson, a Híres brit motorkereskedő Paul Garcia Neven, garciapaul628@gmail.com e-mail címről küldött nekem reménykeltő üzenetet, hogy megvenné a motoromat. AZ alábbiakban a levelezés:
1.Levél Graciától:
Hello,
Hogy van ma? Láttam a hirdetés interneten
hasznaltauto.hu és
szeretnék, hogy a vétel az euró a jelenlegi kép.
Üdvözlet Garcia.
1.Válaszom:
Hello!
Jól vagyok köszönöm! Én nem egészen értem a kérdést. Azt kérdi, hogy jelenleg olyan állapotban a motor, mint a képek? Igen. Azóta, csak egyszer mentem vele. Érdekelné a motorkerékáp?
Várom megtisztelő válaszát!
Egy szép este!
Üdvözlettel,
Kimerül
Javaslom a google Fordító (szinkrontolmács) használatát! Nekem bejött! :)
2.Levél Grácia nagybácsitól a messzi távolból (szerintem Markotabödögei a Srác!)
Tisztelt Leendő eladó,
Köszönöm, hogy vissza nekem egy nagyon jó nap, és a család ott ......... vagyok Garcia Paul, és itt van a címem (77 HIGH LEVER ROAD LONDON NOTHINGHILL W10 6PN, Egyesült Királyság). És vagyok üzletember, és én vagyok érdekelt a kerékpár eladó, és én is nagyon sok boldog, ha tudja kezelni ezt a magasság érettségi szintet, mivel ez az első alkalom, hogy vásárol Bike az interent és külföldön .. jól vagyok nagyon komoly és kész megvenni, de azt kell hogy tudd, én így fizetési végig paypal számla, és én is szeretném, ha e-mailt nekem vissza minden szükséges dolgot kellett befejezni ezt a tranzakciót, mert nem vicc ok .. Én igazán kész ok .. ha nem rendelkezik számlával PAYPAL könnyen megy oda helyszínen, és regisztráljon ott ... (www.paypal.com), így az alábbi dátumtól információ szükséges a pénzt átadni leghamarabb lehetséges
KÉRJÜK Bízhatok benned ELÉG .. BUSINESS szól TRUST ...
. SO Itt vannak a részletek SZÜKSÉGES
Az utolsó ÁRAK EURO?
A HOME címét, ahol a BIKE található?
A telefonszámát?
A PayPal számla?
Én a kapcsolatot paypal ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb a többi át a pénzt a számlára még közzé számlára ok .. én is várom, hogy olvasás neked a részleteket a fenti ok.
Én is nagyon greateful olvasni minél előbb ..
Garcia Paul.
Milyen fura! Ugyanazon a címen laknak. (Garcia Paul és a William is) Szegény motorkereskedők tégia telephelyen nélkülöznek Ott a tengeren TUL! :)
2.Válasz:
Nektek éS AZ alábbi linknek köszönhetően Hamar rájöttem, hogy elég habos a mese:
um & start = 87627 & forumtema = 5
Tehát rövidre zártam AZ alábbi üzenettel:
Kedves William Jackson! Vagy, Paul Garcia?
Kérjük, olvassa el a web oldalak:
http://www.simson.hu/index.php?mit1=forum&mit2=listazas&mit3=
fo
rum & start = 87627 & forumtema = 5
asztalatok /? cmd = showtopic & id = 535 & p = 125
Örülök, hogy van egy sikeres első üzlete az országán kívül!
Ön:
"AZ ÜZLET A BIZALOMRÓL SZÓL ..."
Üdv:
Péter
Vigyázzon mindenki! Gracia REM lappang a világhálón! Vááá!
Üdv:
Peti
William Jackson, a híres brit motorkereskedő Paul Garcia néven, garciapaul628@gmail.com email címről küldött nekem reménykeltő üzenetet, hogy megvenné a motoromat. Az alábbiakban a levelezés:
1.Levél Graciától:
Hello,
How are you today? I saw your ad from internet on
hasznaltauto.hu and
Greetings Garcia.
1.Válaszom:
Hello!
I'm fine thank you! I do not quite understand the question. I ask that is currently in a state of the engine is like the pictures? Yes. Since then, I went to him only once. I am interested in motorcycles?
I look forward to your kind reply!
A nice evening!
Best regards,
Peter
Javaslom a google fordító (szinkrontolmács ) használatát! Nekem bejött! :)
2.Levél Grácia nagybácsitól a messzi távolból (szerintem Markotabödögei a srác!)
Dear Prospective seller,
YOUR LAST PRICE IN EURO?
YOUR PHONE NUMBER?
YOUR PAYPAL ACCOUNT ?
Garcia Paul.
Milyen fura! Ugyanazon a címen laknak. Szegény motorkereskedők egy telephelyen nélkülöznek ott a tengeren túl! :)
2.Válasz:
Nektek és az alábbi linknek köszönhetően hamar rájöttem, hogy elég habos a mese:
um&start=87627&forumtema=5
Tehát rövidre zártam az alábbi üzenettel:
Dear William Jackson! Or, Paul Garcia?
Please see the web pages:
http://www.simson.hu/index.php?mit1=forum&mit2=listazas&mit3=fo
rum&start=87627&forumtema=5
asztalatok/?cmd=showtopic&id=535&p=125
Nice to have a successful first business outside of your country!
you can:
"BUSINESS IS ALL ABOUT TRUST..."
Welcome to:
Peter
Vigyázzon mindenki! Gracia a rém lappang a világhálón! Vááá!
Üdv:
Peti
Nem lett nyaralás végül is, maradt a le lazítás
Viszont van egy videó az indexen, ami miatt feltettem a leállósávos-előremenős kérdésem. Azt látom, hogy osztrák a videó, de ha példának le merik hozni, akkor itthon is ez szerint kellene betartani a szabályt. A videón pedig a leállósávba húzódnak, és a motoros sem megy sehova. Akkor most mi van?
Mi ujság veled jól vagy, minden oké
Valaki aki okosabb? Írja le véleményét!