Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali nincs valakinek véletlenül egy berugója? sm610 re kellene 2000 res évjárat de azt hiszem másik évjáratuaknak is ugyan az jobb oldalon van a berugó köszi
még mindig nem sikerült beszerezni a fékfelújítót?
nekem végülis angliából lesz az idom szűk 12 ezer lesz az ami itthon 16+posta lenne
én nemrég szereztem be
Valamire kell jobban figyelni a 610 nél
Mondjuk most kicsit megtorpantam ezzel a féknyerges olajszivárgással,de majd csak túl lendülök rajta...
Te hogy voltál megelégedve az első fékeddel
meg úgy ámblokk a motorra
Tc és Te 250,350 Husqvarnához. Akrapovic Titan leömlő. 15000ft
20 376 46 36
nyáron eladtam sajnos..... 3 évig hű gazdája voltam
én már írtam is nekik, majd meglátjuk mit reagálnak
azért köszi
szeva Atesz!

neked megvan még a paripa
első-hátsónak féktárcsának lötyög kell ha nem lötyög akkor lesz majd esés kelés fékezés közben.....
Hali találtam egy zsír oldalt talán van mindenféle alkatrészük.Én még nem próbáltam. http://www.kawasaki-pfeil-ersa...
fog.....bár nekem nem annyira lényeges mert terepen a dobfék is többet tud mint szükséges
lötyög,de úgy fog mint az állat
nekem is lötyög a 450esen
csörög mint a fene ha jár a motor, hangosabb mint a blokk hang, pedig az sem kicsi
Husqvarnakra vagy 610re mennyire jellemző,hogy a hátsó féktárcsa elégé lötyög a szegecseknél
Eddigi motorjaimhoz képest kurvára lötyögős
üdv nekünk ilyen gondunk nem le sz mert 1 ilyen gépet megépiteni sok-sok munka és milla az itteni füzetésből én 1 rally trabantot vagy uazt sem tudnék épiteni nem 1 ilyet
üdv ez még akkor volt mikor divatba jött a drz és nekem akkor volt tc610 az nem volt 1 rossz gép bármelyik drt-aláztam vele csak attól féltem hogy nem volt benne olajpumpa és megfeszül alattam
Ez nagyon bitang
ha már nem tudsz motorra ülni
http://youtu.be/w6ZBc-XzlP8
angliában 30 font kb 11500(szerintem ez sem gyári)
itthon majd 16ezer az ufo
szóval az a 8-8 ezer nem rossz ár a gyárira
egyébként az idom ára korrekt? ebay-en mennyi lenne?
az csak érdeklődés volt inkább lesz rajta párszáz forintos
úgy is sokat lesz az oldalán csak karcolódna
az oldalidomon lévők is úgy vannak már átlátszóval felragasztva mert kezdtek felválni
ez az árkülönbség vmi husky specialitás
nekem a power nyelveknél volt ugyan ez,a jobbos balos között volt 2 rugó eltérés,az árban pedig azt még a Nehéz árazta
mondjuk a 610 a terepen csúfosan elvérzett
egyszer volt velünk egy de el is adta a gazdája
a 450 meg szerintem jó gép. ameddig megy
én egy teljesen más verziót,ismerek
ha annyira szarok voltak miért vettél belőle kettőt is?vagy egyszerre vetted őket eladni meg szerintem nem lehetetlen,esetleg nehezebb,mert ha lehetetlen lenne még neked is meglenne mind a 2
egy évvel vagyok idősebb nálad, szerintem 10 év múlva örülök ha a lában át tudom emelni a motoron nem a hegyekbe csapatni vele
aztán mit fog érdekelni ha addig kihal alólam
ha nem veszem meg a huskyt akkor az asszony folyatja el a zsetont szóval tökmindegy melyik ablakon dobjuk ki a pénzt
egy 525öst akartam venni de nem is volt olyan ami ár-érték arányban jó lett volna meg a pénz is nem úgy folyt be ahogy tervben volt
amúgy én meg vagyok elégedve a huskyval
ha lenne rendes számlám és tudnék ebay-ról rendelni nem is volna semmi gondom, ott minden kacat van sok esetben a drágább postával sem számottevően több mint itthon
sok sikert kivánok nekem ingyér sem kéne még1szer ja meg bárhol megemlited ha majd 1szer le akarod cserélni sehol nem számolják be és ezt nem rosszindulatból mondom ezt sajnos tény