Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi az hogy papíros?
forgalmis?
akkor elszámoltad és még volt 1 sebesség !
sosem láttam még tc kivitelt szóval nem tudom mik a lényegi különbségek
Egyébként papirosan vettem meg és a papirjaiba is 6. sebesség áll és ez csak 5 .
De viszont a tc az aksis és kormány záras? + ugye lámpa stb mert az enyémen vannak ezek
akkor a tiéd tc és nem te
Hmm az szép akkor ........ Mert az enyém 5......
úgy tudom a tc 5 sebességes
6
2006-os a motor ezeknek 5 sebességesnek kell lenniük?
töltsd le aztán nézd meg mekkora a gyári: http://docs.husqvarnaoutlet.co...
amúgy nem kell ezeket 5 percig járatni, enyém se szereti ha sokat áll vagy lassan megy azért is mókoltam fel a 610es ventilátorát
lassú menetben folyamatosan megy
Hello!
Na megvettem a Husqvarna te 450-et amit kinéztem.És én télen is szeretném használni főfúvókából jelen pillanatban most 190 es van benne mekkorára kellene nekem cserélni benne a fúvókákat hogy minden oké legyen?Kb 5 percet melegedik a motor egyhelyben a hengerből kijövő kipufogó csonk eléggé elkezd izzani ez emiatt lehet? Én arra gonoldok hogy rossz a keverék képzése és ez okozza szerintetek?
a hengerfejbe menő ágról engedi vissza
szóval x időt olaj nélkül jár
az x nem sok idő de akkor sincs olajnyomás egy ideig
Ok. De hova engedi vissza, és ez miért baj? Belül bemegy-kívül kijön: egyszerű ez........ Azt hiszem veszek egy 563-at és megnézem a különbséget, mert így nem igazán értem. + kéne egy gyári is, mert nyilván ahhoz kéne a legjobban hasonlítania - amikor először cseréltem olajat nem emlékszem, hogy nagyon elütött volna a 154-től.
méretileg jó, csak visszaengedi az olajat a 154
az 563ban van valami biszbasz ami miatt nem folyik le
Hogyhogy nem jó a HF 154? Én mindig azt használom és nincs vele gond, a kereső is azt adja ki.
husqvarna te 610-bontot alkatrészek eladók érdeklődni telefonon

06304053450 vagy 06703250214 en
nekem nemigen kell szervizelni mert alig használom
olajcsere 16 óránként 1,3-1,4l 10w60as olaj
minden másodiknál papírszűrő (a hf563 jó hozzá ne a 154est vedd) csere, ekkor rá szoktam nézni a szelepekre, de eddig nem kellett állítani
himbákat át szoktam mosogatni minden ősszel, vétel után érdemes egyből kitakarítani-zsírozni
és a teleszkópokat elküldeni szakemberhez egy takarításra
És azt megtudnád mondani hogy mennyire szervíz igényes?Mert nekem egy Honda crf250r van és ugye ezekre eléggé figyelni kell...
Előre is köszi:)
felkerült a 0 forintos hővédőm is már csak a leömlőre kell bandázst szerezni
van tapasztalat: jó motor, szép motor egy a hiba hogy az alkatrészbeszerzés kicsivel bonyolultabb és lassabb mint pl a ktm-nek
de ha tudsz külföldről rendelni nagy hiba nem lehet mert az ebay-on szinte minden van és postaköltséggel együtt kb annyi mondjuk az angoloknál mint itt
de a sherconak is ez a problémája
bár azért bízok benne hogy megoldódik ez a "kis" probléma

amúgy a vén fejemnek egy kicsit hirtelen, kicsit túl robbanékony, de ezt letudom annak hogy olyan az erőnlétem mint egy 3 napos bébifókának
ha értelmes ember módján használod 5-6 litereket eszik, ha görcsöl a jobb kéz meg tud ennyi 10et is a homokbányában
nekem a legkevesebb 4,2 volt
amikor erdélyben motorozunk nekem eszik a legkevesebbet a 400+ ccm-es motorok között, pedig én vagyok a legdagadtabb
Eladó új üzemóramérők 2.800 ft per db áron.
Több darab vásárlása esetén kedvezményt tudok adni.
06 30 635 9305
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni. Most cserélném le a motoromat egy Husqvarna te 450 -re esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata a motorról?Első tulajdonostól lenne ,a motor 2006-os ,elméletileg még csak hajtókar cserén esett át a motor.
Remek, a 95% jól hangzik és a vázad sem kopik tovább!
ja és felszenvedtem a vázvédőt olyan 95%-os lett
szóval tuti jó lesz vele saralni