Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog szülinapot Laca !Olvastam hogy a géped streefighter-es!Tudsz egy képet ide beszúrni róla csak mert kíváncsi vagyok rá !Köszi és Üdv
szolsz ha megszületett ugye?remélem egésséges lessz szép és boldog ja és őrült motoros!gratülálok hozzá!erre inni kell
Ő az Öregember:
Laca:Boldog szülinapot!...ha ma este megszületik a lányom, akkor egy napon születtetek! (már 3nap csúszásban van, legalább olyan "lassított felvétel" lesz mint az apja:ODDDD)
na jó ma vagyok 22éves iszok ma! és többet nemérdekel ki mit mond nevetek!
öregember:te nagyon nagy fej lehetsz szeretnélek megismerni valamikor! ha lehet
lehet hogy én keztem de nem azt irtam hogy a motor a szar csak sok bohóc!én ilyen vagyok hamar durranok nem hagyom megenni a szarnak magam! de amit összemocskolnak itt nekem hat igen !ledürnám az arcát
Látom már.
Laca. öregnek igaza van...
laca.
Vazze te szóltál be...mit vársz utána....bakker nagyon agresszív vagy mostanában...nem kell idegeskedni....vegyél pár pofa levegőt számolj tízig....és nevessssssssss
thebear.
Látom ide is benéztél?
Laca:Melyik vidónál?
na szóval verebek vagyunk meg hulladék a motorunk!ezt irták a streetfighter simsonos videóhoz a taknyosok bekéne verni a arcát!
de jó lenne egy!valaki nem tud olcsobban?
és eséskor ki is törik benne a bokád. Aztán a többszörösét költöd az árának gyógyszerre.
Nekem Swift csizmám van. Tökéletes,lehet benne mászkálni és nem ennyire drága.
lehet hogy láttátok már de a nyálam csurog érte!pont illik a motoromhoz
na most hátha
Próbáld meg mégegyszer!
áááááááájjjjjjj nem tette fel a képet
ehez mit szoltok
Ranya:...csak egy tipp...Bikers13 bolt:0630/9915218, Keresdd Csizmás Zolit. Ő eléggé tisztában van a hyo piaccal.
Egy hívást megér.
Én 1 hónapja voltam a spirronál akkor is sokan érdeklődtek a 950 ezres fekete 0 km-es után, csoda, hogy 2 hét alatt nem kelt el. Valaki jól járt.
Hát igen... Vagy ott kellett volna lenni nyitásra... Én is úgy csináltam hogy előtte egy nappal záráskor felhívtam a kereskedőt hogy megvan-e a motor. Mondta hogy nézegették páran de még megvan. Oké mondom akkor reggel nyitásra ott leszünk mert akkor még biztos meglesz Mert azért én is messziről 200km-ről mentem a motorért...