Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszokat... Héten felkeresem ezt a szervizet.
Én csak Kanyarmestert tudom ajánlani!
Csak most el van havazva!
A váltó kényes dolog!
Pont most! Egy hete várok a mocimra!
Ha sokat mentél utána, akkor elég sokba fog kerülni. Nekem tavaly ez miatt volt teljes váltófelújítás. 150 alatt megállhat egyébként.
A karbantartó öcséd majd megcsinálja.
http://www.see-see.hu/index.ph...

A Hyo-s társadalom nagy része hozzá hordja a motorjait.
Sziasztok. Üdvözlök mindenkit!

SEGÍTSÉG KELLENE!

Régóta van egy Hyosung GT650N-em.

Mai napon egy 80 kilométeres túra 50. kilométere után, egy rövidebb rossz minőségű útszakasz után, eltűnt a mociból a 3. sebesség. Csak üres van helyette, mind felváltásnál, mind leváltásnál.

Tud valaki valami okosságot mondani, mitől van ez?
Mibe kerül ezt nekem megcsináltatni?
Esetleg tud-e valaki ajánlani Budapesten vagy környékén egy szerelőt?

Válaszokat előre is köszönöm!
Halgass a hajtómű mérnökprofesszor bátyádra!
Van egy olyan problémám, hogy a motor önindítója (GV 650) csak egy bizonyos kormány szögben indít. Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám ezt az érintkezési problémát otthon kiküszöbölni (nem akarok feleslegesen bontani). Köszi a segítséget.
Mike most már mindemt értek. De a boral milesz?
Már találkoztunk

Köszi, hogy eljöttél!
Mike hali! Hol mikor találkozunk?
Most hagytam ott nála kicsiKOMETet....
-vízpumpa csapágy modifikáció
-kuplung hangolás
-karbitunning
Kíváncsi leszek majd a végére....
Osztom!
Kanyarmester keze ARANYBÓL van!
igen, látom....
Most megy.
Épp jó kis vitában voltam Dezsővel, amikor megszűnt az oldal és a szolgáltató honlapja ugrik be helyette.
Nektek működik a Hyo klub oldal?
Kedves mike, dehogy feltételezem azt, hogy kontár lennél!
Csak arra gondoltam, hogy ehhez azért komoly szerszám-felszereltség, műhely kell. Az más, ha xx éve csinálod, és mindened megvan hozzá...
Magam is megcsinálok jópár dolgot a mocin, de csak olyanokat, amit kéziszerszámokkal meg lehet csinálni... Se emelőm, se munkaasztalom, és műhelyem sincs.
Most is felkészítettem a Kissast szezonra, de lánccserére Kanyarhoz megyek... + az első fékemet nem sikerült egyedül lelégtelenítenem....azt csinálta meg szerelő. De azon kívül minden.
Pontosabban láncszett cseréről van szó, nem csak a láncról.
Ha már pontosítok, akkor én sem 2000km-t mentem azóta, csak 1950-et.
Az enyémet is Mike-nál cseréltük szeptemberben.
Azóta mentem a motorral 2000km-t.
De ha adtak volna patentszemet a lánchoz, egyedül is megoldom.
Köszi már lassan 19 éve szerelem az autóimat és motorjaimat, meg másokét is.Meg sok minden mást lassan 25 éve. Lánc szerelésből sajnos ez még a harmadik lesz, de eddig csak ennyit tudtunk elhasználni. Remélem nem feltételezed rólam, hogy egy csavarhúzóval meg egy kombinátfogóval állok neki. Megírhatod ha igen.Nem vagyok sértődős. Természetesen rajtam kívül, még sok másról is tudok aki magának szereli a motort, mindezt nagy odafigyeléssel, igényességgel szeretettel teszi.

Kényszerből jártam így a teleszkópommal elvittem egy több tíz éve teleszkópokat felújító mérnökemberhez és két hét után visszaadta, hogy ő nem tudja szétszedni. hazavittem és megcsináltam magamnak. Az egyik legrosszabb úton próbáltam ki és elégedett vagyok.
Háááát.... jó szerelést!
Mephysto barátomnak elfelejtete a kedves szerelő meghúzni az első lánckerék anyáját. Kanyaron kívül nem találkoztam még szerelővel. Biztos vannak csak nem a mi környékünkön. Marad házilag, szakszerűen megcsinálva.
Lánccsere házilag
A havazás azért dúrva .......a holnapi csúcs hőm.=16Cels.
Azért KEDVES vagy!
Nem a rossz ídő miatt kell félni, szerintem.....
Hanem a kiéhezett mocisok nem bírnak magukkal!