Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért árultad-od a huskyt és vennél Lc4-et, szerintem a két márkát még egy mondatban sem szabad említeni bármely szempontot is nézzük!
Te is reagáltál akkor most te a leírtaidhoz tartozó vagy? Segíteni KINEK hiszen ezeknél az egoista szakértőknél nem ért hozzá jobban senki és még ezt komolyan el is hiszik magukról, még tanácsokat is adnak (na ez veri ki nálam a biztit) talán majd isten megsegíti őket EGYSZER!
én ezt jól tudom, meg azt is hogy a régebbiek finoman szólva is elég szarok
ráadásul a magyaroknak nem tulajdonságuk se az előrelátás se az hogy mindenből a legjobbat vennék
pl a huskym előző tulaját hülyének nézték hogy mipicsának cserél dugót 200 óránál amikor még teljesen jó

amúgy alkatrészügyileg a japó sem jobb én 3 hetet vártam egy gyári fékfelújító szettre....
szia Ini én több mint 8 évet húztam le Husqvarna szerelőjeként tudnék mesélni pár érdekes gyári és alkatrész hibát de ez már gusztustalan lenne számomról .
örökre kizártam az életemből a Husqvarnát
maradok a Japán minőségnél széles utat mindenkinek
igazándiból a ktm sem jobb semmiben sem
egy előnye van hogy lényegesebben több az alkatrész áruló hely
de ha már postázzák akkor kb tökmindegy hogy kecskemét, domaszék, vagy london a küldő állomás
az árak is kb azonosak, az élettartamok közt sincs lényeges különbség
üdv ezért írtam egyszer hogy ez a márka a soha többé kategória
akár arról is lehet szó
csak az a baj hogy egy otromba kárörvendő troll vagy, még ha néha van némi igazad is
én is szoktam nyersen fogalmazni a "hülyékkel" de ezekből többnyire kivehető a szarkazmus
szóval ha segíteni is akarnál nem csak trollkodni akkor nem itt tartanánk

mondjuk annyi esze lehetne már a népnek hogy ne reagáljon a hozzászólásaidhoz(és a többi néven futó trollokhoz sem) mert akkor egy idő után nem okozna örömöt neki a trollkodás
de mivel ebben alapvetően igazad van hogy az átlag ember "hülye" így te is köztünk maradsz......
akkor tedd azt én inkább mennék motorozni, csak esik ez a xar...
Bár a 610-esed mellé odaálnék kiváncsi volnák, hogyan mehet.
Husqvarna!? Akkor jó ha nem látok és hallok olyat!
Dumáltok itt össze vissza nem hogy összehoznánk, egy Kakucsos-Husqvarnas motorozást!
No valaki
Kicsit összekeveritek itt a dolgokat a cimboráddal, olvass csak vissza ki szól itt be kinek ki használ a másikra csúnya jelzőket először. Leírom azt amit mindenki gondol akinek egy kis esze van de nem meri leírni és akkor már én vagyok a közellenség, de mit is várna az ember itt mikor az ország is ilyen mindenki kussol. A politikusaink nyíltan rabolnak, sanyargatnak, cigányokat szaporítanak ez a birka nép meg még majdnem tapsol is nekik, na ilyen ez az oldal is kicsiben! Tehát ha attól ti lesztek a nagyfiúk, hogy otromba jelzőket használtok rám tévedésben vagytok, inkább az igazságot amit leírok azt kéne elfogadni még ha fájdalmas is!
elvagytok srácok eddig jó a műsor
biztos erre élvez el hogy mindenkinek beszólogat (nem kell vele foglalkozni)
próbálj már meg összerakni egy mondatot úgy, hogy ne legyen tele helyesírási hibákkal, te ostoba...
Aztán te mire istenezel hogy sikerül kijárnod a kisegítőt
felyedben? istenem...
Az lehet de veled ellentétben én jól alszom neked meg még éjfélkor is a repedt blokk jelenik meg abban az üres felyedben
Na lÁtod ennyit tudsz szarházi!
Aztán kinek NEKED mutogasd csak te magad itt mint a bazári majom legalább mindenki látja ki ez a hülye akire rásózták ezt a szart, tapsolj csak motorozni úgy se mtucc
te ki a faszom vagy hogy osztod itt az észt mindenkinek, legalább töltsd ki az adatlapod rendesen erre lenne inkább gondod.
Sziasztok. 570SMR gyujtaselektronikaja kompatibilis valamelyik tipuseval? Vagy konkretan a 610sm-ével? Mert kulon 570SMR-be sehol nem találok..
Mégse olyan hülye ez a kondis gyerek, rádsózta ezt a szart hamar!