nem is akarom eladni.....
megy évi 30 órákat szerintem örök életű lesz nálam
évi 2-3 alkalommal elmegyünk erdélybe hancúrozni egy-egy hosszú hétvégére aztán utána csak áll a garázsban
az a baj, hogy nem is vettem észre hogy letört az idom mert simán vissza lett volna hegesztve párszáz forintért
üdv szerintem ők is azért hagyták abba a forgalmazást mert nem látták értelmét ez olyan mint gyermekkoromben a riga volt 3kellet belölle tartani abból esetleg 1 üzemelt a többiböl meg volt mit leszerelni mert alkatrész kurva messze volt oroszoknál nekem volt husqvarnám 610 és 450 de soha többé kategória
cikkszám szerint most elküldtem az mxon nak, még is egyszerűbb lenne Mo. rol beszerezni, B verzio Giraffe#64 ,C verzió Olaszok ,itt tudnak is segíteni vissza írtak, csak a posta költség elég drága...
kíváncsi leszek mikorra tudom beszerezni azt pár tömítést...
2 éve volt egy gasgas ec300 asom, pár nap alatt mindent megkaptam hozzá, különösebb erőfeszítések nélkül
Itt meg már az Digok nak is írtam
sok motoron van brembo, csak nem egyformák,
KTM nek is van bremboja, csak ott a két dugattyú más átmérőjű,de talán a nagyobbik mérete megegyezik a husqiéval, ezt még le kell csekkolni...
szia a posta egy kicsit húzós http://www.ebay.com/itm/UFO-Pl...|Model%3ATE450&hash=item51c6f32ba1&vxp
=mtr ,nekem egy láncvezető németből 4 nap alatt meg volt igaz 5000 volt a posta.
majd meglátom mit válaszolnak
az a vicc hogy angliából rendelve a termék árának fele lenne a postadíj
pedig pár éve rendeltünk onnan fékcsövet 3 font volt a posta, az idomoknak meg 15 lenne
Pont azért kérdeztem, mert az nem csak webshop, itt van peremartonban a bolt, nekem 2-3 hét alatt meghozták a komplett idomszettet. Nehéz most ez az alkatrész téma, nekem pedig a domaszékiek nem tudnak vezérműláncot hozni, csak elvileg valamikor jövő nyáron - vicces..................
márciusra ígérték
egy nagy kamu cég mind
ha tőlük rendelnek leadják a rendelésüket a forgalmazónak aztán jön az áru
a webshopok többsége áll 1 pc-ből aztán annyi
kérj árajánlatot tőlük,nem kerül semmibe
én is kértem már,még aznap választ is kaptam,pedig az én motorom már majdnem veterán, elküldöd a cikkszámát,aztán már kapod is az árat,szállításra egy hetet írt nekem,de mégsem kellet a cucc mert megoldottam,olcsóbban
mxonkukacmxon.hu Katona Zoltán 62/284-191
Ha már úgy is ott vagy akkor rákérdeznél hogy mennyi lenne egy szett kék színű felső tankidom(párban, csak a felső része) 2006-os te450-hez?
Már csak kíváncsisából, mert tuti drága és nem is lesz
én sem találtam még idomot, pedig végigböngésztem már majdnem az egész internetet... (sm610ie) vagy keresek egy műanyaghegesztőt...
viszont nemrégiben nyílt egy husky kereskedés a közelben lehet megkérdezem náluk mi is van :/
megy évi 30 órákat szerintem örök életű lesz nálam
évi 2-3 alkalommal elmegyünk erdélybe hancúrozni egy-egy hosszú hétvégére aztán utána csak áll a garázsban
az a baj, hogy nem is vettem észre hogy letört az idom mert simán vissza lett volna hegesztve párszáz forintért