Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen, mert úgy működik, hogy feladom, és te egy letöltőlinket kapsz.
Ott figyel a radiális fék a 2009-es modellen
fogalmam sincs, de itt jobban látszik
http://sportmotor.hu/motoros_k...
légyszi valaki válaszoljon!a felnik daradja mennyi ami a motoron van amit beraktam?
Igen van győrben is szervíz.Én inkább Nagykanizsáról felviszem Kanyar mesterhez Budapestre, ő benne jobban megbízok mint akármilyen szervízesben, ráadásúl jó áron dolgozik, és nagyon ért a Hyokhoz
Mert gondolom freemail-ra nem tudod elküldeni... Vagy igen?
Örök hálám! Köszi szépen 48mega? Most én is bajba vagyok... Hogy tudnánk megoldani?
Beszkenneltem.
Hova küldjem? 48MB.
A data.hu nem üzemel, oda akartam feltenni.
Igan ki lesz cserélve, már folyamatban van az ügy
Az egy kulcs necces,mert ha ellopják nem fizet a casco
hát, a helyedben cseréltetném a zárakat a motoron, és tennék bele valami komolyabb riasztót, a volt tulaj el ne vigye....
nem tudjátok hogy mennyi db annak a fasza aranyozott felninek?,,
Ezt úgy hívják, hogy bemutató darab.
Az enyém is az volt.
azt mondták telefonban 0kmes, de ezt nem értem hogy a gazdája megveszi és egy métert sem ment vele. majd hétfőn meglátjuk, meg szaglászom közelebbről
De a tiéd null km-es nem? Enyémbe már volt 1500km... Szerintem a tiéd rendben lesz...
akkor lehet nekem se lessz sokminden hozzá? mert ez is banki visszavett lessz
Hát elég bonyolult ügy... Ez egy banki visszavett motor az első tulaj nem tudta fizetni a részleteket. És ezért a bank elvette tőle. A tulaj meg gondolom bár csak kicseszésből is magnál tartott minden amit lehet. Ezért nincs könyvem és kulcsom is csak egy van a mocihoz... Mindenesetre ha beszenneled azt nagyon megköszönném
Ha nem titok, miért nincs?
Lehet, holnap rászánom magam a szkennelésre, de nem ígérem 100%-ra.
Azt mondom az öreg az rendes, a tacskó mellet elég jól szerel
Én egy karbiszinkronra vittem meg a kilométerórám jeladója volt megkeveredve az elsőkeréknél azt kellett kitisztítani... Egy idősebb fószer volt a szerelő de rendesen lelkiismeretesen megcsinálta...
Győri kötsög bandát nem ajánlom.. Csak ha ott állsz mellettük,s viszel mindent..Különben elég rendesen lehúznak..
És mien ügyben voltál ott? vagy a géped mért volt ott? Nekem a tzr-em volt ott még, de jól megcsinálta, azóta semmi baja(KOPP-KOPP)
Igen Győrben is foglalkoznak velük, volt is hozzájuk szerencsém...
ElGatoNegro, de az asszem tőled van jók kis vers Hétfőn megyünk lefoglalni a hyo-t! Amúgy a spirronál van ez a gép...én meg elég messze lakok onnan....dunakilitin, de viszont győrben a yamahában is forgalmazzák ezeket a gépeket, akkor ott is tudják szervizelni ugye? Nyavaja akar menni pestre...