Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom hogy a 610 tulajok hogy vannak vele, de én mindig nagy mosollyal szállok le erről a motorról nagyon tetszik
Ilyenkor nem tudom miért szidják ennyien a Husqvarnát
Felkerült a 160as gumi helyett a gyári méretű 150es, igen faszányos, nem gondoltam volna hogy ennyi különbség van közte
hajtólánc?
én ráülök a motor seggére, mivel dagadt vagyok mint a telihold így simán lenyomom a villát vízszintesre(ekkor a legfeszesebb a lánc) aztán megnézem mozog-e, általában egy kalapáccsal hogy ne kelljen hajolgatni
ha sokat akkor húzok rajta egy kicsit
de a gépkönyvben tuti le van írva mennyit kell mozognia álló helyben is
mivel nem szoktam sokat olvasgatni én eddig minden motoron így csináltam aztán bevált
Valaki elmondaná szájbarágósan hogyan kell meghúzni a láncot? Még soha nem csináltam.
jah,Pöstön lakok.
ja látom,pöst
me te hun vagy ?
Üdv! Köszönöm a segítséget, még annyit szeretnék megtudni, hogy olaj és víz visszajelző található a műszerfalon? Vagy hol tudom megnézni a szinteket?
A nevem es gmail pont com kiindulasnak. Aztan ott valthatunk kozvetlenebbre is.
Jovo hetvegen supermoto nap lesz Kakucson. Valaki jon
Elege szet vannak szorva az országban a 610es tulajok
Dunaújváros környéke
szia

Te merre fele motorozol
Figyi csak! Valami úton-módon beszélnünk kellene! Semmi extra,csak na!
Mv visszaírt faszbukon,hogy kapjam be,mert ugye kilépett az mvtől anno
Honnan tudnám megszerezni a gyári festés színkódját? Mv agusta gyártmány a jószág Gyökér maurer csak hitegetett. Írni kéne mv-nek,de nem tudom a amil címét
hali nekem is 610 van :) én 5ezer kilométerenként cserélem az olajat meg a szűrőt. a többit a szervizes megmondja ha neméértőőőhozzá :D
olvasgass: http://husqvarnaoutlet.com/rep...
van user maual, part list, van minden
amúgy egy jó tanács: a gázt sose engedd vissza, akkor nem kopik az első kerék
Üdv!
Tegnapi nap folyamán sikerült beszereznem egy Husqvarna 610 sm-t 2005-ös évjáratból. Megtudjákok mondani, hogy hány ezer kilométerenként kell olajat cserélni, emellett tudnátok tippeket adni, mivel ez az első nagy motorom egy 50-es supermoto után és még nem nagyon vagyok benne a szakmában.
igazándiból semmi sem szar rajta jelenleg
aztán hogy mit hoz a holnap azt senki sem tudja
de lehet venni 0 órásat közel 3 milláért azon biztos jó minden az első párszáz órában
Hú ez de jó duma ami hibát találsz annak a FELÉT kifizetem, akkor féláron lehet venni a szart
ne hallgass senkire
ha betartod a szerviz limiteket akkor sok extra hibára nem kell számítani
már ha betartod.....
de vehetsz dupla pénzért ktm-et is ami egy árnyalatnyival "jobb" vagy divatosabb
de ha jó motort akarsz vedd meg az enyém, ami hibát találsz rajta annak felét kifizetem mindjárt a vétel napján
Pedig már rá léptél arra az útra ami oda visz
nekem 610ie van, de most már elmondhatom, hogy rohadt jol fog a fékem szenvedés meg volt vele,,,