Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen idegeltem fel magam, egyik fajta géznek 2 éves szavatossága volt a másik fajtának meg 5 éves
kidobáltam minden kacatot belőle most 2016ig nyugi van
jód helyett meg betadin van az hosszabb jótálású
Cimborám ezért szívta meg. A doboz 5 évig volt jó,a jódnak meg 3 év volt a szav. ideje.
Ja,hogy neked már volt ilyen rendőrrel dolgod!

De tényleg ezen gondolkoztam,hogy mikor ilyen gusztustalanul elbújnak,kiállok valahova egy táblával! Kibaszottul fel tud idegesíteni,mikor reggel 1/2 8-kor trafizza a kocsikat,este meg a cigó gyerek száguld 180-nal a panamerával.Akkor hol a jó kurva anyjába van?
akkor ismét én voltam a nagyon okos
csak elbizonytalanítottak evvel a rádiós dumával

köszi!
Hová-hová.... Inkább azt kérdezd hogy mit......
Öööö, most hogy mondod, tényleg változott valami a mopedautókkal kapcsolatban. De hogy pontosan mi.......
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 106. §
"(4) Az elsősegélynyújtó felszerelés (1) bekezdésben meghatározott egyes tartalmi elemei a gyártó által meghatározott időpontig alkalmazhatóak."
Tehát a benne lévő anyagok felhasználhatósága a lényeg, a többi nem.
Hova rak be?
Nekem ezek ne legyenek hálásak!
Köszi a választ, ezt az oldalt régebben végig olvastam, DE nézd meg lent a hozzászólásokat. Azok bizonytalanítottak el, mert ott az egésznek az ellenkezőjét írják le. Ezért kérdezem itt, hogy ki mit tud a mopedautókról.
én is így tudtam de haver köti az ebet a karóhoz, hogy valami matricának is kell lennie, rádióban hallotta
Szerintem simán se...berak...
Én úgy tudom, hogy a benne lévő cuccoknak kell érvényesnek lennie. Ezen kívül tarthatod szatyorban is.
Még hálás is lesz hogy segítesz a forgalom lassításában
eü doboz:
annak kell érvényesnek lennie ami cucc benne van vagy valami érvényességi matricának is kell lenni a dobozon?
Azt szeretném megkérdezni a hozzáértőktől,hogy ha kiállok a trafipaxos autó elé kb 100 méterrel,a kezembe egy bazi nagy "VIGYÁZZ TRAFIPAX" feliratú táblával,mit csinálhat a rendőr? Szólhat,vagy megbüntethet valamiért?
Jó napot! Olyanban szeretném a szakértők véleményét kérni, hogy:
16. életévemet töltöm. M azaz segédmotoros kerékpár jogosítványom van. Viszont van egy 250ccm-es krosszmotorom, adás-vételivel. Hallottam mopedautóról, amit ugye M kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni. Én kinéztem egy ilyen mopedautót: http://mopedauto.uw.hu/piaggio...
Ugyebár 50ccm-es motorhajtja, és motorkormány a vezérlése.
És a kérdés: Én M kat. jogsival vezethetem ezt az autót? Milyen jogszabály vonatkozik arra, hogy mit szállíthatok vele? Például a krosszmotoromat szállíthatnám vele?

A választ előre is köszönöm!

Üdv: Kádár Szabolcs.
Szóval megkeresném az eladót, már feltéve, ha egyáltalán a forgalmiban is ő van, és megmondanám neki, hogy vagy k.va gyorsan kitalál valamit, vissza a biznisz, vagy kézenfogva bank, és rendezi, vagy megyek a rendőrségre ügyvéddel, aztán jól feljelentem, és kezdődhet a hercehurca. válasszon.
Na ez az..! Ha még köröztetik is..akkor cumi.
Ebben az esetben mit számít, hogy kivonatta-e a bank? Az is lehet, hogy nemfizetés miatt kivonták, illetve legvégső esetben a bank a szerződést felmondhatta, és köröztetheti is a motort...
az ilyent hagyni kell a picsába.
nem fogdosni.....mit szólna a nép ha megtudja
ami kicsit is problémás azt ott kell hagyni, utána meg egye az ember az ideget hetekig
Hát igen a nővel kezdődnek a bajok...
Még úgy se jó,hogy előleg mert megugrik azzal is.Kézenfogva elmenni a bankhoz és a pénztár előtt kezébe adni a hátralékot: fizesse be aztán a maradékot megkapja a törzskönyvért cserébe.Vagy a befizetésről szóló igazolást,határozatot elkérni.