Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha írásban felmondtad, és igazolni tudod, akkor nincs olyan, hogy nem fogadta el.
általában csak a hülyéket szopatják ki -nem személyeskedem általánosan értem-ha tisztában vagy a jogi előirásokkal és megfelelően tudod is alkalmazni...akkor nem tudnak elhajtani és béna indokkal kiszopatni.
szóval sajnos ebben a rohadt országban nem az ügyfélnek nyalják a seggét,hanem neked kell rohangállni mindenért,amit elbaccnak a szolgáltatók...tiszta röhej!
kicsit én is hozzátennék a biztosítási történethez:
szóval nekem júni8.-án van évfordulóm,elötte 32 nappal felmodtam személyesen,plusz másnap elfaxoltam a felmondást is,majd harmad nap netrisken újrakötöttem.mai napig nem érkezett semmi papír a dologról,gondoltam felhívom a biztosítót,ott közölték,hogy nem fogadták el az újrakötést,mert a újrakötési dátumot megelőző 2-3 nappal elötti felmondást még nem dolgozták fel,/bár a netrisken meg az van,hogy 2-3 napod van a felmondást elküldeni!/így két szerződés nem lehet,persze levelet nem kaptam róla,de az ügyintéző azt mondta,hogy kiküldték...szóval erről ennyit,hogy a biztosító küld-e levelet...hozzáteszem nem feltétlenül a biztosító hibája,mert történetesen nálunk a munkahelyemen is készülnek ennek a biztosítónak levelei,így lehet nálunk keveredett el...bár kétlem,mert a posta egyből jelez,hogy hiányzik valami...
ímél
nekem?..............

...
....nincs
Muszáj szépíteni,hátha motorozik a biztosítós jürgen De ha sima adásvételivel eladom,és csak a biztosító kap egy ilyet.. Az kellemetlen. Esetleg neked van ötleted?
ez nem igy van....
ennek mi köze a biztosítási csaláshoz? ez teljesen jogszerű.nem etikus.....de nem etikából élünk.pénzből.
Elég erősen biztosítási csalás szaga van. :D Vagy eladom,vagy üzembentartói,vagy fizetem..
Én egyszer láttam, hogy valaki hallotta, hogy ezt úgy oldották meg, hogy a tulaj eladta papíron a barátnőjének a motort, és beleírtak az adásvételibe olyat, hogy bármilyen probléma esetén 15 napon belül (asszem ennyi állt rendelkezésre átíratás nélkül) visszavásárolja a motort, és visszafizeti a vételárat. ezzel az adásvételivel lemondták a biztosítást, majd 15 napon belül, hivatkozva az előző adásvételire visszavásárolta az eredeti tulaj, és kötött új biztosítást, és így csak pár nap fedezetlenségi díjat kellett fizetni. Ez kb 1,5éve volt, akkor simán ment minden.
Köszi.
A papírmunkákra (oda-vissza) kifizetsz sokat, talán annyit is, mint amennyivel több most a biztosításod. Sőt még eljárhatsz az okmányirodába is....
Milyen mértékben lehet megoldás? Konkrétan mire megyek vele,válthatok biztosítót? Családon belül el tudnám intézni az üzembentartóit,bírságom még nem volt szerencsére,ha gyorshajtásra gondolsz. Le is kéne kopogni Meg mikor és hogyan tudom megint a nevemen tudni a motort. Nem igazán tudom ennek a hátterét.
köszi!
szóval akkor ló@ sem ér ha le van írva
persze egy 500ezer alatti értékű gépnél
50%. Vagy igen, vagy nem
Nem sok, csak ha szakértő igazolja, hogy nem történt meg a felújítás, de ahhoz bontatlan blokkot kell szemléznie, az ára olyan 120e. Akkor nyert ügyed van, és kérheted a költségeidet is.
ha veszek egy frissen felújított motort, amit rá is vezetünk az adás vételire részletesen, és fél év múlva szétszakad a hajtókar, ami még a gyári benne(de papíron felújított) mennyi esély van arra hogy be lehet hajtani a javítási költséget az eladón?
az üzembentartói megoldás lehet. Csak ki az, aki bevállalja helyetted a bírságokat?:)
Ha neked az jön le,hogy mindenkinél okosabb vagyok.. Kiutat keresek ember,kiutat.. Te nem keresnél? Bizonyára. De azért neked is köszönöm a fáradozást.
Ugyan,nem vártam el,hogy azonnal válaszolj,akkor írtam volna mailt vagy nem tudom. Egy kis humor kell az életbe Ne haragudj,ha ez rosszul esett..

Neked is köszönöm a választ.

Szóval azt akarjátok mondani,hogy ebben a csodás országban a csodás rendszerével együtt nem lehet mit kezdeni? Legalább nyújtana valamit évi 80 ezerért.. És az üzembentartói,amit a titkárnő mondott? Sokan úgy oldják meg,szerinte. És akkor klakk-plakk.. Ugye használni is szeretném,ha nem így lenne,kivonatnám 2x fél évre. Ahh (A biztosítónál is akkor volt emelés,amikor küldték a levelet,1-2 nappal a lejáratom előtt. Csoda,hogy előtte és nem utána. Ne értsen félre senki,a levelet a mai napig nem láttam.)
Bear, látod..... próbálunk válaszolni, helytállni...segíteni neked.
De!
Ő okosabb mindenkinél, majd ő megmutatja....
Ő most áll annak a körnek a rajtjánál....amit én (mi) már megfutottunk.
te is berágnál, ha összetévesztenének a lelki segélyszolgálat ingyenes számával, majd még be is szólnának, hogy lassan válaszolsz. Sokan keresnek meg emailen, újabban hívogatnak, hogy oldjam meg telefonban a dolgot. A múltkor megsértődött az egyik, mert a cégeljárásos kérdésére felhívtam a figyelmét, hogy ez egy ügyvédi iroda, nem egy netes fórum, pénzért dolgozunk, fáradjon be, és óradíjban elmondom neki a részleteket. A motoros az egyetlen téma, amiben itt segítek, de el vagyok havazva kicsit, és ha nem aznap válaszolok, nehogy már én legyek a hülye......
egyébként nekem már kiküldte itt forgatom a kezembe a levelet pedig júni 20-ig van időm váltani Én a telefonomba a szervező almenübe elmentem a fontosabb dátumokat, mint pl. jogsi mikor jár le, évforduló mikor van, mikor kell műszakira vinni stb.
Így nem ér meglepi
Kis sértődékeny ezek már sztár allürök
nincs. Neked kell számon tartanod, mikor van az évforduló, a biztosító levele csak tájékoztató jellegű. A közös megegyezés az, amikor közösen megegyeztek, itt te egyoldalúan szeretnél valamit, a biztosítónak nem érdeke. Úgyhogy jövő májusban válthatsz.
A téli álmos megjegyzés miatt gondolkodtam, válaszoljak-e egyáltalán Nem a fórumon töltöm az életem, hogy percenként nézzem, ír-e valaki.