ezen idegeltem fel magam, egyik fajta géznek 2 éves szavatossága volt a másik fajtának meg 5 éves
kidobáltam minden kacatot belőle most 2016ig nyugi van
jód helyett meg betadin van az hosszabb jótálású
De tényleg ezen gondolkoztam,hogy mikor ilyen gusztustalanul elbújnak,kiállok valahova egy táblával! Kibaszottul fel tud idegesíteni,mikor reggel 1/2 8-kor trafizza a kocsikat,este meg a cigó gyerek száguld 180-nal a panamerával.Akkor hol a jó kurva anyjába van?
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 106. §
"(4) Az elsősegélynyújtó felszerelés (1) bekezdésben meghatározott egyes tartalmi elemei a gyártó által meghatározott időpontig alkalmazhatóak."
Tehát a benne lévő anyagok felhasználhatósága a lényeg, a többi nem.
Köszi a választ, ezt az oldalt régebben végig olvastam, DE nézd meg lent a hozzászólásokat. Azok bizonytalanítottak el, mert ott az egésznek az ellenkezőjét írják le. Ezért kérdezem itt, hogy ki mit tud a mopedautókról.
Azt szeretném megkérdezni a hozzáértőktől,hogy ha kiállok a trafipaxos autó elé kb 100 méterrel,a kezembe egy bazi nagy "VIGYÁZZ TRAFIPAX" feliratú táblával,mit csinálhat a rendőr? Szólhat,vagy megbüntethet valamiért?
Jó napot! Olyanban szeretném a szakértők véleményét kérni, hogy:
16. életévemet töltöm. M azaz segédmotoros kerékpár jogosítványom van. Viszont van egy 250ccm-es krosszmotorom, adás-vételivel. Hallottam mopedautóról, amit ugye M kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni. Én kinéztem egy ilyen mopedautót: http://mopedauto.uw.hu/piaggio...
Ugyebár 50ccm-es motorhajtja, és motorkormány a vezérlése.
És a kérdés: Én M kat. jogsival vezethetem ezt az autót? Milyen jogszabály vonatkozik arra, hogy mit szállíthatok vele? Például a krosszmotoromat szállíthatnám vele?
Szóval megkeresném az eladót, már feltéve, ha egyáltalán a forgalmiban is ő van, és megmondanám neki, hogy vagy k.va gyorsan kitalál valamit, vissza a biznisz, vagy kézenfogva bank, és rendezi, vagy megyek a rendőrségre ügyvéddel, aztán jól feljelentem, és kezdődhet a hercehurca. válasszon.
Ebben az esetben mit számít, hogy kivonatta-e a bank? Az is lehet, hogy nemfizetés miatt kivonták, illetve legvégső esetben a bank a szerződést felmondhatta, és köröztetheti is a motort...
az ilyent hagyni kell a picsába.
nem fogdosni.....mit szólna a nép ha megtudja
ami kicsit is problémás azt ott kell hagyni, utána meg egye az ember az ideget hetekig
Még úgy se jó,hogy előleg mert megugrik azzal is.Kézenfogva elmenni a bankhoz és a pénztár előtt kezébe adni a hátralékot: fizesse be aztán a maradékot megkapja a törzskönyvért cserébe.Vagy a befizetésről szóló igazolást,határozatot elkérni.
kidobáltam minden kacatot belőle most 2016ig nyugi van
jód helyett meg betadin van az hosszabb jótálású