Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz majd lehet megpróbálom de esetleg ha lenne rá igény talán bontanám is.
Próbál külföldi oldalakon is. Románok mindent visznek.
itt azért ekkora baj nincs de nem bontom hátha valaki lát benne fantáziát.
Én sem jártam jobban. Husabergnél a blokkfél a főtengelycsapágynál repedt el. Agyonkönnyített szarok. Nálam 2 blokkfél, hajtókar, persely, dugó, váltócsere kb.450e. De "csakazértis rendberakom" és megmarad .
nem ugrott szét az hibátlan mint a motorja is csak dekni kell rá meg egy kis repedést kell orvosolni ennyi.
Szétugrott a váltó? Lehet, hogy alkatrészenként többet kiárulnál belőle ebay-en.
van hozzá már kérdeztem de nem szerelni akarok hanem motorozni azért köszi.
Mesterszálláson biztosan akad hozzá cucc.
Cserélj majd lábat is, túl erős nehogy a következő moci is így járjon Félő ebből már bontás lesz.
ja igen de nekem kereste mivel így jártam
Pár napja még ő keresett hozzá cuccokat
de az övé volt! sajna beleszaladtam a típushibába pont nálam ment szét foglalkozni nem akarok vele ezért eladom vagy cserélem hátha valaki lát benne fantáziát.
Tán csak nem kondis gépe igazi jó bolt volt!
Ez is allianz-os. Bár a gyerek és a közalkalmazotti munkaviszony miatt volt kedvezmény.
én is ott kötögetem
bár a leggagyibbakat kihagyom, egyszer megszívtam mert megszűnt a gagyi biztosító persze a pénzeket nem fizette vissza
nekem 6400 a huskyra de az vagy b6-7
Az nem is vészes, köszi a választ!
netrisk.hu
Nekem B2-ben 4500Ft baleseti adóval együtt.
nem több a biztosítás?
a0-ban nekem közel 9ezer motoronként
37.700Ft postosan + kb 4500-5500Ft a biztosítás 1 évre!
Értem, az átiratás mennyibe kerül körülbelül?
Palcsee mesterszállás, Maurer domaszék, motoroswebaruhaz.hu, krosszmotorok.hu.... Meg a bontott cuccok.
Nyár vége, ősz eleje.
Sziasztok. A mult heten irtam az 570 SMR-el kapcsolatban,most odaig jutottunk,hogy egyszer ad szikrat egyszer nem.. valaki tudja hogy hogyan mikent lehet gyujtast merni rajta? Valamint kompressziot? Ha megis gyujtas baja lenne,honnan tudok bele rendelni? koszi a valaszokat.