Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felkerült a jobb hűtés érdekében hűtőnként egy ventilátor:
Ismerős érzés :D Én leginkább 610 sm-et szeretnék,de az 510smr is nagyon tetszik. Van valaki akinek ilyen gépe van és tudna valami véleményt, felvilágosítást adni, hogy milyen?! Ezek ugye nem üzemórás gépek?
nekem van egy te450, erősen gondolkozom ismét az eladásán, sok értelme nincs tartogatni megy évi 20 órát, inkább elkezdek pecázni
bár heti szintem meggondolom magam, ha megyek egy kört vele akkor egyből meg akarom tartani
de az endúró kivitel
Köszönöm Fireblade, de én most szeretnék venni.. 1 milláért 2010-est is tudok venni már. Sajnos az extrákat nem lehet megfizettetni...
Hali. Én lehet majd eladom nyár végén,de nem tuti. Igaz 1 milla alatt biztosan nem,lassan annyiba lesz nekem a gép. Új festés,matrica,vezérműlánc stb.. Ja és minden gyári,nem kókányolunk. sm610,2006,szürke
Üdv mindenkinek!
Keresek eladó, okmányokkal rendelkező sm 610-est ( 2006-tól ) illetve érdekelne még smr450-510! Akinek van esetleg eladó vagy tud olyat megköszönném ha jelezné a 70/429-7131 telefonon illetve a gabesz1988@freemail.hu e-mail címen! előre is köszönöm!
Alap,összes enduro,cross az. Kivéve talán a drz400e,de lehet még az is
Hi Terco Olaj Motul 10w60 olajszűrő Hiflofiltro HF563.
2008-as Smr 510 be milyen olaj és olajszűrő való?
valaki mondja már meg legyen olyan kedves h a husvarna TC 610 uzemorás? elöre is köszi a választ
Köszönöm!
http://docs.wavenetworks.us/ma... Ha tudod értelmezni amit látsz,esetleg olvasni is a 329.-ik oldalon találsz segítséget.
Köszönöm a segítséget.
Hát ha arra vagy kiváncsi akkor mielőtt szétszetted kellett volna tovább nézegetni. Úgy rakd össze hogy minden jel a helyén legyen és jó lesz, mivel máshogy úgysem lehet!
Most jelenleg szét van szedve mert szívószelepeket kell benne cserélni.Már nem tudtam beindítani.A szeleptányér el volt kopva és kitámasztott. Most megkapja az új szelepeket.A teljes vezérlésre lennék kiváncsi.
Mit szeretnél rajt állítani?
Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni?Husqvarna TC-450 vezérlés beállításban.
Te esetleg 1, 1 sejtűtől vagy felsőbbrendű!
De az legalább cipeli és még fogja is!
ne is foglalkozz a hülyékkel, bár szereti az úr őket(különben miért is teremtett belőlük ennyit) de csak azért vannak hogy bizonyítani is tudjuk hogy felsőbbrendűek vagyunk tőlük
Köszi Rodrigo h baleknek nézel, ez igazan megtisztelő egy anonim hard endurostol, akinek egy brutal exc cipeli a seggét!
Vaklárma volt
Van az a 4+1 sarus csati az ment szét, addig gyűlt a retek benne amíg meg állt
Gratula a géphez! A gáz dolog szerintem elég egyszerű: gázbovden! Vagy a markolatnál akadhat valami... amit nem hinnék. Szedd szét, nézd meg!
Na csak feliratkoztál a balekok listájára okos ember más kárán tanul a hülye meg a sajátján vajon te melyik vagy? Fogsz te ennek még 1szer örülni de akkor jobban itt van ini a fő észosztó kolegád is adja itt mindenkinek az igét aztán most, hogy eltünt a mindenért felelős isteni szikra vakarózik mint a rühes kutya de majd jönnek itt az okosok és írják a tutit!
Nézegettem ezeket,de ez nem gyári,mert enyémen fehér van,nem narancs. Találtam is olyat múltkor,30 ezer pénzért ,többe kerül,mint a festés . Színhez fel kell hívnom Maurert,remélem tudják