Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a motor? Már el is felejtettem.
Nah skacok hétvégére 13-14fokot mondanak Lassan meg kell majd keresnem a motort a garázs mélyén...
benne vagyok öreg! majd gurulunk eggyet valamerre!
Majd meghallgatom élőben ha kész lesz.....
itt ahol lakom egy motoros barát nagyon érti amit csinál láttamár tölle melót!ja és az enyém a harmadik hyo amira készit! tudod ez a saválló anyagból készíti olyan fényesre polírozza hogy látod benne magad csodálatos! de különben mindent csinál kormányt meghát alkatrészeket! énis abbol csináltatom eggyáltalán nem rozsdásodik és esztétikus nagyon!
laca.
Ki csinálja a dobot? ha publikus....
Ja okés értem. Akkor majd várom a képeket!
igérem le fényképezem de még alakulóba van egy kicsit streetfigteres lessz!ja és azis lessz belegravirozva hogy streetfighter!pöpec lessz de várom
Hali! Mennyiért csináltattál és milyen lett vagy lesz?
Laca:
Minden rendben, tegnap hoztuk haza, azóta gyakorló apuka szerepben.....
Kicsit fejjel lefelé vannak a mindennapok, amíg nem alakul ki az új napi rutin.
ja és valamit elirtam! nem a legkissebb baja a legnagyobb baja! bocsiiiiiiiiiii! elgato ez neked szól
volt már szó erről itt fasza hangja van!de húzós az ár nem de bár!még rímel is! de én csináltattam inkább csodálatos lessz és természetesen fele annyi!ELGATO! hogy van a kislányod cseperedik szépen?
A Hyo-ra gyárt a TwoBrothers kipufogót? http://www.youtube.com/watch?v... szép hangja van.
Ma meghajtottam egy kicsit a paripát Lehetne már tavasz
Köszi srácok!

Öreg:Oldalkocsin nem gondolkodtam.
Ellenben a minap a padláson találtam egy jó állapotú lábbal hajtós kiskocsit....azt hiszem egy moszkvics...azon töröm a fejem hogy motorizálom a kiscsajnak:ODDD
Én is gratulálok a babához!
Jó egészséget kívánok neki és a családjának!
Gratula a babához remélem jól vagytok...és már nézegetheted az oldalkocsis gépeket.
GT 650 Service manual

A 3. fejezetben van.

De benne van a motor használati utasításában is.
Köszi!

Laca:Még nincs rajta
Nagyon KÖSZÖNÖM a gyors segítséget! A legjobbakat
Itt tudsz informálódni olyan emberektől akik biztos megszerzik vagy tudják az infókat!Ez a hyousung klub oldala:
http://hyo-klub.extra.hu/forum...
És ott vannak szerviz manuálok is de ahhoz hogy azokat lásd lehet hogy regisztrálnod kell!Remélem tudtam segíteni
Szervusz mindenki!
A segítségeteket kérném 2006-os gt 650 r szelephézagait illetően. Nagyon fontos lenne! Ha valaki tud gyári leírást, gépkönyvet a műszaki leÍárásra összpontosítva prezentálni azt nagyon megköszönném! Vezérlés-szelephézag. Előre is köszönöm
nnna hurráááááá !szép baba de valami feltünt nincs rajta bukósisak?igaz nem sietett a drága!na gratulálok de már nem eggy napon született velem de ez legyen a legkissebb baja!
Gyönyörű!Gratulálok az új jövevényhez
Karesz:Már én is meg hánytam-vetettem magamban a dolgot, és nem sajnálkozom miatta.

Nem tudom hogy figyeltétek-e a az időjárás jelentést, de holnapra mindenhová plusszokat mondtak..