Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg igen.
Nem, de nem is kell magadnál tartanod.
nem papírral megy, hanem benzinnel. De ha baleset van, akkor zsebből fizeted. Ha neten kötöd, akkor be tudod jelölni a kockázatviselés kezdetét, ami nem lehet a megkötés napja, de bármelyik jövőbeni igen, és ezzel indul, nem a rákövetkező napon.
Az okostelefon ki is nyomtatja neked a kötvényt?
nehogymár haza se lehessen hozni a gépet.......
amúgymeg a biztosítás sosem a vétel napjától indul hanem a következő naptól
volt hogy még aznap megkötöttem a netrisken és akkor is a következő naptól indult
és pont erre találták ki a mabisz(vagy mipicsa)díjat hogy mindig legyen rajta biztosítás
Nekem mindössze 1 napot maradt biztosítás nélkül a motor. 31-én megvettem és 1-jén kötöttem rá a biztosítást. Amiatt az egy nap miatt csak nem fog sipákolni senki, de ha mégis, egye fene, kifizetem azt a kőkemény 300Ft-ot...
Vagy okostelefon és helyszínen Netrisk vagy hasonló....
így van.
Úgy tudom , lehet előre biztosítást kötni.
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy másik motort vásárolok.Szombaton ejtjük meg az adásvételt.Ugye átírás és új biztosítás nélkül egy percet sem használhatom a motort?
Ilyenkor hivatalosan hogyan lehet haza szállítani?
üdv!
Ja 7X 1800 Ft = 12600 Ft ennyivel kell többet fizetnem egy hónapban. Kiszámolgattam a valós letelefonált perceket és elküldött esemeseket 2,54 Ft-val ez a valóságban nem lett volna több 2500 ft-ál. A Beck gyuribácsit szerintem ezért még valaki puzón fogja piszkálni (remélem )
Van-e valakinek vodafonos fix csomagja
Én most kaptam meg a kisvállalkozói számlát új adóstúl
7 sim kártya van és mindre ráterheltek fejenként cirka 1800 ft-ot. Nos arról volt szó, hogy 2 ft/perc +Áfa(mert persze az adót miért ne áfáznák) kiszabták a legmagasabb díjakat még arra a kártyára is amelyikről egész hónapban egy perc telefonbeszélgetés sincs
Itt valami nekem nagyon büdös, ezt a kis szösszenetet a kapu pont hu-ról szedtem le.
Tud-e valaki valamit ezzel kapcsolatban? (ja nem motoros a téma )

"Jelentős kedvezmény:

Eljött az igazság pillanata, megérkeztek az első számlák. Az üzleti fix díjcsomagokban kiszámlázzák szépen a maximális adót. Természetesen továbbhárítva az ügyfélre. Akkor is, ha sokkal kevesebb percet telefonál és szövegel. Ezt úgy nevezték el, hogy "Kiegészítő havi előfizetési díj", pontosan a Kormány által meghatározott adónak megfelelően. Plusz az ÁFA. Na ugye, hogy. tájékoztatás jelentős kedvezménynek állítja be. Hát nem tudom. 1 587,5 Ft szerintem több, mint a 2012. évre vonatkozó maximum: 1 400 Ft. Mármint kimondva. Ha "1 250 Ft + ÁFA"-nak ejtjük ki, akkor esetleg hívhatjuk "kedvezménynek" de jelentősnek azért nem nevezném. Különösen akkor nem, ha valaki csak 100 percet beszél (tízszer annyit, mint Matolcsy nagymamája). Akkor elég jelentősen többet fizet a szolgáltatónak, mint 2 Ft / perc. Nézem a számlát, sokkal nagyobb, mint az előző hónapban. Sokkal több, mintha tényleg csak 2 forintot kellene fizetni percenként és SMS üzenetenként. Hát ez elég maximálisan át lett terhelve az emberekre.
Szóval megjött a Matelcsy... Kövéren, áfástul."
Akkor mesélem az én sztorimat, bár az nem okmányirodás, hanem Földhivatalos. 2010-ben fizettem ki az exemet a közös családi házból. Úgy ahogy kell, ügyvéd, földhivatal, OTP, stb..... Kifizetés végső határideje előtt hív Bp.-ről az OTP központból egy hölgy, gáz van. A papírok fele Orosz Gyula 24-ről, a másik fele Széchenyi 24-ről szól... Mondom neki, 89-ben átnevezték az utcákat, mert akkor egyből kiderült, hogy ez az Orosz Gyula mégse volt olyan fasza gyerek (nő nevetett). Kértem, hogy tessék elhinni, a két cím tök ugyanarról a családi házról szól! A nő szerencsére elhitte és átgépelte a papírokat úgy, hogy zárójelbe a cím mögé írta a volt címet. -Tehát a Földhivatalban 89 óta nem értek rá átírni az új nevet. (Természetesen a Földhivatal nélkülem, hivatali úton továbbította az iratokat a banknak, ha nekem kellett volna személyesen átvennem, rögtön feltűnt volna a hiba)
A geszterédi falunapra, hívunk, és várunk minden motorost augusztus 4. SZOMBAT 11:30 ra! szeretnénk ha jelenlétetekkel emelnétek falunapunk színvonalát!
Van ahol tudják mi a dolguk, de sok helyen nem. Találkoztam én is olyannal aki "M"-es rendszámot adott ki mercedes tgk.-ra, és mikor kérdeztük, hogy melyik jogszabály alapján dolgozik, nem tudta megmondani, azt a nyomorult 1 darabot.
Közös tulajdon megszüntetésére pert kell indítani.
Hát pl. én a hátam közepére sem kívánom az ilyen okmányirodásdit Én csak ritkán járok arra de még eddig mindíg sikerült kihozniuk az egyébként bírkatürelmemből
Esküszöm olyanok dolgoznak ott, hogy a kezükkel nem találják a saját seggüket Néhányszor csapkodtam már ott az asztalt dühömbe Csak hírtelen ami eszembe jut.
utánfutó forgalmi nem paszolt a szám valami vizsgalappal.
Aszondja a csaje. Hát itt történt egy kis elírás ezért ki kell cserélni a forgalmiengedélyt, hatezer. HJá mondom kedves kezicsókolom, tán én írogattam rá rosszul azt a vázszámot? A maguk balfaszsága miatt nemhogy 6 ezret nem fizetek de egy forintot se Olyan ugatást rendeztem (felbosszantott), hogy az irodavezető kijött bocsánatot kért aszt nyomtattak egy másik forgalmit ingyené
Másik: kb. 4-5 éve vizsgáztam c-ből. Megvannak a vizsgapapírok megyek az okádék irodába jogsiért. Azt mondja a kis kezicsókolom, hogy nem adhatnak ki nekem jogosítványt mert eltíltás alatt vagyok Mondom mi van? Bazmeg évi 45 ezer km-ert vezetek azt még azt sem tudom, hogy el vagyok tiltva Hát kiderült, hogy 94 vagy 96 ban volt egy gyorshajtásom ami miatt bevonták a jogsit két hónapra( ez így volt emléxem Aszódon a laktanya mellett száguldoztam a passáttal 78-al egy forgalmatlan két sávos úton már olybá tünt, hogy rég elhagytam a várost de a táblát jó kib@szt@k kb 6 km-re a városközpontól.: mindegy)
Azóta eltelt 10-12 év (akkor 2007)és azóta nem lettem rehabilitálva Úgy szerepeltem az ocsmányiroda adatbázisában mint vezetés alól eltiltott személy
A házzal kapcsolatos dolgokat már nem is ecsetelem amikor a 20-on éve meghalt nagyszüleimet kellett volna aláírni behozni
Egy nagy lóf@sz banda az egész egy tányér pörkőttet nem ér a munkájuk
Ha nem együttműködő az 1/3-os a 2/3-ossal, akkor jogi úton kötelezhető és a bíróság kiköltözteti, leadatja, kifizetteti....stb.

Mondjuk "szép" testvérek lehetnek.....
ökörség öö örökség visszatartása.muszály lesz eladni.
a foldhivatalos ugyintezot majdnem kifelejtettem, o is fontos eleme a dolognak...
egy jo ugyved, ket eros haver sztem barmit megold
Helló

Bár nem motoros a kérdésem de hátha tudtok segíteni!
Van 3 testvér örököltek egy házat az egyik testvér lemond a részéről a másik javára így annak 2/3 része van. Na most az a testvér akinek 1/3 része van 20 éve lakik abban a házban. Az a testvér akinek a 2/3 része van szeretné megkapni pénzét de a másik testvér nem fizeti ki, nem költözik ki, és nem is megy bele az eladásba.
Ilyenkor mi a teendő h akié a 2/3 rész megkapja a pénzét?
szerintem erre a témára kár tovább időt vesztegetni. Ha gondolod perelj. De ebben az ügyben ne engem keress meg.
Ha rendszerbe benne van akkor 1996 helyet miért 1986 ba szereztem meg a B kategoriámat azt miért nem tudja a gép és kijavítani se tudták az okmányirodába annak ellenére, hogy azért is szóltam? Nekem csak az a fúrcsa az egyiket tudja a gép a másikat nem?
Mert nem kérdezték le csak úgy csináltak.....