Nem kell tőle félni!
Nem tudom, mi okból kellett generálozni 20ekm-nél.
Van itt egy Mephysto nevű srác(A Hyo klub oldalon LacY86), az ő motorjában több, mint 63000km van, blokkhoz még nem kellett nyúlnia.
Ebben a videóban és ebben a Fotó galériában láthatod a motorját.
Levegő-olaj hűtéses a blokkja, olajszintre figyelni kell, és 5000km-ként olajcsere.
Olyanról már hallottam, hogy alacsony olajszint miatt generálozni kellett.
Nem szokott velük semmi különösebb probléma lenni, amitől félni kellene.
Ha jobban érdekel, akkor hívd fel, vagy keresd fel Kanyar mestert, akihez nagyon sok Hyosung tulaj hordja a motorját karbantartásra.
Nem márka szervíz, mégis sokan oda viszik a motorjukat, a jó tapasztalatok miatt.
A http://www.see-see.hu/ oldalon megtalálod az elérhetőségét. Motorkerékpár szervíz vezető.
kicsit félek a márkától. Van egy srác 20e kmnél generálozni kellett, míg yamahák hondák sokkal tovább bírják. De hát nemtudom, gazdától is függ persze... árban, fogyasztásban, erőben és külsőre nekem tökéletes lenne, de a minőség miatt aggódom, mert nem ismerem.
jövőre tekintettel ha eladtam a mocim, nagyon gondolkodom egy Hyosung 250es gyorsaságin. Mi a tapasztalat? megbízható moci v vannak vele bajok? gyengepontjai? fogyasztás?
Próbáltam a neten szétnézni, de nem találtam én sem méretet. Vedd ki bátran és vidd el egy szimering szaküzletbe. Szerintem mérés után a polcról levesznek neked egy belevalót.
Nem tudom mi a különbség az XRX és az RX modellek közt. Ha még nincs meg, az RX modellhez a service manualt innen letöltheted: http://www.hyosungklub.hu/down...
Hali !
Tudna valaki segíteni abban , hogy van egy 125 XRX-em és első teleszkóp szimmeringet szeretnék venni hozzá.Csak sajna nem tom a méretét.Előre is köszi.
joc
ha figyelmesen végigolvasod mit irtam akkor rájössz hogy én egy szovalsem mondtam ilyesmit én a kinézetéröl beszéltem hogy nemteccik viszont a 600as nagyon bejön kinézetre, kedvenc és azt irtam hogy inkább arra formálhaták volna a 250est is mert akor sokkal jobban nézne ki (máskérdés h nemkéne 600as mert nemtudnán fentartani de nagyon bejön etölfügetlenül) a másikmeg hogy szerintem a vfr 250 es blokját kelet volna beletenni az legalább v2 SZERINTEM jobb meg megdicsértem a hondákat ugy általánosságban hogy nagyon megbizhatók és nagyon jók anyiröl szolt a komentem.
Bocsi énse ugyértettem csak aza 250cbr nem szimpi (az téleg szutyok SZTEM)amugy a kedvenc motorom a 2006 os cbr 600 meg amugy maga a márka is jó a megbizhatóságáról mesze az egyik leghiresebb ha a vfr blokkját teszik bele és kicsit a 600asra hajaznak akor nagyon jó kis moci lenne amugy viszont egyébként pirospont nekik hogy végre nem azal a virsligumival szereik a 125öst. és még digi kijelzőt is kapott.
:D az a szutyok honda egyhengeres szerintem rángat mint a szemét meg a fogyasztása is bisztos hogy többb:D nekem nem kellene de a kis 25es hyo nagyon baba ha elmegy a mocim és találok valami normálisat tuti az lessz
Nagy a csend!
Nem tudom, mi okból kellett generálozni 20ekm-nél.
Van itt egy Mephysto nevű srác(A Hyo klub oldalon LacY86), az ő motorjában több, mint 63000km van, blokkhoz még nem kellett nyúlnia.
Ebben a videóban és ebben a Fotó galériában láthatod a motorját.
Levegő-olaj hűtéses a blokkja, olajszintre figyelni kell, és 5000km-ként olajcsere.
Olyanról már hallottam, hogy alacsony olajszint miatt generálozni kellett.
Nem szokott velük semmi különösebb probléma lenni, amitől félni kellene.
Ha jobban érdekel, akkor hívd fel, vagy keresd fel Kanyar mestert, akihez nagyon sok Hyosung tulaj hordja a motorját karbantartásra.
Nem márka szervíz, mégis sokan oda viszik a motorjukat, a jó tapasztalatok miatt.
A http://www.see-see.hu/ oldalon megtalálod az elérhetőségét. Motorkerékpár szervíz vezető.
Ha teheted, próbálj ki egyet!
Fogyasztás 3-4 liter, nincsenek vele bajok.
Gyenge pontokat hogy érted? Fejtsd ki bővebben!
Nézz be a hyosungclub.hu oldalra. Sok infót megtalálsz róla.
jövőre tekintettel ha eladtam a mocim, nagyon gondolkodom egy Hyosung 250es gyorsaságin. Mi a tapasztalat? megbízható moci v vannak vele bajok? gyengepontjai? fogyasztás?
Köszi!Nem akartam hogy álljon a moci :),de akkor már csak ez marad.
A linket is köszi.
joc
Próbáltam a neten szétnézni, de nem találtam én sem méretet. Vedd ki bátran és vidd el egy szimering szaküzletbe. Szerintem mérés után a polcról levesznek neked egy belevalót.
Nem tudom mi a különbség az XRX és az RX modellek közt. Ha még nincs meg, az RX modellhez a service manualt innen letöltheted:
http://www.hyosungklub.hu/down...
Tudna valaki segíteni abban , hogy van egy 125 XRX-em és első teleszkóp szimmeringet szeretnék venni hozzá.Csak sajna nem tom a méretét.Előre is köszi.
joc
KIPUFOGÓKÉSZÍTÉSRŐL érdeklődj Kanyarnál vagy Nálam:o.zambo@gmail.com
bocsi elirtam vtr re gondoltam
Vagy pedig az importőrtől.
Vagy pedig egyenesen külföldről.
Egyébként milyen olajat használtál?