Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy motorikusan mi a különbség a TE510 illetve a SM510 között? Azt vágom hogy az egyik enduro a másik pedig gyári supermoto. TE 510 supermoto kerekekkel mennyire állná meg a helyét utcán?
Hello!

Mért már valaki kompressziót 450-es Husqvarnaban? Ha igen mekkora értéket mértetek? :)
Illetve mi a gyári érték, mennyinek kéne lenni?

Előre is köszi!
Sziasztok.
Valakinek elado 570SMR vagy TE600 dobja esetleg?
Sziasztok, mintha eddig nem lett volna elég bajom az SM 610S Huskymmal..

Km ora elszallt, szetszedni még nem volt időm pedig kb 3 perc, a km spiral specko es típus specifikus vagy bármelyik jo lehet?

Tapasztaltatok olyat,hogy 6.ban nem húz a motor? Ezzel párosul a korábban említett csörgő hang is, amit 1-5 fokozatban immáron kiprobálva 6500 ig nem tapasztalok.
Ismerős GS500 at vitt hasonló problémával es azt mondták neki,hogy mivel a hengerfej javítva lett --- nagyobb lett a terfogata ezert kisebb a kompresszio. -- Most raktunk az enyémbe bontott hengert dugoval, hengerfejet uj szelepekkel.. Elkepzelheto, hogy ugyanaz lehet nekem is ?

Bocsi a hosszú megfogalmazásért..
A hűtő az kuka. Küldj már egy pár képet az idomokról légyszíves e-mailben: terko003@freemail.hu köszi
Haveromnak van 2 garnitúra idomja is. Hűtőt nem lehet már javítani?
Tank idom, jobb oldali hűtő, első sárvédő, hűtő mellett a kis idom. 2008 Smr 510
Ha nem emel ki a kuplung és lehet még rajta állítani akkor állíts, de meg is tanulhatnád kivenni üresbe...
Szerintem nem kell fosnod, egyszerű hengerfejes a géped
Mi kéne?
Sziasztok! Husqvarna alkatrészeket honnan tudok venni?
krosszmotorok.hu - hívd fel, szerintem van, én ott vettem amikor letörtem az enyémet.
Sziasztok nem régóta van egy SM 610 S Husqvarnám, hűtes problémával küzdök: a táguló tartályom bevezetése folyamatosan beolvad, vagy egy az egyben leolvad az alja egyszer már kicseréltem de az is ugyan így járt. Sorra durrannak el a nyomás alatt levő hűtéscsöveim, és a hengerfej tömítést is kinyírta. Magyarázat lehet a problémára, hogy a kipufogó csövek gyárilag elkepesztően közel vannak a tartályhoz, és a hűtés egyéb részeihez, a megoldás adott kipufogó bandázs, vagy egyéb szigetelés. De iszonyatosan bassza az agyamat, hogy egy 10 éves motor mégis hogy élhetett eddig ezzel a problémával?! Vagy hogy a gond esetleg mélyebben gyökerezik e mint ahogy azt én gondolom? valaki rajtam kívül találkozott már ezzel a problémával? esetleg sikerült másképp megoldani?
Üdv! 06` évjáratú 510 smr információs kijelzője nincs valakinek elfekvőben? vagy tudna valaki segíteni honnan lehetne rendelni? E-bay en néztem, ott 52K az ára. Előre is kösz!
Még nem tudom mikor megyek, de ha előre megbeszéljük, akkor csak összehozzuk
Hozzám Kakucs közelebb van, azért szoktam odajárni.
Jövő hétre vagy rákövetkező elejére átszerelem. Mondjuk a hétköznap jobb, mint a szombat-vasárnapi tömegnyomor. Mikor mész legközelebb? Kakucs v. Kecskemét? Valaki még a fórumról? Kéne már egy huski találkozó!
én tegnap voltam, igen faxa volt,
mondjuk azért van mit gyakorolni...
Sziasztok. Megoldodott a problema a motoromon(570SMR).. Valaki kertehogy irjam le mi volt.. Mi mar mindenre gondoltunk gyertya,gyujtaselektronika,vagy esetleg nem tetszik neki a 95os benzin.. Vegul a hiba oka az volt hogy levette a szerelo a fejidomot es ott szet volt csuszva par kabel valamint korrozio volt rajtuk..azota teljesen jo a vas,annyi hogy azt hittem hogy alacsony az alapjarat mert lampanal rendszeresen beszivat aztan rugdalhatom.. De rajottem hogy ha uresbe rakom akkor nem.. Kuplungon kene allitanom?
Hopp ez nem sikerült
Ezt akartam http://motoralkatresz.eu/
Itt is
link
sziasztok ne tudja véletlen valaki hogy hol tudok beszerezni husqvarna cr 125 (2000 évjárat)elsö fogast?Sehol sem találok
nézz körbe hátha van ktm-sherco-gasgas-stb gépen ilyen lámpa
manapság spórolósak a gyártók
pl a sherco5.1 hátsó lámpája tökugyanaz mint a te450-nek
de a kipufogó dobok között is elég nagy a hasonlóság
Hátsó lámpát keresek SM 610-re. Ebayen 1 féle van amit 15k-ért soknak találok. Tipp?
Indexet sm610-hez hol kapok utángyártottat?Nem akarok nagy pénzt elverni egy kiesett,kitört hátsó búráért
Nézd meg a cikkszámot és minden kiderül
http://www.husqvarnaoutlet.com...