Igen van győrben is szervíz.Én inkább Nagykanizsáról felviszem Kanyar mesterhez Budapestre, ő benne jobban megbízok mint akármilyen szervízesben, ráadásúl jó áron dolgozik, és nagyon ért a Hyokhoz
Hát elég bonyolult ügy... Ez egy banki visszavett motor az első tulaj nem tudta fizetni a részleteket. És ezért a bank elvette tőle. A tulaj meg gondolom bár csak kicseszésből is magnál tartott minden amit lehet. Ezért nincs könyvem és kulcsom is csak egy van a mocihoz... Mindenesetre ha beszenneled azt nagyon megköszönném
Én egy karbiszinkronra vittem meg a kilométerórám jeladója volt megkeveredve az elsőkeréknél azt kellett kitisztítani... Egy idősebb fószer volt a szerelő de rendesen lelkiismeretesen megcsinálta...
ElGatoNegro, de az asszem tőled van jók kis vers Hétfőn megyünk lefoglalni a hyo-t! Amúgy a spirronál van ez a gép...én meg elég messze lakok onnan....dunakilitin, de viszont győrben a yamahában is forgalmazzák ezeket a gépeket, akkor ott is tudják szervizelni ugye? Nyavaja akar menni pestre...
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Hova küldjem? 48MB.
A data.hu nem üzemel, oda akartam feltenni.
Az enyém is az volt.
Lehet, holnap rászánom magam a szkennelésre, de nem ígérem 100%-ra.