Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is himba felújítás van,ma rendeltem meg hozzá a cuccot az skf-ben,csak azt nem értem hogy ha szettbe veszed miért kerül majdnem duplájába
lusta vagyok mint a dög
ráadásul tönkrement a spriccelőm is amivel a zsíroldót nyomogattam befelé
de már a himba is kész, holnap összerakom a hátulját utána a kormánycsapágy tisztítás, szelepellenőrzés, olajcsere, aztán jöhet a téli móka
kíváncsi leszek milyen lesz a felújított teleszkópokkal
idén is rámegy egy halom zseton, még idomokat is kell rendelni, az új gumik már megvannak
hát ez elég öreges tempó
egész jól haladok 3 hét alatt eljutottam addig hogy a lengővilla a helyén van
idén nem megy könnyen a takarítás, múlt év őszén 1 nap alatt végezetem a csapágyak átmosásával és zsírozásával
125 ccm
Sziasztok, eladnám motoromat, mert egyszerűen nincs időm használni. A motort tavasszal teljesen felkészítettem a szezonra, azóta alig mentem vele. Kérdésekre szívesen válaszolok. Iá.: 300 ezer, (alkuképes)
szia

Helyileg merre vagy megtalálható
Helló!
Nekem krossz Racetech idomszettem volt Racetech halogén lámpával és gyári enduro farokidommal. Racetech cuccok universalmotortól voltak.
gerecse vagy motocomplet
Sziasztok! Eladó a kis 125-ös Dt-m.
Üdv! 2007-es Husky sm 610 i.e -hez keresek farok és oldalidomokat (hátsó fehérrő van szó). Tudna valaki segíteni?
Szerintem fogsz hozzá kapni bontott blokkot. Kérdezd meg itt: krosszmotorok.hu
Aki ezt megvetette annak a nevét/címét nyugodtan hozd nyilvánosságra, hogy legalább más ne járjon így vele. Ilyen szintű kókányolásnál kizárt, hogy nem tudott róla, sőt nyilván szándékosan tette.
Ugyanaz. A szett tartalma le van írva. (oldalidom, hűtőidom,tankidom, e-h sárvédő) Annyiban más h. krossz a hátsó sárvédő, de ahhoz meg hozzá tudsz illeszteni egy univerzális ledes lámpás rendszámtartót 2 csavarral. Ami nekem elsőre gondot okozott a krossz sárvédővel az, az hogy a gyári enduro sárvédőben felülről van egy kis horpasztás, amiben egy vezérlő elektronika van a krosszban meg nincs ilyen mélyedés. De megoldottam és találtam helyet az elektronikának a légszűrőházban.
Nem enged képet felrakni
Hátha érdekel valakit,xl-es motyo gatyó eredeti ár 92-mátyás volt,90%-ban bőr,50 e re gondoltam
2006-os te 450-hez nincs csak a tc-hez, vagy ugyanaz csak nincs fejidom?
mert nekem törött a hátsó sárvédő, hegesztett az oldalidom, törött a tankidom, lehet jobban megérné egy komplett szett
Ja, keresek valami olyasmi feliratot és megpróbálom. Én nemrég vettem egy UFO idomszettet a Moto-completnél, egész jól passzol, az anyaga így frissen meg lehet h. rugalmasabb mint a gyári. Én még 32 körül rendeltem..........
http://moto-complet.hu/Termeke...
ilyen utángyártott cuccot vett már valaki? link
passzol a helyére?
egyszer találtam komplett idomszettet 30(lehet 35 volt) ezer körül e most sehol sincs
akkor csinálod a fehér feliratot?
a garázsajtó foglalt már
küttem mailt,ha nem lesz jó szegeld ki a garázsajtóra a Bódi Sylvi,vagy a Guszti mellé

köszi szépen!
ha valamikor összefutunk muszáj lesz meginni legalább egy sört