Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a tanácsokat.
Megfogadom őket! Ráadásul a piros nincs is messze tőlem.Szóval bármi lehet.
Ez jó észrevétel, nekem így fel se tűnt képek alapján
És még annyit, hogy a gyári lánc RK, a gyári gumi pedig Bridgestone.
Mindkettőnek illene megélni a 15000km-t.
Ezen a hátsó már cserélve volt. A lánc oldalába be van ütve a márkajelzés.

Azt sem árt tudni, hogy egy filléres hiba miatt, amit akár magadnak javíthatsz otthon, lenullázódhat, vagy elállítódhat a km óra.
Viszont ha javítva van utána már nem állítódik el.
Most nézem, ezt a pirosat.
Így képen nagyon jól néz ki!
A tank, lehet, hogy volt cserélve, de az nem gond.
Én előbb ezt nézném meg, a kettő közül. (Fehér 2007-esnek mondott és e közül)

Ha a hengerfej oldalán, a bordák kivágása úgy néz ki, mint a képen, akkor cserélték a hengerfejet. Valószínűleg.
Első hengeren bal oldalon van, hátsó hengeren jobb oldalon.
És fehér szín csak 2009-től van, az is csak Naked változatban, de az már injektoros.
Az a helyzet, hogy az sem 2007-es, hanem 2005-ös.
Esetleg 2007-ben volt forgalomba helyezve.

2006-tól a váz fekete színű(általában, ritka kivétellel) fekete a kerék és a kipufogó dob is, állítható fémszínű fékkar van rajta, a váznyak alsó részén egy fém porvédő gyűrű található, stb.
A fék is jobb.
Az alvázszám 10. karaktere mutatja az évjáratot.
Nézd meg a fényképeimnél a képen!

A 2006 előtti akkor veszélyes, ha nem tudják egyértelműen bizonyítani, hogy a hengerfejek cserélve vannak. Azoknál szelepszakadás előfordulhat.

Az enyém 2007.01.15.-én jött haza a szalonból, most van benne 52990km.
Garanciában volt rajta javítva hűtő, csepegés miatt, fesz.szabályzó, és volt egy tank cserém.

Garancián túl pedig fesz.szabályzó és generátor, valamint hátsó kerékcsapágyak cseréje.

A motorjának nem volt semmi baja.

Én meg vagyok vele elégedve, és szeretem!

Mivel pesti vagy, neked nem nagy túra elmenni a legtapasztaltabb Hyosung szervízeshez.
Ott lehet érdeklődni tapasztalatokról és árakról!
www.see-see.hu
Szai.Hasonló cipőben jártam mint te úgy 1hónappal ez előtt.Tanakodtam nagyon hogy merjek-e venni hyo-t vagy sem.A technikai adatok meggyőzőek voltak,illetve beszéltem egy hyo tulajjal aki másodszor vett ilyen motort(itt a GV-ről beszélek,de szinte ugyan az a 2motor csak más felépítés,de majd kijavítanak ha nem így van).Most azt mondom hogy nem motorom van hanem Hyo-m nem negatívan gondolom ezt,csak valahogy bele szerettem a járgányba,máshogy mint az előzőbe!Bár az igazsághoz hozzá tartozik(ha vissza olvasol akkor látni is fogod)hogy voltak vele gondok,de melyik motornál nincs,és ezek is inkább kicsit az előző tulaj hanyagsága is volt!Jelenleg tökéletesen dorombol a kicsike,bár most sem tökély mert jelenleg a kilonéter óra felöl jövő zörgés ami bosszant ,amikor kez erőből tépni a motor!
a lényeg hogy ilyen tudású motort ennyi idősen ennyiért nem kapsz.Figyelj oda a vételre hozzáértő em,berrel és nem lesz gond!
Ja Én évente 8-12ezer km-t megyek vele! egyhuzamban 900km-t mentem vele 15óra alatt!
Felpakolva kétszeméllyel meg sem kottyant neki a 180km/h, és ott is stabil maradt!
Nekem egy 2005-ös egy fengerfej csere volt rajta (garanciában) nem hiba miatt. A hátsó henger még az eredeti !
Megjártam vele többször is Ausztriát, horvátországot olaszországot, szlovéniát, szlovákiát. ezek a túrák alatt hiba nélkül! A generátorom, és a fesszabályzóm lett cserélve, és a vízpumpa felújítva. A vízpumpa 5000Ftba került(anyagköltség)
Szóval a 2005-ös is jó motor, nem kell tőle félni!
Még komolyabb szervizre nekem sem volt szükségem (nekem 2db 250-esem van),pár apróság viszont már kellett,és azok gyorsan és olcsón rendelkezésre álltak. Például a benzincsap csöpögött,az egy 10-es volt,egy hasonló yamaha,vagy honda alkatrész legalább 3-4-szer ennyibe kerül. bovdenek, fék- és kuplungkkar szintén 2-3ezer forintos tétel,és postán is kiküldik,vagy ki kell érte menni csepelre (www.hyosung.hu) Összességében szerintem nem kell attól félni,hogy ne kapnál hozzá alkatrészt, ráadásul gyári újat,olcsón!Nem kell félni a márkától! :)
Köszönöm a segítséget.

Várom a többieket nekik mik a tapasztalataik.
Majd itt a többiek ha felnéznek tudnak mondani konkrét dolgokat. Majd estére, lehet most tekerik a gázt
Valakit tudsz aki képben van az alkatrészekkel? Mert érdekelne hogy milyen árfekvése van az alkatrészeknek. Mert még tanakodom milyen motort is vegyek.Sor4 japán régi vagy ez v2 új csak még nagyjából új és ismeretlen.
Az utóbbi két évbe nem sokat mentem vele, de előtte egy szezonba 6-7ezret...
a tied 200? és mennyit mész vele kb 1 hónapban mert én munkába járáshoz használnám meg egy két túrára.
Ezt így nem tudom, nekem még semmi alkatrész nem kellett hozzá... Ezzel szerintem így mindent elmondtam a megbízhatóságról
Ja én pesti vok.
És a másik nagy kérdés hogy mennyire jó alkatrész ellátottság illetve kb mennyi pénzben. Mert nekem most egy 250 es japán belpiacos Banditom van és éppen szívok a pillangószelep miatt mert csak külföldről lehetett rendelni. vagy vegyek 10x annyiért egy egész karbisort.
A hengerfejekre gondolok, az első évjáratoknak az a gyermek betegsége, azokat cserélni kell. Amúgy a rázkódás nem vészes, nem kell tőle félni Ennyi pénzekért szerintem jó vétel ez a gép...
egyébként találtam 2007 est is ugyanaz az ára. mint a 2005 nek csak ez félig burkolt.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gt650-500593
2
A kopó alkatrészekre gondolsz?
És most kaptam egy infót hogy a v2 hajlamos szétrázni magát. Mennyire igaz ez?
Nagyon megtetszett a vas de van egy kis félsz bennem.
Üdv! 2005-ös. Veszélyes évjárat... Mielőtt elmész és megnézed, telefonba érdeklődj hogy ki lettek-e cserélve rajt a dolgok.
Helló

Szeretném megkérdezni mik a tapasztalaitok a Hyo GT 650 el kapcsolatban megér 500000 et használtan és ha igen mikre kell odafigyelni a vételnél.Különösebb tipushibáka gondolok.Na meg egy pár helyen írják hogy megbizhatatlan meg szarok a szervízek és gyenge az alkatrész utánpótlás.http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_comet_gt
_650_r-4960234 Én ezt szeretném megnézni.Szerintetek?
Válaszotokat előre is köszi
Ja,akkor semmi azt hittem hogy győri vagy...
Jah ,kaptam is emailt
Jut eszembe,nekem igazából még nin A korlátlanomk,vagy is hétfőn levizsgáztam,csak még nincs akezembe a jogsi holnap megyek be a paírért amit az okmányirodába kell vinni.Ha most igazoltatásba esek akkor csak helyszíni bírságot kapok ügye?ami olyan 10ezer körül van?

Eddig megúsztam csak nem most igazoltatnak,bár ha 10ezer leszarom,még kihasználom a hétvégi jó időt:)