Nem tudom hogy a 610 tulajok hogy vannak vele, de én mindig nagy mosollyal szállok le erről a motorról nagyon tetszik
Ilyenkor nem tudom miért szidják ennyien a Husqvarnát
hajtólánc?
én ráülök a motor seggére, mivel dagadt vagyok mint a telihold így simán lenyomom a villát vízszintesre(ekkor a legfeszesebb a lánc) aztán megnézem mozog-e, általában egy kalapáccsal hogy ne kelljen hajolgatni
ha sokat akkor húzok rajta egy kicsit
de a gépkönyvben tuti le van írva mennyit kell mozognia álló helyben is
mivel nem szoktam sokat olvasgatni én eddig minden motoron így csináltam aztán bevált
Honnan tudnám megszerezni a gyári festés színkódját? Mv agusta gyártmány a jószág Gyökér maurer csak hitegetett. Írni kéne mv-nek,de nem tudom a amil címét
olvasgass: http://husqvarnaoutlet.com/rep...
van user maual, part list, van minden
amúgy egy jó tanács: a gázt sose engedd vissza, akkor nem kopik az első kerék
Üdv!
Tegnapi nap folyamán sikerült beszereznem egy Husqvarna 610 sm-t 2005-ös évjáratból. Megtudjákok mondani, hogy hány ezer kilométerenként kell olajat cserélni, emellett tudnátok tippeket adni, mivel ez az első nagy motorom egy 50-es supermoto után és még nem nagyon vagyok benne a szakmában.
igazándiból semmi sem szar rajta jelenleg
aztán hogy mit hoz a holnap azt senki sem tudja
de lehet venni 0 órásat közel 3 milláért azon biztos jó minden az első párszáz órában
ne hallgass senkire
ha betartod a szerviz limiteket akkor sok extra hibára nem kell számítani
már ha betartod.....
de vehetsz dupla pénzért ktm-et is ami egy árnyalatnyival "jobb" vagy divatosabb
de ha jó motort akarsz vedd meg az enyém, ami hibát találsz rajta annak felét kifizetem mindjárt a vétel napján
Ilyenkor nem tudom miért szidják ennyien a Husqvarnát