Nekem ilyen van hátul...http://www.mofaker.hu/termek.p... elől pedig ugyan ilyen mintával 110-es. Rendkivül megvagyok elégedve vele...hamar melegszik az én tempómhoz jól tapad, alig kopik..igazi túra gumi kanyargással egybekötve.18 ezret mentem vele és szerintem még bír vagy 10 ezret.
Ára futárszolgálattal, szereléssel, centírozással cakk pakk ( első hátsó ) 28 rugó. Nevesebb márkától még a hátsót is nyögve tudtam volna megvenni.
Ja és 650-es a gép.
Erről a sportdob/nem sportdob témáról mindíg az jut eszembe, amikor megvettem az XJR-em.
Már megtörténtek a befizetések, csak a rendszámra vártam, és ekkor megkértem a yamaha hungary szerelőjét (azóta már yamaha harmati néven futnak) aki szintén XJR tulajdonos volt, hogy indítsa be nekem az ő gépét....had' haljam a hangját.
Az ő masináján egy teljesen nyitott dob volt.
Én a motor mögött álltam mit sem sejtőn.
.....és beindult...
A megmozgatott levegő mennyiségétől beállt a frizurám, és a leállítást követően percekig alig hallottam valamit
mekkorákat nevetek ezeken a hozzászolásokon én még nem hoztam el megmutatni dob nélkül szerintetek kiverné a víz vagy felekadna a szeme mint a redőny ja és a kedves szomszédság igen azért issssssssss
de csak majdnem
csak kíváncsiságból, hogy mégis milyen lehet, de majd csak akkor ha egy kicsit melegebb lesz az idő, ilyen hidegben nem kínzom inkább
amúgy egyszer már beindítottam az udvaron dob nélkül, csak néhány másodpercre, meg ilyen 4-5 ezer fölé nem pörgettem, de így is volt anyázás mikor leállítottam
Vááá irigy vagyok a Kareszra, mert hetek óta nem motoroztam! (persze nem a betegségére, ahhoz jobbulást!)Nem érek rá :( Bár max a simson lehet esélyes... A Hyot már sajnálom a mocsokba, ráadásul sikamlósak is az utak, nem kéne elborulni...
A tartósság másodlagos....ha 5000-et fut, akkor csak annyit fut.
Ára futárszolgálattal, szereléssel, centírozással cakk pakk ( első hátsó ) 28 rugó. Nevesebb márkától még a hátsót is nyögve tudtam volna megvenni.
Ja és 650-es a gép.
Jut eszembe, van valakinek 250N -re jó kis ragacsos sportgumi tippje?
Már megtörténtek a befizetések, csak a rendszámra vártam, és ekkor megkértem a yamaha hungary szerelőjét (azóta már yamaha harmati néven futnak) aki szintén XJR tulajdonos volt, hogy indítsa be nekem az ő gépét....had' haljam a hangját.
Az ő masináján egy teljesen nyitott dob volt.
Én a motor mögött álltam mit sem sejtőn.
.....és beindult...
A megmozgatott levegő mennyiségétől beállt a frizurám, és a leállítást követően percekig alig hallottam valamit
csak kíváncsiságból, hogy mégis milyen lehet, de majd csak akkor ha egy kicsit melegebb lesz az idő, ilyen hidegben nem kínzom inkább
amúgy egyszer már beindítottam az udvaron dob nélkül, csak néhány másodpercre, meg ilyen 4-5 ezer fölé nem pörgettem, de így is volt anyázás mikor leállítottam
A tiédnek így is olyan hangja van, mintha nem is lenne rajta dob.