Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ne lehetne valakinek olyan járműve, amit nem vezethet?
Miért lenne?
tuti?
a biztosításnál sem gond?
igen
vehet olyan személy nagymotort akinek nincs rá jogsija?
Ha ott van a Paypal számládon a pénz, akkor jó, ha nincs, akkor meg nem adod oda a motort, ennyi.
Én is így gondoltam, csak mondom hátha volt már valaki,aki így nyomta.
pénz a kézben legyen, ne máshol
amúgy ez mind átbaszás, ilyen leveleket egyből a kukába kell tenni
Sziasztok!

Eladás közben rám írt egy külföldi,aki Paypallal fizetne a motorért és mivel nem Magyarországon él így egy céggel szállíttatná el a motort. Adataimat kéri természetesen, de egy kicsit aggódom,hogy átverés. Annyit írt,hogy megadom az adatokat és elküldi a pénzt. Can it be true? Szóval hihetek egy ilyen lehetőségnek? Mivel messze lakik,így meg se tudja nézni a motort csak fizetne.. Persze,külföldön kb. 500 euro nem pénz,de akkor is.. Paypal nyomán visszatudnak élni az adataimmal?
Köszi!Ha tudsz valami infót beírsz ide?Megköszönném
Igazán nincs mit.
Szia kinter!
Már rájöttem+tudom én hogy nem ebben a blokkban kell az ilyen kérdéseket feltenni.Meg kérdeztem az erre hivatott oldalon is,de mind idáig nem jött válasz.Amikor meg itt is feltettem utólag jöttem rá hogy nem nyerő ezen az oldalon,de akkor már ugye nem lehetett törölni.Minden esetre köszönöm a válaszod,és megpróbálok utána járni a felsorolt esetleges problémáknak!Köszi!
Egyelőre még senki nem tud semmit erről. Úgy áll a dolog, hogy a Közlönyben való megjelenéstől számított 30 nap múlva lehet alkalmazni a díjakat. Múlt héten kérdeztem, akkor még nem jelent meg.
Mivel rendőr vagy, tudnod kellene.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha 150-es etz-t vezetek b-s jogsival és belefutok egy rendőr kollégába, elvehetik a jogsimat, vagy csak megbüntet és eltilt 2 évre a motorozástól?
Előre is köszönöm a segitséget!
Sziasztok!
Információra lenne szükségem!Olvastam hogy változnak a vizsgadíjak elég drasztikusan.Na már most a motoromról Júli végén jár le a műszaki de most nincs pénzem leműszakiztatni.Áll a garázsban szóval nem is szükséges.Viszont több mint a duplájára nő ahogy olvastam ezért jó lenne még emelés előtt le műszakiztatni.Mondták hogy olvassam a magyar közlönyt mert ott megjelenik ha módosítanak a díjakon.De én még nem láttam ilyen módosítást és igazából el vagyok veszve benne mert átláthatatlan nekem.Van valaki aki tud infóval szolgálni nekem esetleg hallott róla hogy mikor emelnek a díjakon?Köszönöm előre is!
Köszönöm. Ez amúgy önkormányzat függő vagy úgy általában ennyi? És ha ezt kifizetem utána akkor már át is írathatom?
Valószínűleg lesz bünti, 30 szokott lenni...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy olyankor mit kell tenni ha vettem egy motort és 15 napon belül nem jelentettem be és nem írattam át az okmányirodában és Ők felszólítottak, hogy adjam le a forgalmit és a rendszámot. Én ezt megtettem viszont most szeretném átíratni és leműszakiztatni. ilyenkor kell valami büntetést fizetni? Előre is köszi.
Az esély nagy rá, az a papír még nem számít jogsínak, csak a már előtte meglévő kategóriákat lehet vele vezetni...
Eltiltanak e miatt? aztakurva...
Kérdezd Zsanettet! Plusz meg is büntetnek, és eltiltanak.
Sziasztok. Elvileg felvitték azt az időt ameddig megkapod a jogsit 4-6 hétre... Ha azzal a papírral vezetek, amit az okmányiirodában kaptam és elkapnak mire számíthatok?
Nem vagyok jogász, de válaszolok. Kevés víz, levegős rendszer, leragadt termosztát, kiégett hengerfej tömítés, vízköves hűtő, stb-stb....
Durva
Köszönöm a választ!
Szerencsére nem történt semmi, csak elgondolkodtam hogyha ilyen lenne akkor mi a teendő...