Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsi-kicsi de játékos
köszi hogy megnézted,nekem az kicsi ....
a te 450-nek elöl 28mmes dugattyúk vannak a fékmunkahengerben
remélem tudtam segíteni
köszi az ötletet ,megpróbálom!
auner náluk is van elég sok cucc huskyhoz
próbáltad bencsik palinál? neki van minden mint a búcsúban
az első fék szerintem brutális jó, ezt megerősítették a többi motor kollégák Figyelni nekem a csavarokra kellett, mert könnyen meglazultak, vettem menetrögzítőt ez megoldotta a problémám.
vezérműlánc nekem elment 15 ezer km, de azt úgyis hallod. Szelephézagokra én évente rá nézettem
van remény, esik az eső kitoltam hogy oldja a sarat
teli vagyok szabadidővel, csak a lustaságom gátol mindenben
köszi, ráér amikor lesz egy kis szabadidőd!
épp tegnap sároztam fülig össze a gépet, mondhattad volna előbb is.....
ha nem leszek nagyon rest holnap megnézem, de nem biztos mert alapból rettenet lusta vagyok
mondjuk a Te nél nem tudom mekkora a dugattyú átmérő, de az úszónyerges, a SM é meg 4 dugattyús, persze van némi esély,hogy egyforma bennük a dugattyúk, dehát ezt egy Te tulajdonos tudná megsúgni nekem
franc se tudja,,,
dobj fel valami nissin féket ahhoz tuti lehet kapni felújítót
az még olcsóbb is
szerintem a te-nek egyformák a dugattyúi
feltűnt volna ha nem
amugy a TE nél a dugattyúkat meg a tömítéseket együtt hozza, és 17 e ft ot mondtak rá, meg hogy jelen pillanatban nem beszerezhető
még az ebay se tud segíteni, nah itt már nagy a baj!
ezért nem találja a forgalmazó sem.......
letöltöttem a parts list -ot,de az sm-nél nem mutatja a tömítést, a TE nél igen,
én alapból cikkszámra kérdeztem rá
szerintem keresd meg aztán úgy írj nekik
itt keresd ki ami neked kell : http://husqvarnaoutlet.com/rep...
vagy amit nemrég linkeltek ott is van cikkszám
a maurer se tud nagyon segíteni, mert hogy nem találják az alkatrész listán.
De ezt valahogy akkor se értem,most vagy nem értenek hozzá és nem tudják mi ez vagy nem tudnak a beszállító felé rendesen kommunikálni...
Szerintem az utóbbi lesz a baj
nekem kurva jó a fékem, alig kell huzigálni máris akarna fejreállni
bár egy sm sima gumikkal tuti máshogy tapad
a maurergép se tudott adni? nekem azt írta az idomokra hogy lehet rendelni 1 hét és megjön(ha igaz) a többi helyen ilyen január vége meg márciust beszéltek
még szerencse,hogy tél van, mert ha szezon lenne tépném a hajam
Először megpróbálok gyári tömítést beszerezni,de Mo.on ahogy látom, ez nem fog menni.Olaszországból több az esély,csak ott meg rámegy a postaköltség, ami által az egész egy drága móka lesz...
Van még a KTM féle megoldás, ami még függőbe van, de ott a brembo féknyeregnek 2 különböző munkahengere van,míg nekünk mind a négy egyforma.
Nah most kérdés,hogy a KTM esek csak párban adják vagy lehet munkahengerenként is?!
De most már olyanon is törpöltem, hogy úgy se tetszett a fék ereje. Rádobnék egy yamaha 4 dugattyús féknyerget egy hozzávaló felső fékmunkahengerrel. Ez kb 10-12e ft lenne, plusz marni kéne egy féknyereg távtartót.... és hátha jobb lenne a fék is...
Így állok most