kérdezd meg tőlük van-e hozzá alkatrész : http://mxon.hu/
elméletileg a 2000 évjáratú 610-hez van
ha van cucc akkor meg hiba nincs, bármi elromlik pótolni lehet
az árakban nem hinném hogy nagyon sok eltérés lenne
pl a husky szívócsonk kb annyi volt mit a yamaháé
használt motor meg olyan mint a kutyaszaros fű: előbb-utóbb tuti belelépsz a szarba
Ezen a mocin rágódok, de amíg nem tudok semmit a típusról és arról, hogy mennyire ajánlatos egy ilyenbe belefogni addig nem is merem felhívni. XT660X-et szerettem volna eddig, de ez is tetszik.
Amire kíváncsi lennék: Szervízigény, alkatrész ellátás - tehát: ráfogom költeni a gatyámat ha valami baja van?
Mennyire megbízható?
Ez a motor mennyire tekinthető jó állapotúnak ? Ár/érték arány?
Lehet, hogy már a tökötök kivan az ilyen kérdésekkel, de nagyon sokat segítenétek nekem. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Sziasztok!
Te 350 1995 - szelepszár szimeringet honnan tudnék venni?
Gerecse baszott segíteni pedig 3x is beszéltem velük, más oldalakon is néztem már de sehol se találtam értelmes dolgot...
üdv! tudna nekem valaki mondani pár szervizet (elérhetőséggel együtt) Dunaújváros környékén ahol foglalkoznak huskyval is? fontos lenne mert megérett rá a kicsike :D
~előre köszi
Kokusan Denki japán POWER cuccok eladóak, Tesztelt jól működőek. kapkodva gyorsan megvettem de nincs rá szükségem, szerencsére más volt a hiba így eladóak is lettek. amennyibe vettem annyiba adom is tovább. Ár: 17e ft
Új Nagy SZÍVÓCSONK is eladó egyszer sem volt még beszerelve, zsír új! CR-WR és Wre Sm 125cc - is re jó aki tuningolni akarja ezzel a csonkkal könnyen felszerelhető a nagy karbi 34-es 38as is! Ár: 10e ft
Sziasztok!
Azóta is nézegetem a Husqykat és végre találtam egyet ami elég jónak tűnik link
Esetleg tudnátok tippeket adni, hogy ha megnézem mire figyeljek oda? Miket lehet észrevenni ezen a típuson?
Melyik a jobb a husky sm 610 karbis vagy az injektoros?
elméletileg a 2000 évjáratú 610-hez van
ha van cucc akkor meg hiba nincs, bármi elromlik pótolni lehet
az árakban nem hinném hogy nagyon sok eltérés lenne
pl a husky szívócsonk kb annyi volt mit a yamaháé
használt motor meg olyan mint a kutyaszaros fű: előbb-utóbb tuti belelépsz a szarba
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_610ie-8810457
Ezen a mocin rágódok, de amíg nem tudok semmit a típusról és arról, hogy mennyire ajánlatos egy ilyenbe belefogni addig nem is merem felhívni. XT660X-et szerettem volna eddig, de ez is tetszik.
Amire kíváncsi lennék: Szervízigény, alkatrész ellátás - tehát: ráfogom költeni a gatyámat ha valami baja van?
Mennyire megbízható?
Ez a motor mennyire tekinthető jó állapotúnak ? Ár/érték arány?
Lehet, hogy már a tökötök kivan az ilyen kérdésekkel, de nagyon sokat segítenétek nekem. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Te 350 1995 - szelepszár szimeringet honnan tudnék venni?
Gerecse baszott segíteni pedig 3x is beszéltem velük, más oldalakon is néztem már de sehol se találtam értelmes dolgot...
~előre köszi
Új Nagy SZÍVÓCSONK is eladó egyszer sem volt még beszerelve, zsír új! CR-WR és Wre Sm 125cc - is re jó aki tuningolni akarja ezzel a csonkkal könnyen felszerelhető a nagy karbi 34-es 38as is! Ár: 10e ft
bakonymotor
gerecse
krosszmotorok.hu mondjuk a Bencsiket telefonon elérni kész őrület
Azóta is nézegetem a Husqykat és végre találtam egyet ami elég jónak tűnik
link
Esetleg tudnátok tippeket adni, hogy ha megnézem mire figyeljek oda? Miket lehet észrevenni ezen a típuson?