Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A http://hyosungclub.hu/ fórumon írta, hogy hazavitte a kereskedésből, csak megbeszélte velük, hogy tovább hirdetik.
eloszor kicsit megijedtem a kereskedos hirdetes miatt, tartok toluk megkereslek, ha szukseges lesz!
szia!

a kepekrol is latni, hogy szinte gyari uj az idomok fenye, nagyon gondos gazdaja vagy! ahogy szamoltam, kp + hitel osszesen 900e lenne. hitelt nem akarok, manapsag kamikaze akcionak szamit, ellenben max 600e-m, esetleg 650e-m van, te pedig nem fogsz belole szazezreket engedni...
koszonom, de teljesen meztelen nem erdekel, csak monokinis vagy bikinis
Ha esetleg valamit szeretnél kérdezni a motorról, akkor itt keress és írok emailt, mert a hirdetésben a kereskedés telefonszáma van megadva.
Köszönöm a dícséretet, jól esett.
De... Szerintem ha valami elromlik, azt ki kell cserélni. A váltóban is azért cseréltettem ki az összes alkatrészt, mert nem akartam még egyszer javíttatni. Sajnos a feleségem nem ül fel mögém, mert neki nem kényelmes, pedig mindent megtettem. Még az ülést is megtömettem, de így sem jó, tehát marad a csere. Viszont amíg nem kel el, addig egyedül motorozhatok.
Szia!
Enyém a hármas számú azok között amiket ajánlottak neked. Ha valami kérdésed van szívesen válaszolok és az árból is tudunk még lefaragni ha komolyan gondolod
Üdv Zoli
Öregemberé is rendben van teljesen, de az övé is Naked.
Viszont rakott rá plexit.

A málhás szamár, ott középen.
Én még nem hírdettem meg.
jovo heten tervezem a dolgot, csak jobb elobb hallani igazi tulajdonosok velemenyet, mint a kereskedoet. lattam, hogy aruljak, ha jol emlekszem mar egy jo ideje szerepel a hirdetesek kozott. a tiedrol esetleg nincs hirdetes valamelyik oldalon?
nagyon koszonom a kimerito valaszt es az e-mail-t is!

sajnos ujra nincs penzem, pedig az lenne a tuti megoldas. az egyes kiesik, kell a szelvedelem, mert nelkule lobogni fogok a motoron a 2,3,4 nekem is szimpatikus. ezeknek hiheto a km teljesitmenyuk a korukat figyelembe veve. aki par ezer kilometert ad meg tobb eves 650-es gepre, az valoszinuleg nem csak ebben a temaban hazudik a motorral kapcsolatban. a kis 125-osommel csak meloba jarok, es igy szalad bele evente 2000km.
Ha minden igaz Debreceni vagy...... sétálj be Kokohoz az Erzsébet utcára neki van egy félidomos Hyosungja.... minimális és valós kilóméterrel..... de nekem is eladó a gépem, én Böszörményi vagyok
ha érdekel írj a fórumra és adok elérhetőséget.
Szia!

Kötelező szervízek 4000km-ként vannak, ekkor olaj, olajszűrő
csere mindenképp szükséges, 10W-40-es olaj az ajánlott bele,
JASO MA, API SG teljesítményszintű, vagy jobb.
3,2 liter olaj megy bele tehát 4 litert meg kell venned.
Olajszűrő gyári van, vagy HifloFiltro HF 681-es.
8000km-ként a fentieken felül levegőszűrő és gyertya csere
van előírva.
Levegőszűrő csak a gyári van, vagy külföldről utángyártott,
Gyertya NGK CR8E kell bele.

Olajszűrő
Gyári 3200Ft
HifloFiltro HF 681 - 1200-1800Ft
Levegőszűrő kb. 5500Ft
Gyertya 2705Ft/db
Olaj 1600-2800Ft/liter

Fékbetétet én a Lucas MCB 525-öt ajánlom, az 7500Ft/pár, ezt
szorozd 3-al, vagy csak kettővel, ha hátra másat teszel.

A http://hyosung.hu/ oldalon a szervíz utasításokat
letöltheted, ha érdekel.
A Magyar nyelvű kezelési könyvet elküldöm neked pdf
dokumentumba szkennelve.

Alkatrészt a http://www.hyosungsource.com/ oldalon is nézhetsz.

A 2006-előttiekre volt visszahívás, a szeleptörést megelőzendő cserélték a hengerfejet+a szelepeket.
Akinek megvolt a törés, garanciában javították, és módosították.

2006-os motorokon változás:
Más szelepvezető - nincs szeleptörés
Fekete váz(Vannak ritka kivételek)
Jobb fék
Állítható fékkar
Erősített kuplung bowden
Fém utaskapaszkodó a Nakedeknél (R,S,SH-nál volt 2006 előtt is.)
Kormánynyak alatt fémgyűrű védi a csapágyat a kosztól.
Szebb tükör a Nakednél.(Általában. Van itt is kivétel)

2008-tól:
vannak injektorosak
Más levegőszűrő
Nakedek is kaptak digitális műszert, kétfélét is.
A többi modell is új műszert kapott, már nem zöldet világít.
Nakedek szélterelőt kaptak a lámpa fölé
Új festések az idomokon
+egyéb apróságok

2009-2010:
Új design (lábtartók, ülések, hátsó lámpa, hátsó idom, utaskapaszkodó)
Új 4 dugattyús fékek elől
Új színek

Lehetséges hibák:
Fesz.szabályzó(esetleg bónuszban generátorral együtt)
Hűtő szivárgás
Vízpumpa szivárgás

A Nakeden nemcsak a kormány más, hanem az elfordíthatósági szöge is nagyobb.
Lehetne még nagyobb is, ezért inkább úgy mondom, hogy a R modelleké kissebb, mint a Nakedé.

Az idomos gépeken állítható a lábtartó, 3 állásban.

Ha megengedheted magadnak, akkor ezt válaszd, vagy ott egy másikat.

A további sorrend nálam.
1.

2.

3.

4. Ez ezüst vázas, de jó gazdája van. Mindent megcsinált rajta.

Néztem a többi fekete vázast is, azok valamiért nem szimpatikusak, a fekete Nakedben szerintem nem 10000km van, mondjuk amennyire látszik, a képen, a gyári gumi van rajta, ami max 15000km. Fene tudja.

A piros R pedig elég lelakottnak néz ki.

A két képen üléspozíció összehasonlítás:
Szia. A 6.-ról tudok nyilytkozni, mert az az enyém..

Én 182 centi vagyok és ezért választottam a túrakormányost.
udv az uraknak!

idomos vagy felig idomos 650-es hyosungon gondolkodok, ebbol a listabol melyiket tartjatok jo vetelnek? mire kell figyelni vasarlas alkalmaval? gondolok itt a kulsore, a motor jarasara, a vaz szinere ( ha jol tudom 2006 ota csak fekete vazasak vannak ), esetleg egyeb dolgokra? milyen idokozonkent vannak a kotelezo szervizek es kb milyen osszegbe kerulnek? 2 meter vagyok es 100kg, a csutka kormany kenyelmes lesz vagy csak tura kormanyost nezzek? hosszu tavra tervezem a hasznalatot, 5 akar 10 evre, ezert minden infot szivesen fogadok.

akar e-mail valaszt is varok ide: skyteamKUKACupcmailPONThu

koszonom!
Akkor lehet ő lesz a befutó!
Elvileg jó.
És jó olcsó!
Egyébként nem ismerem, illetve nincs róla tapasztalatom.
API szintje SJ, az jobb, mint amit én vettem.
SG, vagy a feletti kell bele. Az Elf 2604Ft/liter.
Szia!
Haverral néztünk motorolajat akcióban, mit szólsz hozzá?

REPSOL MOTO SPORT 4T 10W-40 4 l kiszerelésben Fullszintetikus
Ára: 6300Ft a négy liter.
Nekem is generátor újratekercselés volt miatta.
Én meg későn vettem a jeleket.

Nyíregyről hazavágtattunk kisvárdára, megállunk a tesco parkolóban, mondja az asszony, folyik valami a motorból.
Odanézek, hátsókerék előtt kissebb tócsa, mondom, az nem ebből folyik, onnan nem folyhat semmi.
Mondja, hogy de igen, nézzem meg jobban, és tényleg, az akksiból a sav.

Méregettük, a fesz.szabot, vegyes eredményekkel és mit csinál a kíváncsi Magyar ember?

Mike próbáljuk ki a te motorodon, hogy úgy mit mutat a műszer.
Eredmény: Mike vett új akksit.
Egyet fordult a főtengely, és akksi meghalt teljesen, be sem érkezett indulni a motor.

A saját motorom javítása kompletten 26800Ft volt, a fesz.szabályzóval(13500), tekercseléssel(10000) és a gyári tömítéssel(3300 postával).
Én is ilyet vettem anno csak a régi mikor megszünt működni akkor nem vettem a jeleket--ergo generátor ujratekercselés...
Ezt jó ötlet volt felpakolni, mert egy kis önképzés sosem árt. (mármint nekem)
Hú ez kicsit hosszú lett!
Most a fékkel kapcsolatban Én sem tudom miért cseréltem ki a féket, talán csak a mai sportmotorok miatt mert azokon nagyon jó a fék.Mikor megvettem a motort megvettem a féknyergeket is és 2 évig fel sem lett téve. Aztán úgy döntöttem ha már megvan akkor miért ne.
De amúgy feleslegesnek tartom a fékcserét, ha az ember magának motorozik akkor teljesen mindegy milyen fék van rajta!
Legfeljebb hosszabb lesz a fékút, bár még mikor a gyári fék volt fenn dicsért az egyik haverom hogy kanyar előtt milyen rövid fékutat vettem, de az a jó motorféknek is köszönhető.
Én senki helyében nem cserélném ki, mert ha baleset van és valaki megsérül az Én hibámból egy ember akkor a motor fékmódosítása miatt le is csukhatnak! Ezt egy vizsgabiztos mondta, meg azt is hogy vizsgán nem is fognak szólni érte még ha látják is.
Üdv
R17 Ingyenes Tavaszi karbantartás tanfolyam

1.lecke Gumik és kerekek

2. lecke Fékek

3. Lecke Motor és hajtás

4. Lecke Akkumulátor
Tudom mindenki a tökéletesre törekszik, de a gyári fék azért annyira nem rossz, hogy mindenáron ki kellene cserélni.
Esetleg a betétet érdemes lehet, bár a legtöbben azt se cserélik, csak ha lekopott. Mégis megállítható a motor és nem is rosszul.