kár ezt ragozni, buktad, és kész. Használtad eddig, örülj, hogy nem kaptak el a rendőrök valami miatt, mert feljelentettek volna, és magyarázhattad volna ezt a bíróságon, ahol gyors úton kapsz egy komolyabb büntetést.
Én ezt akkor jeleztem a hölgynek amikor 2007-ben megkaptam a papirt ami a jogosítvány hosszabbításkor van akkor mondta a hölgy, hogy Ő ezt nem tudja befolyásolni ezt hozta ki a rendszer. Szerintem Én ezzel jeleztem csak a hölgyet nem nagyon érdekelte ennél nem tettem többet, de szerintem szóltam.
ami kimaradt: nem csak jogaid vannak, de kötelezettségeid is. Ebbe beletartozik, hogy ha ilyet észlelsz jelzed. Nem gondolod komolyan, hogy bárhol megnyerhetsz egy ilyen ügyet, ugye?
ha nem vizsgáztál le belőle, az látszik a rendszerben. Ha hibásan bekerült a jogsidba egy elírás miatt, és nem vették észre, bár te tudtad, és használtad is, az egy közokirat-hamisítás, ugyanis a valótlan adat felhasználója is elköveti, azaz te. A BM központi rendszer, amit ma éppen a tököm tudja, hogy hívnak, azt is nyilvántartja, mikor milyen eredménnyel vizsgáztál.
Ha levizsgáztál, de nem írták be, akkor a vizsgaigazolással vagy egyéb irattal igazoltan kiadják a javított vezetőit, de ha jól értem itt nem erről van szó.
Nem tiltakoztam csak megkérdeztem az ügyintézőt, hogy hogyan van ez erre a válasz Ő beütötte a gépbe a kategóriáimat és ezt adta ki a gép és Ő ezt nem tudja befolyásolni ez volt a válasz akkor csak Ő baszta el mert nem volt tisztába a rendszer használatával? Könnyebb volt azt mondani, hogy ezt hozta a gép mint utánna nézni.
150e
Rosszul látod te ezt.
Te, amikor megadták azt ami neked nem volt egy szóval sem tiltakoztál ellene, hogy hé elrontották, neked nincs olyanod!
Kussoltál és azt hitted megúsztad. Tehát örültél, hogy hibáztak, de nem szóltál.
Most kijavították a hibát és te egyből háborogsz, hogy azért nem szerezted meg, mert akkor -tévesen- beírták és te nem szóltál ezért!
Tehát csak ők a hibásak, te nem?!
Ha szólsz akkor, hogy hibáztak, akkor kijavítják és te szépen le tudtál volna "különbözetizni" még 2012 előtt!
Ők hibáztak, kijavították. Tehát viseld te is, hogy hibáztál..... ahogy te is írod.
És az Ők hibáit Én fizessem meg mert azért nem vizsgáztam le mert benne volt a jogsímba ami 2012.01.01-től kb 150000 Ft-ba kerül mert a jogsi megszerzést is variálták és nem elég a különbözeti. Ez fer ha hibáztak akkor viseljék szerintem. Nekem is viselni kell ha valamit elhibázok.
"Na ezt a három A kategóriát 2012 meghosszabbításnál vissza vonták csak A1 kategóriára ezt, hogy csinálhatják meg és hogyan kaphatnám vissza mert ha egyszer megadják akkor, miért vehetik vissza vagy hogyan lehet vissza szerezni."
Hogyan csinálhatják meg, hogy visszavonják azt, amit tévesen adtak meg korábban mivel neked nem volt? Könnyen, úgy ahogy történt. Ennyi.
Hogyan lehet visszaszerezni? Le kell vizsgázni. Ennyi.
Érdeklődnénk ha 2007-ben lecserélték a két lapos jogsit kártyásra és A 150ccm kategóriám volt az új jogsimban viszont mind a három A kategóriát megkaptam. Na ezt a három A kategóriát 2012 meghosszabbításnál vissza vonták csak A1 kategóriára ezt, hogy csinálhatják meg és hogyan kaphatnám vissza mert ha egyszer megadják akkor, miért vehetik vissza vagy hogyan lehet vissza szerezni. 2007-ben többen is voltunk úgy, hogy megkaptuk az A korlátlant csak nekik 10-éves az orvosiuk..
1 nap alatt is megvan. Én a külföldi motor forgalomba helyezését 1 nap alatt csináltam, és még nekem volt egy köröm a vámosoknál is.
Biztosítást tudsz kötni a netrisk-en, vagy bármelyik alkusznál.
Eredetiség vizsga pillanatok alatt megvan bárhol.
Műszakin is fogadni fognak, de ha mégsem akkor kérj igazolást a műszaki időpontról és azt bemutatva az okmány irodában, már jól vagy. Nem lesz baj a 15 napból kicsúszás, mivel te megtetted 15 napon belül az átírás megkezdéséhez szükséges lépéseket, csak rajtad kívül álló okból csúszol ki a határidőből.
De kár ezen filózni, mert lesz ott időpont azonnal.....
nem tudom..... pont azért kérdeztem
szóval akkor az a történet hogy biztosítás, műszaki, utána eredetvizsga majd átíratás,
mindezt 15 nap alatt........
Ha akartál volna utánajársz, de nem akartál mert örültél.
Ha levizsgáztál, de nem írták be, akkor a vizsgaigazolással vagy egyéb irattal igazoltan kiadják a javított vezetőit, de ha jól értem itt nem erről van szó.
Rosszul látod te ezt.
Te, amikor megadták azt ami neked nem volt egy szóval sem tiltakoztál ellene, hogy hé elrontották, neked nincs olyanod!
Kussoltál és azt hitted megúsztad. Tehát örültél, hogy hibáztak, de nem szóltál.
Most kijavították a hibát és te egyből háborogsz, hogy azért nem szerezted meg, mert akkor -tévesen- beírták és te nem szóltál ezért!
Tehát csak ők a hibásak, te nem?!
Ha szólsz akkor, hogy hibáztak, akkor kijavítják és te szépen le tudtál volna "különbözetizni" még 2012 előtt!
Ők hibáztak, kijavították. Tehát viseld te is, hogy hibáztál..... ahogy te is írod.
Hogyan csinálhatják meg, hogy visszavonják azt, amit tévesen adtak meg korábban mivel neked nem volt? Könnyen, úgy ahogy történt. Ennyi.
Hogyan lehet visszaszerezni? Le kell vizsgázni. Ennyi.
Érdeklődnénk ha 2007-ben lecserélték a két lapos jogsit kártyásra és A 150ccm kategóriám volt az új jogsimban viszont mind a három A kategóriát megkaptam. Na ezt a három A kategóriát 2012 meghosszabbításnál vissza vonták csak A1 kategóriára ezt, hogy csinálhatják meg és hogyan kaphatnám vissza mert ha egyszer megadják akkor, miért vehetik vissza vagy hogyan lehet vissza szerezni. 2007-ben többen is voltunk úgy, hogy megkaptuk az A korlátlant csak nekik 10-éves az orvosiuk..
Biztosítást tudsz kötni a netrisk-en, vagy bármelyik alkusznál.
Eredetiség vizsga pillanatok alatt megvan bárhol.
Műszakin is fogadni fognak, de ha mégsem akkor kérj igazolást a műszaki időpontról és azt bemutatva az okmány irodában, már jól vagy. Nem lesz baj a 15 napból kicsúszás, mivel te megtetted 15 napon belül az átírás megkezdéséhez szükséges lépéseket, csak rajtad kívül álló okból csúszol ki a határidőből.
De kár ezen filózni, mert lesz ott időpont azonnal.....
szóval akkor az a történet hogy biztosítás, műszaki, utána eredetvizsga majd átíratás,
mindezt 15 nap alatt........
mondjuk akkor meg már nem is ő a tulajdonos.......
lejárt már vagy 2 éve
95 a gyári.
Erdélybe nem volt gond, hagyom. legfeljebb faragok bele szűkítőt.