nyáron lesz egy országjáró túra ha útbaesel akkor minden lehetséges
bár még semmi pontos terv nincs
ha nem koptattam volna már le a vázról a festéket jobban kellett volna, bár így is érdekel
csak előtte kell egy lengéscsillapító felújítás meg a felső tankidom(amiről eddig még semmi infót nem kaptam, pedig várom ám)
A balos egy az egyben ugyanaz, mint a jelenlegim a jobbost még annak idején hozzá kellett faragni az enyémhez, ami annyit tesz, hogy a középső lyukat ki kellett vágni + a fékmunkahengerre visszahajló részt eltávolítani. Ez azért kellett, mert a korábbiaknál (amire ez való) a munkahengertől külön tartályban volt a fékolaj, 2007-től meg egyben így nagyobb a munkahenger is.
az csak úgy lenne jó ha valami matt fekete festékkel átfújnád mindkettőt
ha nem dörzsölődik még rajta is marad mindenféle trükközés nélkül
én evvel a "gagyival" fújtam anno a cagiva tankidomját és simán rajta maradt évekig
van egy hűtővédőm pluszban de nem fekete hanem ez az "antracit" vagy mifene szürke
csinálnál valami nagyobb fényképet a vázvédőről, megnézem egyáltalán van-e helye a felfogatásnak
Igen 2006-ig ezek a részek (vázvédő, hűtőidom, tank, telóvédő, hűtővédő rács) hivatalos nevén antracit színűek, a 2007-estől feketék ezek a részek. - ez jó alap az évjáratok megkülönböztetésére is.......
csak telefonon ?::06304053450
bár még semmi pontos terv nincs
ha nem koptattam volna már le a vázról a festéket jobban kellett volna, bár így is érdekel
csak előtte kell egy lengéscsillapító felújítás meg a felső tankidom(amiről eddig még semmi infót nem kaptam, pedig várom ám)
mondjuk az 5 ezret kicsit sokallom, lehet van bennem egy kis skót vér
ha nem dörzsölődik még rajta is marad mindenféle trükközés nélkül
én evvel a "gagyival" fújtam anno a cagiva tankidomját és simán rajta maradt évekig
csinálnál valami nagyobb fényképet a vázvédőről, megnézem egyáltalán van-e helye a felfogatásnak
mennyiért adod?
az hol van?
szerencsére egy ismerősnek volt gyári új 5 ezerért egy pár
Az a gond h. ez is csak gyáriba van.
nekem is sikerült már, azóta ki van kötve a hűtőhöz egy darab madzaggal