Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Történt vele valami?Már meg bántam hogy eladtam
stomika! Itt egy link a sárvédőre http://www.subito.it/accessori...
nekem van egy, lehet jó rá holnap csinálok képet.
Sziasztok!Érdeklődnék az 510 r vezérlés cserénél mi mindent célszerű cserélni?Esetleg létezik komplett szett mint a kocsiknál?Még annyi,ha valaki tud alkatrészt vagy esetleg szettet ne tartsa magában.Előre is köszönöm!
Sziasztok tudna nekem segiteni valaki, hogy hol lehet szerezni sm 510-hez hátso sárvédőt?
próbáljuk megdönteni a létszámot
Én is megfáradtam, a lábam már emelni se bírtam
Ja, összeségében sem voltak sokan, pedig futóműves-motoros nap volt, ilyenkor azért többen szoktak lenni.
Az biztos legközelebb lecsaljuk a többi SM-es fórumlakót (feltéve h. vannak:) ). Jól lefáradtam és mostmár elmondhatom h. ültem 610-en is!
akkor nem volt nagy nyomorgás
legalább senki sem szorult a hátsó sorba
jó volt ez a kettő személyes husqi találkozó
OK! Én 2 körül érkezem........
100%ra nem mondom, de megpróbálok kijutni.
Na, ja úgysincs gumimelegítőm, de így legalább nem is kell!
fázni nem fogsz, de legalább tapad az az átok bütyökmentes gumi
Holnap du. én kint leszek Kakucson. Ha ráérsz gyere! Hátha összejön a Huski SM találkozó és már 2 db is lesz egyszerre a pályán..............:)
Megtaláltam facen. : )
Esetleg tudnál elérhetőséget adni hozzá?
Előre is köszönöm!
Fodor Zsolt,Szeged
sziasztok husqvarna sm 510-hez első sárvédő hátso sárvédőt kormányt eladót valakinél?
Nuda 900 R miért nincs eladó?
Sziasztok,
tudna valaki Husky szerelőt ajánlani , aki lelkiismeretesen hozzányúl és ért is hozzá?
Pályázáshoz milyen gumit vegyek? Valami normális kellene. sm610
A HÉT VICCE, főleg az ára! Ennek nekifucc még párszor ahogy eddig is
ha esetleg valakit érdekel eladóvá vált a 270órát futott műszakis huskym(te450 2006)
az ára 760ezer
ebből le lehet alkudni az új gumikat (c10+c15)+új vastag belsőket, a hűtőventilátort, és az 1 hónapos yuasa akkut
így 700ért el lehet vinni
persze ekkor le is szedem a felsorolt dolgokat
van hozzá egy csomó kacat fékbetét, szűrők, idomok stb ezekre is meg lehet egyezni
dugó 200óránál volt cserélve, teleszkópok full felújítva 2-3 órával ezelőtt
képeket bővebb infót emailban
ugyanitt egy 3aj vázkódú műszakis ténéré is eladó, többféle opciókkal, de az alapára 320
A futóműben vagy annak hangolásavan, attetelben is lehet különbség.