Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűtővédő rácsod nincs? 2007-esre, fekete.
ok küldj.
ármegjelöléssel
köszi!
küldök fotókat emailra
az enyém ilyen:
a 2006oshoz? milyen színű? mennyi zseton?
üdv van
Köszi a segítséget!
+ Maurer gép Domaszék, mxon.hu-n van elérhetőség
Olvass vissza az 547.oldalon találsz párat
Sziasztok!Tud valaki cimet,linket,telefon számot adni ahol Husqvarna alkatrészeket lehet beszerezni.Köszi
Hello! sm 125-re szeretnék enduro kerekeket, tud vki segiteni h milyen tipusu motoroké jó hozzá? köszi
Sziasztok!Segítség,ötlet valakinek mi lehet a probléma vagy hol keressem?!Van egy Husky Te 450-em ami tegnapig hidegen pöccre indult rugásra,viszont ha bemelegedett és le lett állítva már nem lehetett berugni,de kb.2m belül tolásra dekompresszorral indult.Már kb 1 hónapja ezt csinálja,de lehetett használni..Aztán tegnap du. alacsony ford. egyet-kettőt bedurrogott és leállt,azóta cseréltem gyertyát-szikra van benzint kap,de rugáskor csak néha 1-2-tőt beledurran a kipuba és ennyi!Gyújtó tekercs mérhető értékeket tudja valaki?!Vagy valami internetes oldalt ajánlani ahol utána lehet nézni ennek a tipusnak a paraméterei után?Előre is köszi a segitséget.
érdekesség a km órához
alapból nem mutat semmit, ha beindul igen
de ha menet közben leállítom és forog az első kerék addig mutatja a sebességet, és megy a napi számláló is
ahogy megállok ismét kikapcsol az óra
ha már egyszer kikapcsolt utána hiába gurul nem mutat semmit
azért ezt furán oldották meg
pár kép a hétvégéről:
Köszi szépen!
Sziasztok

Ezt a motort ismeritek?tudtok rola valamit mondani?
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
szívó: 0,1 kipufogó:0,15 (5 század a tűrés) - ez van a 2007-esnél. Szerintem 2005-ösnél sem más.
Sziasztok!2005 Husky te 450 szelephézag értékeket megtudná mondani nekem valaki?!Előre is köszi.
eladó egyben és bontva is üzemképes állapotban sok extrával egyben 350000
lehet csak egy nyomógomb kellene arra a szálra ami a pozitívot adja az órának aztán mutatna is
Akkor nagy különbség nem lehet a 2007-eshez képest, tehát mennie kell.
és pont ilyen az óra csak 6ezerrel több van benne
ez egy 2006os kivitelű te450
Szerintem ez inkább évjárat, mint köbcenti függő. A tied mikori?
Lehet h. valamiért nem jut el az áram az akksitól - csatlakozók, vezetéktörés stb........ Az órában tuti nincs semmilyen áramforrás, mert ha leszeded egyáltalán nem működik. Pont ilyen óra van a tiéden is?
de ez 450es, nincs kulcs nincs gyújtás, csak a vészleállító
álló motornál csak a kürt és az indexek működnek és persze az önindító
ahogy elkezdi tekerni az önindító életre kel a műszerfal
nem találtam benne elemet sehol, se a fejidom alatt se a műszerfalban
az óra is megáll ha áll a gép, pedig ezt tuti úgy tervezték hogy menjen
Nekem működik a műszerfal kulcsfordításra, a háttérvilágítás kapcsol csak járó motornál.........