Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv elküldtem a fotókat
bontódik minden alkatrésze eladó

csak telefonon ?::06304053450
OK
tedd félre, keresek valakit aki tud utalni aztán úgy a posta nem sok
És postázom, a postaköltség a tied!
Utolsó ajánlat: 4000 Ft a kettőért!
nyáron lesz egy országjáró túra ha útbaesel akkor minden lehetséges
bár még semmi pontos terv nincs
ha nem koptattam volna már le a vázról a festéket jobban kellett volna, bár így is érdekel
csak előtte kell egy lengéscsillapító felújítás meg a felső tankidom(amiről eddig még semmi infót nem kaptam, pedig várom ám)
Ja most nézem Kiskőrösről nyilván nem fogsz..............
Gondold át.... Ha eljössz érte és nem kell postával bohóckodnom 4000. Utolsó ajánlat!
kár volt ennyire sietni mert nem voltam ma motorközelben
mondjuk az 5 ezret kicsit sokallom, lehet van bennem egy kis skót vér
A balos egy az egyben ugyanaz, mint a jelenlegim a jobbost még annak idején hozzá kellett faragni az enyémhez, ami annyit tesz, hogy a középső lyukat ki kellett vágni + a fékmunkahengerre visszahajló részt eltávolítani. Ez azért kellett, mert a korábbiaknál (amire ez való) a munkahengertől külön tartályban volt a fékolaj, 2007-től meg egyben így nagyobb a munkahenger is.
Összeszedtem magam és kimentem előkeresni:
az csak úgy lenne jó ha valami matt fekete festékkel átfújnád mindkettőt
ha nem dörzsölődik még rajta is marad mindenféle trükközés nélkül
én evvel a "gagyival" fújtam anno a cagiva tankidomját és simán rajta maradt évekig
Persze, holnap előkeresem és lefényképezem! Ja, sajnos az antracit hűtővédő nagyon elütne!
van egy hűtővédőm pluszban de nem fekete hanem ez az "antracit" vagy mifene szürke
csinálnál valami nagyobb fényképet a vázvédőről, megnézem egyáltalán van-e helye a felfogatásnak
5000 a kettő. Vagy ha van egy fölösleges hűtővédőd cseréljünk!
nekem olyan nincs. már a festéket koptatom vagyis már le is van koptatva
mennyiért adod?
A lábadnál, a lábtartó fölött a vázon. Ha nincs ilyened nekem van egy pár 2006-osra való szürke......
vázvédő?
az hol van?
bocs a telóvédő nem mert az kék a 06-oson
Igen 2006-ig ezek a részek (vázvédő, hűtőidom, tank, telóvédő, hűtővédő rács) hivatalos nevén antracit színűek, a 2007-estől feketék ezek a részek. - ez jó alap az évjáratok megkülönböztetésére is.......
az enyémhez olyan fura színű, nem fekete hanem olyan szürkés szerű
szerencsére egy ismerősnek volt gyári új 5 ezerért egy pár
Én most hagytam el először, de ez a kikötéses dolog jó ötlet, kösz a tippet!
Az a gond h. ez is csak gyáriba van.
azt jó könnyű elhagyni
nekem is sikerült már, azóta ki van kötve a hűtőhöz egy darab madzaggal