szerintem nem kell énse sőt hetente egyszer beindítom hogy ne száradjon ki és az utolsó kérdésre a válasz: itt nálunk helybe Püspökladányba csinálja égy jó koma egyszerűen csodásan dolgozik és ami csábíto olcson jóval olcsobban!acropovics mintára lessz az enyém!
Hallottam ezekről az itthon gyártott dobokról...sokan dícsérik.
Én nem nagyon szeretem ha egy motor hangos, mert hosszabb úton zsongani kezd tőle a fejem.
Itt nálunk ma esett a hó jelezvén hogy tutira itt a tél.
Beállítottam a vasakat egy használaton kívüli szobába, jó száraz fagymentes helyre.
Azt nem tudom, hogy a vákuumtankos motoroknak mint a GT is szokás-e leengedni a karburátorát vagy sem.
(Főleg hogy még benzincsapjuk sincs)
szerintem nem vagy egyedül! énis leraktam habár nekem mennem kéne még vele Decemberbe ! most készül a spotdobom naggggyon gyilkos lessz És probára hogy hogy s mint!
Én kivételesen nagyon hamar elcsomagoltam a motorokat.Ebben az lvben nem lesz több lehetőségem gázt húzni.....nade majd jövőre! Tud valaki olyan gyerekmotort ami pár hónapos kortól használható?
csumi csoki!mit hallotatok arrol hogy majd jön ki 1000 hyosung mert nekem azt mondták hogy lessz ilyen ahonnan én vettem a motort!jó lenne mi! szerintetek?
Lökettérfogat: 125 ccm, V2, 75f. hengerszög
Motor típus: 4-ütem, 4 szelep, levegõ-olaj h.
Sebességváltó: 5 seb. mech.
Teljesítmény: 10,6 KW / 10500 rpm
Nyomaték: -
Végsebesség: 110 km/h
Fék elöl: hidr. tárcsa, 300 mm
Fék hátul: hidr. tárcsa, 230 mm
Felfüggesztés elöl: teleszkópv., 120 mm rugóút
Felfüggesztés hátul: közp. rugóstag
Kerék elöl: 110/70-17
Kerék hátul: 150/70-17
Száraz tömeg: 150 kg
Menetkész tömeg: -
Ezek a Naked változat adatai.
Az R változat egy picit nehezebb lehet az idomok miatt.
Szintén az idomok miatt elvileg egy picit lehetne gyorsabb is, de ilyen teljesítménynél ez nem valószínű.
Itt csak kW-ban van megadva a teljesítmény, ha jól számoltam, akkor ez 14,416 LE-s.
Na közben a német hyosung oldalon találtam adatokat, meg képeket, ott 117-et írnak végsebességre, teljesítményre pedig 10,9kW-ot, ami 14,824 LE. http://www.hyosung-motors.de/m...
Érdeklődni pedig itt tudsz:
Spirro Kft
Tel: 06-1-2810535
Fax: 06-1-2805561
E-mail: info@hyosung.hu
1191 Budapest, Üllõi út 202.
Nekem tavaly sikerült......senkinek sem kívánom.
Tiszabezdéden, keresztanyámék kapujában ilyen hó volt.
Dél körül, mikor már olvadt a napsütésben.:
Ha megvan a kipufogód, akkor dobj egy képet a fórumba róla!
Én nem nagyon szeretem ha egy motor hangos, mert hosszabb úton zsongani kezd tőle a fejem.
Itt nálunk ma esett a hó jelezvén hogy tutira itt a tél.
Beállítottam a vasakat egy használaton kívüli szobába, jó száraz fagymentes helyre.
Azt nem tudom, hogy a vákuumtankos motoroknak mint a GT is szokás-e leengedni a karburátorát vagy sem.
(Főleg hogy még benzincsapjuk sincs)
Én kivételesen nagyon hamar elcsomagoltam a motorokat.Ebben az lvben nem lesz több lehetőségem gázt húzni.....nade majd jövőre! Tud valaki olyan gyerekmotort ami pár hónapos kortól használható?
Motor típus: 4-ütem, 4 szelep, levegõ-olaj h.
Sebességváltó: 5 seb. mech.
Teljesítmény: 10,6 KW / 10500 rpm
Nyomaték: -
Végsebesség: 110 km/h
Fék elöl: hidr. tárcsa, 300 mm
Fék hátul: hidr. tárcsa, 230 mm
Felfüggesztés elöl: teleszkópv., 120 mm rugóút
Felfüggesztés hátul: közp. rugóstag
Kerék elöl: 110/70-17
Kerék hátul: 150/70-17
Száraz tömeg: 150 kg
Menetkész tömeg: -
Ezek a Naked változat adatai.
Az R változat egy picit nehezebb lehet az idomok miatt.
Szintén az idomok miatt elvileg egy picit lehetne gyorsabb is, de ilyen teljesítménynél ez nem valószínű.
Itt csak kW-ban van megadva a teljesítmény, ha jól számoltam, akkor ez 14,416 LE-s.
Na közben a német hyosung oldalon találtam adatokat, meg képeket, ott 117-et írnak végsebességre, teljesítményre pedig 10,9kW-ot, ami 14,824 LE.
http://www.hyosung-motors.de/m...
Érdeklődni pedig itt tudsz:
Spirro Kft
Tel: 06-1-2810535
Fax: 06-1-2805561
E-mail: info@hyosung.hu
1191 Budapest, Üllõi út 202.
Azt szeretném megtudni, hogy van e eladó Gtr 125 ös? Vagy van e egyáltalán Mo-on?Jah igen hány lóerős egy ilyen gép? mert nem találom sehol!
Viszont kívánom!
A gyomrost majd megkapod 22.-én.