Nincs töltés...amíg bírta az akksi addig oké volt ....de utána ...vége...
cimbi akksijával indult be...eddig nem csinálta... lehet, hogy vezeték hiba lesz...ki tudja?
Nem csigáz fel senkit egy GT65 pályagép? Állat hanggal, jó teljesítménnyel, sokkal jobb fékekkel mint a gyári.(Tapasztalat) Ha igen akkor nézzétek meg az apró-ban. 420-ért szerintem nem sok. Nem sokat futott. Se pénzem se időm nem volt sokat használni.(sajnos)
Üdv nektek.
Elgato ...te nem tudsz aludni? 02-kor netezel.... vagy a baba sírt?
Laca egy elérhetőséget dobjál nekem... holnap délután megakarom járatni a gépet.... az én elérhetőségem 30-2288066 non stop.
Nah itt nálunk ma 13-14 fok volt úgyhogy kitoltam a mocit a garázsból. Beledobtam az akksit és indítóztam és elsőre majdnem el is indult. 4-5öt durrantott és megállt... Utána 4-5 indítás semmi, vártam 10 másodparcet és hatodikra már röffent is Jó volt újra hallani a hangját Jah meg rádobtam a GPR sportdobot is Elég ütős lett... Menni nem mentem vele mert elment az idő ugyhogy visszatoltam, de már csak egy hónap!
A hyo fórumon Kanyar mester kínál megvételre egy bukőcsövet...10 rugó az ára...az a gyári árhoz képest ajándék....
cimbi akksijával indult be...eddig nem csinálta... lehet, hogy vezeték hiba lesz...ki tudja?
Laca email ment.
Ez belefér, de elég gázos volt.... jövőhéten az elektromos cimbi átnézi.
Sajnos.
Elgato ...te nem tudsz aludni? 02-kor netezel.... vagy a baba sírt?
Laca egy elérhetőséget dobjál nekem... holnap délután megakarom járatni a gépet.... az én elérhetőségem 30-2288066 non stop.
Azt rebesgetik hogy jő a tavasz!
A motoros nép álmát alussza medve módjára
fényesített bukóját teszi a komódjára
a kipuffogó pattogva lassan kihül
a vasparipa szomorúan bakokon ül.
De lesz még zöld a fáknak lombja
s lesz hogy a nap sugarait bőkezűen ontja
akkor majd kigurítja a járgányt a kuckójából
leveszi a bukót a komódjáról
(megjegyzem...inkább a gázkart kezelném, mint ezt a fránya billentyűt...HEHEHE)