Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A társasháznak kell lennie gondnoknak.
Magasabb szint a közös képviselő.
Kell lennie közös költségnek. Ez havi és esetenként lehet valaminek a javítási költségének a részarányosan elosztott része.

Sikerül összerakni a képet vagy leírjam?
Sziasztok!

Egy társasházban lakom, problémák akadtak a gázkonvektor kéményével.

Valaki esetleg tudna pár tanácsot adni ilyen dolgokban?

napfeny_orszag@citromail.hu

(Bocsi, hogy nem motoros dolog, csak nem nagyon tudom hogyan tovább.)
-Ádám
Ez az egyetlen út ami egy kicsit járható ha nincs papírja a 125 ősnek hogy legalább megcsinálja a jogsit és köt egy 50 es biztosítást.Mást úgy se tud csinálni szóval a szerencsére kell bíznia magát vagy eladni és venni egy 50 es szutykot .18 éves koriáig úgy se csinálnak semmit vele .Apja nevére kell venni a motort azt max azt mondja hogy elhozta engedély nélkül többé nem fordul elé .. én is leraknám a jogsit korlátlanra a pénzem is meglenne rá a képességeimben is bízom csak az a baj hogy Magyarországon a rendszámos motorok ireálisan magas áron vannak , plusz a sok papír munka , és arról meg már ne is beszéljünk mennyivel vannak szarabb állapotban( legolcsóbb olaj néha néha , mezőkön szét hajtás,tuningról már ne is beszéljünk ) a magyar motorok mint egy mondjuk Svájcból behozott hibátlan gép
a hülye tanácsaidat magadnak, légy szíves
figyelmeztetés.... és a szüleid, akik felelősek érted hozod kellemetlen és fizetős szituációba
okos vagy
16 évesen szarjál rá .Jogsi, buó,bizt azt kész na meg óvatosan menj.18 éves korig ugyis csak figyelmeztetést kapsz.Énis 16 évesen minden nélkül 125 ősel jártam ( dt ) de most 20 évesen már más a helyzet meg a jogsimat se kockáztatnám.
Ha lenne már jogsid, akkor is lenne elég bajod a motorkerékpár smkp-ként használva a közúton.
Így még el is tilthatnak, pénz büntetés...stb.

Kell ez neked?
Köszönöm szépen a válaszokat! :) nem hinném, hogy magánterület lenne, mert sehol sincs elzárva a terület. egyébként 16 éves vagyok, nyáron szeretném megszerezni a jogosítványom. és egyébként igen, első eset lenne, soha nem volt még semmiféle összetűzésem a rendőrséggel :)
TUDOM BAZMEG

https://kozigbirsag.police.hu/

ezért kérdeztem hogy kapok e papírt amibe benne van az
Értesítés- vagy határozatazonosító

mert amit adtak azon nincs rajta
Mi a faccé nem kérdezted meg a helyszínen? Nem kéne itt hajtanod Egyébként ügyiratszám vagy határozat szám kell és a police.hu-n tudod megnézni.......ennyi
Ha az magánterület és forgalom elől elzárt területnek minősül, akkor nem sok mindent, max megkérdi mit keresel itt mikor nem lehet bemenni...vagy tudja faszom. Egyébként engedély nélküli vezetés, feljelentés pénzbüntetés véggel és akár eltiltást is kaphatsz. Az, hogy a motornak minden okés a papírjával miegymással az egy dolog, te nem vezetheted akkor sem mert nincs a kategóriára érvényes vezetői engedélyed.
Szal az lehet a plafon, hogy eltiltanak jó pár hónapra és némi pénbírság is jár mellé. Vagy elengednek és röhögnek egy jót. Na ezen két véglet között bármire számíthatsz. De ha az nem minősül útnak és nincs a forgalom számára megnyitva, akkor te ott nyugodtan játszhatsz ha csak a tulajt nem zavarja
Erről beszélek te faszfej ! olvasd már el
Persze ez függ az életkortól és hogy első eset lesz e.
Ha első eset akkor kapsz egy figyelmeztetést a jogsi miatt ha már többszöri akkor pénz büntetés , eltiltás vagy mind kettő.Ha kiderül hogy a motor nem 50 es akkor kpm vizsga és ha hivatalosan kiderül hogy nem 50 es de te biztosítás kötöttél rá akkor biztosítási csalás is lesz és lefoglalhatják a motor de tuti hogy kapsz egy nagyobb pénz büntetést.Ez a legrosszabb.Plusz még akár természetvédelmi területen való motorozásért is megbüntethetnek ( ha az a bizonyos mező annak van minősitve).Ha lesz jogsid és ugy kapnak el és kiderül hogy nem 50 es akkor az előbbi büntetéseket lezongozázod és elvehetik a jogsid is ( ha szerencséd van csak a M kismotort ütik ki )
Az igen és még kíváncsi is vagy a képre Ja egyébként vmi határozat vagy mifaszom szám kell hozzá és meglehet kukkantani a sztárfotót
Üdv.! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem rég kaptam egy motort, de csak nyáron lehet rá jogosítványom. na most eléggé kb egy hatalmas szántóföldes terület mellett lakom, ami tele van földutakkal. Ha ott a rendőr elkap, úgy hogy nincs jogosítványom akkor mekkora büntetést szabhat ki rám? egy 50ccm-es papírokkal rendelkező DT125-ről van szó. biztosítás természetesen van a motoron. egyetlen probléma hogy még nincs jogsim. Köszi előre is! :)
4pont meg 30 ezer. csak kíváncsi vagyok a fényképre
fakk!
Ha megbüntetnek gyorshajtásért, úgy hogy bemérés után meg is állítanak, kézhez kapom a csekket és egy tájékoztató papírt, attól még jönni fog valami postán? Vagy honnan tudom meg az " Értesítés- vagy határozatazonosítómat " ?
Köszi szépen!
Nézelődök még, hogy pontosan hogy működik. most épp volna pénzem is rá szóval nem akarom elszalasztani.
Jó éjt!
Lesz
Villogó és hangcucc is kéne.
Mivel pályásoknál nincs tükör.
Most műanyagoztatom, aztán megy festésre, hófehérre. A felnik feketére. Aztán kék matricázás...sejthetitek milyen motor lesz
Mindenkinek le kel húzódni a pályán, ha megjelenek mögöttük