Én is most vettem egyet. Sajna lábtartóm nincs, de itt próbálkozz:
krosszmotorok.hu vagy Bencsik Pali
Esetleg maurer husqvarna Domaszék
Ha érdekel elmondom mik a típushibái.
Kb. 2-3 éve vettem én is komplett tartalék szettet, minőségi csapágyakból (koyo, FAG) és 20000 Ft körül volt úgy, hogy kiszotyiztam a netről a legolcsóbb csapágyboltot és rendeltem.
Az SKF jól odalökött az árnak és minőségben sem a régi már (állítólag).
Gyárilag nekem SKF volt benne, aztán az első kerékben cserélni kellett, amibe a csapágyboltos hirtelen eladott nekem 2 "amerikai" KBS-t (aminek utánanéztem és kínai), de ahhoz képest még mindig bírják...........
most nézegetem a husky kerekeit milyen csapágyak vannak benne
a hátsó kerékben 3 db csapágy van az skf-nél nézem kb 10 pénz darabja
az eleje olcsóbb oda "csak" 8 ezres kell és csak kettő
hát azt hiszem mégse veszek tartalékot....
csak szimeringet cserélek mert elég könnyen mozog a távtartó benne
Még tesztelés alatt áll, de egyenlőre úgy tűnik jó lesz
KTM nek van egy hasonló féknyerge és annak a felújító készletével lett megcsinálva.
Tegnap sikerült korrekt árban egy gyári méretű(150es) hátsó gumit is szerezni, úgyhogy öröm és bódottá
Sziasztok! Keresek eladó Husqvarna Sm 125-öt lehetőleg rendszámosat, vagy papíroztathazót. Akinek van, ne tartsa magába és a six7@freemail.hu email címen elér! Köszi
egy szelephézag ellenőrzés nem árt neki, és nézd meg a gyertyát hogy mennyire kormos
ha nagyon kormos akkor lecsapódik a benzin és bénább a szikra
vagy épp valami baj van a gyertyával.....
pl a z xr4-el vért izzadtam mire beindult reggelenként, meleg motorral mindig jól indult
rendeltem eredeti denso gyertyát avval meg 1-2 rúgásra indult még akkor is amikor deres volt az ülés
krosszmotorok.hu vagy Bencsik Pali
Esetleg maurer husqvarna Domaszék
Ha érdekel elmondom mik a típushibái.