az első fék szerintem brutális jó, ezt megerősítették a többi motor kollégák Figyelni nekem a csavarokra kellett, mert könnyen meglazultak, vettem menetrögzítőt ez megoldotta a problémám.
vezérműlánc nekem elment 15 ezer km, de azt úgyis hallod. Szelephézagokra én évente rá nézettem
épp tegnap sároztam fülig össze a gépet, mondhattad volna előbb is.....
ha nem leszek nagyon rest holnap megnézem, de nem biztos mert alapból rettenet lusta vagyok
mondjuk a Te nél nem tudom mekkora a dugattyú átmérő, de az úszónyerges, a SM é meg 4 dugattyús, persze van némi esély,hogy egyforma bennük a dugattyúk, dehát ezt egy Te tulajdonos tudná megsúgni nekem
franc se tudja,,,
én alapból cikkszámra kérdeztem rá
szerintem keresd meg aztán úgy írj nekik
itt keresd ki ami neked kell : http://husqvarnaoutlet.com/rep...
vagy amit nemrég linkeltek ott is van cikkszám
a maurer se tud nagyon segíteni, mert hogy nem találják az alkatrész listán.
De ezt valahogy akkor se értem,most vagy nem értenek hozzá és nem tudják mi ez vagy nem tudnak a beszállító felé rendesen kommunikálni...
Szerintem az utóbbi lesz a baj
nekem kurva jó a fékem, alig kell huzigálni máris akarna fejreállni
bár egy sm sima gumikkal tuti máshogy tapad
a maurergép se tudott adni? nekem azt írta az idomokra hogy lehet rendelni 1 hét és megjön(ha igaz) a többi helyen ilyen január vége meg márciust beszéltek
Először megpróbálok gyári tömítést beszerezni,de Mo.on ahogy látom, ez nem fog menni.Olaszországból több az esély,csak ott meg rámegy a postaköltség, ami által az egész egy drága móka lesz...
Van még a KTM féle megoldás, ami még függőbe van, de ott a brembo féknyeregnek 2 különböző munkahengere van,míg nekünk mind a négy egyforma.
Nah most kérdés,hogy a KTM esek csak párban adják vagy lehet munkahengerenként is?!
De most már olyanon is törpöltem, hogy úgy se tetszett a fék ereje. Rádobnék egy yamaha 4 dugattyús féknyerget egy hozzávaló felső fékmunkahengerrel. Ez kb 10-12e ft lenne, plusz marni kéne egy féknyereg távtartót.... és hátha jobb lenne a fék is...
Így állok most
vezérműlánc nekem elment 15 ezer km, de azt úgyis hallod. Szelephézagokra én évente rá nézettem
ha nem leszek nagyon rest holnap megnézem, de nem biztos mert alapból rettenet lusta vagyok
franc se tudja,,,
az még olcsóbb is
feltűnt volna ha nem
szerintem keresd meg aztán úgy írj nekik
itt keresd ki ami neked kell : http://husqvarnaoutlet.com/rep...
vagy amit nemrég linkeltek ott is van cikkszám
De ezt valahogy akkor se értem,most vagy nem értenek hozzá és nem tudják mi ez vagy nem tudnak a beszállító felé rendesen kommunikálni...
Szerintem az utóbbi lesz a baj
bár egy sm sima gumikkal tuti máshogy tapad
a maurergép se tudott adni? nekem azt írta az idomokra hogy lehet rendelni 1 hét és megjön(ha igaz) a többi helyen ilyen január vége meg márciust beszéltek
Van még a KTM féle megoldás, ami még függőbe van, de ott a brembo féknyeregnek 2 különböző munkahengere van,míg nekünk mind a négy egyforma.
Nah most kérdés,hogy a KTM esek csak párban adják vagy lehet munkahengerenként is?!
De most már olyanon is törpöltem, hogy úgy se tetszett a fék ereje. Rádobnék egy yamaha 4 dugattyús féknyerget egy hozzávaló felső fékmunkahengerrel. Ez kb 10-12e ft lenne, plusz marni kéne egy féknyereg távtartót.... és hátha jobb lenne a fék is...
Így állok most