Sziasztok. 2001es 570 Smr-em van. A kipufogódobba két cső megy bele,lehet hozza venni készen olyan végcsövet ami a kettőből csinál egy nagy csövet,vagy csak csináltatni lehet?
Hello hello Mindenkinek !
Dellorto PHF 34 DS karbihoz úszót Keresek ha Esetleg valakinek lenne eladó vagy valami segitség h merre keressem vagy rendeljem azt Nagyon megköszönném ! 06306228082 vagy email dano16@freemail.hu
Sziasztok. Volt már valakinek Husqvarna smr 570? Ha igen tudna nyilatkozni róla mennyire megbízható utcai használatra és milyen hosszú az élettartalma ha nem nyél gázon megy? Illetve hogy mennyire szerviz igényes.
de mivel a gyári is megrepedt akkor az sem lesz sokkal jobb....
nekem is repedt az egyik fül, egy lemezzel van megerősítve
ha letörne én azt próbálnám ki hogy több vékonyabb lemezt hegeszteni egy vastag helyett, akár a segédváz vastagságút a 2 szélén hegesztve csak
bár nekem a lemezelés már évek óta tart, igaz nagyon nincs is használva.
Sziasztok,
ha van valakinek TE450-hez (2006) eladó segédváza, ami nem törött, hajlott, kókányolt...stb, az jelezzen lszi!
A gyári kipufogó fülek letörtek, kapott a s.váz újakat (nem kókányolt vackot), és most a hátsó fül megint letört...
Valamint piros-fehér idomszettet is keresek...lehet TC-ről származó is!
Köszi!
Hali!Egy kérdés 2008 510 smr most jött el az idő egy szervizre,átvizsgálásra.Minden zsír de most akartam vezmű.láncot cserélni.Viszont előtte kivettem a lánc feszítőjét és még a felénél sem jár az előfeszítés.Valaki már járt ilyen cipőben vagy szarjam le és lánccsere.Valami nagy mágus szerelő megírhatná.Az ára semmi a láncnak csak nem tudom mennyi időt kell rá várni.Előre is köszönöm!Pacsi
az agip lett az eni az a lé 2500 a motul meg 4500
nekem jó volt mindig a sanyi valamit kínlódott a 10w50essel a shercoba
ha lassú menetre készülsz tegyél fel rá ventilátort a 610esé ráfaragható, de van aki ilyen pc venti szerűt tett fel és neki is teljesen jó vele
Annyit találtam a könyvében, hogy agip 10-60. Valami api vagy sae micsoda szára lettem volna kíváncsi.
A leírást meg köszi. Igaz nem értem, de majd kiszótárazom!
a 7110 tudja azt ami kell de csak a 10w60as
én évek óta az eni i-ride 10w60as olajjal használom, ez is van a gépkönyvében szóval nem kap drágábbat
a 450es 1,3-1,4 liter olajat kér, attól függően cserélsz-e benne olajszűrőt
de ha leszeded a manuálját minden benne van ám http://husqvarnaoutlet.com/rep...
Üdv.
Keresek te 510-hez a hűtő előtti műanyag légterelőket. Esetleg egy pár hűtő is érdekelne. Milyen olaj kell bele? A boltos bácsi szerint már a Motul 5100 is tudja az ami elő van írva. De ezt picit furcsállom. 2006-os.
Köszi!
Dellorto PHF 34 DS karbihoz úszót Keresek ha Esetleg valakinek lenne eladó vagy valami segitség h merre keressem vagy rendeljem azt Nagyon megköszönném ! 06306228082 vagy email dano16@freemail.hu
nekem is repedt az egyik fül, egy lemezzel van megerősítve
ha letörne én azt próbálnám ki hogy több vékonyabb lemezt hegeszteni egy vastag helyett, akár a segédváz vastagságút a 2 szélén hegesztve csak
bár nekem a lemezelés már évek óta tart, igaz nagyon nincs is használva.
ha van valakinek TE450-hez (2006) eladó segédváza, ami nem törött, hajlott, kókányolt...stb, az jelezzen lszi!
A gyári kipufogó fülek letörtek, kapott a s.váz újakat (nem kókányolt vackot), és most a hátsó fül megint letört...
Valamint piros-fehér idomszettet is keresek...lehet TC-ről származó is!
Köszi!
ha meglesz az új hűtővédő kösd ki a hűtő túlfolyójához
egyet már én is elhagytam valahol a tolvajkő felé
nekem jó volt mindig a sanyi valamit kínlódott a 10w50essel a shercoba
ha lassú menetre készülsz tegyél fel rá ventilátort a 610esé ráfaragható, de van aki ilyen pc venti szerűt tett fel és neki is teljesen jó vele
A leírást meg köszi. Igaz nem értem, de majd kiszótárazom!
én évek óta az eni i-ride 10w60as olajjal használom, ez is van a gépkönyvében szóval nem kap drágábbat
a 450es 1,3-1,4 liter olajat kér, attól függően cserélsz-e benne olajszűrőt
de ha leszeded a manuálját minden benne van ám
http://husqvarnaoutlet.com/rep...
Keresek te 510-hez a hűtő előtti műanyag légterelőket. Esetleg egy pár hűtő is érdekelne. Milyen olaj kell bele? A boltos bácsi szerint már a Motul 5100 is tudja az ami elő van írva. De ezt picit furcsállom. 2006-os.
Köszi!