Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a választ :)
Köszönöm..... Akkor el kell varázsolnom 30 decibelt.
kiadás dátuma. Amíg ki nem adták nem is vezethetsz.
hali,

a kétéves próbajogsi mikor jár le?két dátum van a jogsin:
1; vizsga időpontja
2; kiadás dátuma

pár nap a kettő közötti idő,de kiváncsi vagyok!
köszi előre is :)
itthon nem kell, külföldön és itthon is csak akkor basztatnak, ha hangos. Decibel korlát van, ami a motorod nyakán található, azt nem lépheted túl sportdobbal sem.
Kint akkor nézik, ha műszakiztatni akarsz, vagy valamiért hatósági vizsgára viszed.
Szia. Csak egy kérdés. A kipuban nem kell e jelzés? Külföldön sem?
küldöm:)
A régenni, ahol H betű van, és a zászló csíkjai, ott még kell a matrica.
Jah...számlaszámot küldjél majd, ha ráérsz...
Megjött, köszönöm....pöttyedt nagy lett. Kivaxoltam, kimostam. Kipróbálom másik arcpárnával, ha kiszárad, hátha jó. Ha nem akkor piacra kerül. Szép állapotú egyébként, a lemállt bőrön kívül és a plexik is szuperek. Köszönöm. Bandinak átadtam az iratokat
Várom a csomagot. Még nem ért ide, de lehet délutánra vagy holnapra itt lesz.

Az én EU-s rendszámomban "H" jel van a kék sávban az eu csillagkarika alatt. Értem, hogy erre nem kell + "H" jel, de a régire is minek? Azon is ott a "H", esetleg a még korábbi szérián amin nem volt "H" arra kelhetett a matrica "H"...nem? És ezért mondom, hogy elavult KRESZ szabály ez.......de lehet tévedek...
"ha EU-s akkor nem kell matrica, ha nem EU-s akkor kell....."

Ezzel értek egyet, ezt tapasztaltam.
Pohi, ment tegnap a csomag

Az EU-s szabvány itthon jelenleg a téglalap alakú, fehér alapon fekete szám, három betű, három szám, bal szélen kék mezőben EU jelzés vagy a régebbieken H betű.
Szerintem ez valami csökevény maradvány a KRESZ-ben, hiszen jelenleg a rendszámokon ott a "H" jel....esetleg régen nem volt és akkor kellett a + matrica...
Szerintem Maci doki azt írta, hogy, ha EU-s akkor nem kell matrica, ha nem EU-s akkor kell.....
Bár csak szerintem...
Egyébként a KRESZ-ben nincs megkülönböztetve....és a motoron, hová ragasztod?
"A külföldre távozó magyar rendszámú gépjárművet - a „H” betűt feltüntető - államjelzéssel kell ellátni."
jaja én is azt gondolom. csak jobb ha előrre tudja az ember.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Nem hinném, hogy csak EU-s rendszámmal lehet határt átlépni.
Köszi a gyors választ.
EU csomag sem volt amúgy a srácnál.
a régi fajta rendszámot azért kérdeztem, mert szülöknek is meg akarom mutatni, de a kocsin még nem az EU-s rendszám van.
a régi nem eu-s rendszámú motorommal nem egyszer voltam kint eddig senki nem szólt érte
A régi rendszámos motorokkal nem lehet kimenni? Azokon nincs kék csík, ergo nem EU szabvány?
Mint ahogy a régi rendszámos autóknál sem. Én simán kimentem mindenhova a H-s zászlós rendszámmal, külön H matrica nélkül is
Jóvan na én nem ilyen +lóerőt igérő matrinyákra gondoltam, csak régen volt ez a H-betűs matrica így ezért kérdeztem rája.

DE € nem volt nála. Mikor ezeket elmondta idegbajt kaptam.
Nem kötelező a matrica, mióta EU van, viszont EU szabványnak kell lennie a rendszámnak, bal oldalt kék csík, H vagy EU jelzéssel. A kopott gumi forgalmi elvétel, az elsősegély-hiánya 5-45-ig pénzbírság, a Martin dob mindegy, nem kell E jelzésesnek lennie.
Egyértelmű.
És ha megállítanak tüntetőleg fel kell mutatni.
Meg ilyen öltözet
Szerintem a No FEAR matrica elengedhetetlen.
Sok €-os büntire számíthat a kolléga.
Nem feltétel az EU-s rendszám..... jó vicc.
A rendszámon ugye mindig van egy ország jelzés, de külföldre menet kell egy H betű még a kocsira. Bár ennek hiánya miatt annyira nem szólnak, talán...