Laca:Boldog szülinapot!...ha ma este megszületik a lányom, akkor egy napon születtetek! (már 3nap csúszásban van, legalább olyan "lassított felvétel" lesz mint az apja:ODDDD)
lehet hogy én keztem de nem azt irtam hogy a motor a szar csak sok bohóc!én ilyen vagyok hamar durranok nem hagyom megenni a szarnak magam! de amit összemocskolnak itt nekem hat igen !ledürnám az arcát
laca.
Vazze te szóltál be...mit vársz utána....bakker nagyon agresszív vagy mostanában...nem kell idegeskedni....vegyél pár pofa levegőt számolj tízig....és nevessssssssss
Hát igen... Vagy ott kellett volna lenni nyitásra... Én is úgy csináltam hogy előtte egy nappal záráskor felhívtam a kereskedőt hogy megvan-e a motor. Mondta hogy nézegették páran de még megvan. Oké mondom akkor reggel nyitásra ott leszünk mert akkor még biztos meglesz Mert azért én is messziről 200km-ről mentem a motorért...
Laca. öregnek igaza van...
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Vazze te szóltál be...mit vársz utána....bakker nagyon agresszív vagy mostanában...nem kell idegeskedni....vegyél pár pofa levegőt számolj tízig....és nevessssssssss
Látom ide is benéztél?
Egy hívást megér.