Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

R17 Ingyenes Tavaszi karbantartás tanfolyam

1.lecke - Gumik és kerekek - töltsd le most!
köszi körül is nézek
Ez neked lehet érdekes: link
Az adaptert is én csináltam... Ha érdekel, inkább mailben,d e szívesen elmesélem!
A hátsó szerintem a futóműgeometriából adódoan ennyire kevés. Utassal többet ér.
Az első is használható, csak nagy kézi erőt igényel, és -bár nem szoktm én ilyen gyorsan menni - de próbáljon meg valaki 15-160-al keményen belemarkolni! Fog, de csak azt érzed, hogy a francba, nem aakr lassulni, és mintha csak simogatnáa tárcsát, illetve alig mertem szorongatni, mert ennyire nagy szorításnál nem tudom finoman, és ha túlhűzom, akkor nagy bibi van...
Amúgy a Ferodo ténxleg tetszett nekem is.
Viszont amit Kanyar ajánl, az az Aprilián ette a tárcsát.
Hja, ésnekem is Aprilia volt előtte, kb 140 kg, 1 db 320-as tárcsa elől, 4 dugattyús fékkel, az volt ez etalon...
És ment egyszerűen?
csak csináltattál hozzá egy adaptert és feltetted a másikat?
A fékcső fittingje általában passzol a többi nyereghez?
Ha kevésnek bizonyul, probáld ki a Gold fren ceramic carbon-t
Mijafrász?
Hájozuong
Nemtom, nekem nem tűnt gyengusznak az első fékrendszer, Feroodo féktappancsokkal.... Vagy még nem kellett igazán nagyot fékeznem?
Viszont a hátsó csak dísznek van.
Még motorfékkel is, még lassításra sem jó....
Rendes vagy, hogy figyelmeztetsz....
Nézegettem öcsi Aquila-ját, neki sokkal sűrűbb a tyúkrácsa, de nem dupla rétegű és maga az anyaga is vékonyabb.....
Ha csak 1 réteg rácsot varrtunk volna fel, akkor a védelmi rendszer helyett csak optic tunning lenne....
Remélem azért tetszik!
Vagyunk többen is. Zolee Brembo féket tett rá, asszem egy RSV-ről, nem ugrik be hirtelen a srác neve, de majd Karesz biztos emlékszik, ő 6 dugattyús talán Nissint valami japán cuccról, én pedig R6 nyergeket tettem előre. Akkor harapósabbnak tűnt határozottan, pláne nagyobb tempóról, azóta elfejtettem milyen volt :D
Hajaj nem lesz picit sok neki? Elég sűrűnek tűnik. Nemám megfőzöd a motort!
Hali
De rég jártam erre. Kicsit megkésve de Motorozásban és Kátyúmentes utakban Gazdag Boldog Új Évet.
Szeretném a fékemet egy kicsit "megtuningolni" elég gyengék gyárilag. Arra gondoltam hogy veszek rá egy más motorról származó féknyerget és csináltatok hozzá egy adaptert. Valahol láttam már ezt a megoldást, nincsen köztetek olyan aki ezt már megtette?
Sömi tel.:06204413652
Elméletileg ez egy gixer k3 sárvédő, kicsi átalakításokkal....
Kompozit: -üvegszál+műgyanta- baromi könnyű és sokkal erősebb mint a gyári műanyagok....
Én meg vagyok elégedve vele, már nem sáros a hátam, ha esik az eső.....
Sziasztok!:)
remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek és sikerült vissszarázódni a hétköznapokba:) necsügyegyetek nemsokára itt a tavasz addigis egy kis kedvcsináló mert tudom hogy szeretitek:)

http://youtu.be/fqrCw1Nyvc8
Sömi, a gyártó....Kompozit cucc, kopaszon én még 8000ért vettem tavaly....
Még összeszegecseltem a láncvédővel+kitöltőpaszta majd a fényezés....
Egyébként Kőbánya-Kispestre mentem át érte, de postán is el tudja küldeni....
kb.20 oldallal hátrébb képekkel,telószámmal kivesézünk mindent....De ha nincs meg majd megírom a számát holnap....
koszonom szepen! :-)
Schláth Péter
Csomagtartó készítő
Pilisvörösvár
30/961-0855
Hali!
A nagy hidegek alatt készült. Igaz még nincs lefestve.
Más:
oldal doboz , (én nyereg táskát szeretnék) tartó érdekelne Hyo 650gt n -hez. Valaki tudna róla képet, méretet küldeni?
Köszi!
Úgy látom lesz már csomagtartóm! Néztem a gyáriak árát, hát számomra horror. Még kinti oldalakon is. Az eladó motorokat is hívogattam már, de nem adták el róla. Találtam korábban egy emberkét, aki vállal egyedi csomagtartó készítést, de még csak válaszra sem méltatott. Köszönöm mindkettőtöknek!
helo! ez nagyon jo nez ki! hol es mennyiert csinalta?
Vagy kukkants be ide. csomagtartó
Persze, hogy tudok, az van a gépemen. 650 gt n Komplett rendszer két oldal doboz és egy nagy hátsó doboz tartó. Még 20 e. körül dobozai is vannak. De bármit megcsinál. Az enyém után a méretek is megvannak neki... remélem. ezt üsd le és megkapod a címét.
http://auto-motor.vatera.hu/al...