de ez ilyen gagyi anyag lesz ám, mert nekem sokat van az oldalán a motor aztán kopik
ha meglesz minden akkor majd lesz pontos ár
de ha fehérben kell akkor olyan kép kell, semmit nem tud módosítani
Ok. Nekem nem sürgős. Ez a maricás dolog engem is érdekelne, főleg ha 100 Ft :) Nem tudnád fehérben is legyártatni a feliratot pár példányban?
Plusz egy ilyen logo kéne az első sárvédőre (felirat nélkül):
itt jól látszik: link
ez szerintem az a husky logó amit nemrég betettem csak meg van döntve
holnap keresek egy szögmérőt és megmérem
az a lényeg olyan kép legyen mint amit linkeltem a méreteket majd a nyomdász megcsinálja
félszavakból sem értjük egymást megterveztetem én neked nem kerül semmibe,csak küldj valami konkrét anyagot,fotót,rajzot,festményt,szobrot,méretekkel vagy mit tudom én mit csak lehessen belóle kiindulni
az a helyzet ha odaadom pendrivén egy képként kinyomtatják kb100forintért (csináltatok vagy 10párat mert kopik )
ha tervezni is kell akkor azt a gépkezelő nem tud(nincs a pc-hez fizikai hozzáférése) akkor már félig-meddig hivatalosan kell csinálni és akkor nem 100forint lesz
nem lehet csinálni egy sablont,az ép oldalról meg pl.pausszal levenni a grafikát,és azt ráilleszteni? mikor kész csinálsz, róla egy jó fotót,megadsz egy két méretet,elküldöd én meg kinyomtatom neked 1:1-ben szinesben
annyira bejött a triálozás hogy már nem kell más motor,az sm et is viszik hétvégén ha minden igaz,és ezzel lezárul egy huskys korszak,sajnálom őket mer sose volt velük gondom,ezek után is csak azt tudom mondani hogy rohatt jó gépek
tud valaki rajzolni?
kellene a tankidomra matrica(mivel eltört a gyári és az utángyártotton nincs) aztán ha van minta(kép) akkor elég olcsón ki tudnák nyomtatni
de ha csak fotó vagy viszem az ép idomon a matricát akkor sokkal drágább lenne
ha meglesz minden akkor majd lesz pontos ár
de ha fehérben kell akkor olyan kép kell, semmit nem tud módosítani
Plusz egy ilyen logo kéne az első sárvédőre (felirat nélkül):
az egyik felén a H betű magasabb, de gondolom úgy is arányaiban változik a méret
keresgéltem a gyerek cuccai között szögmérőt de nem találtam, majd holnap mérek
ez szerintem az a husky logó amit nemrég betettem csak meg van döntve
holnap keresek egy szögmérőt és megmérem
az a lényeg olyan kép legyen mint amit linkeltem a méreteket majd a nyomdász megcsinálja
a tankra
ha tervezni is kell akkor azt a gépkezelő nem tud(nincs a pc-hez fizikai hozzáférése) akkor már félig-meddig hivatalosan kell csinálni és akkor nem 100forint lesz
kellene a tankidomra matrica(mivel eltört a gyári és az utángyártotton nincs) aztán ha van minta(kép) akkor elég olcsón ki tudnák nyomtatni
de ha csak fotó vagy viszem az ép idomon a matricát akkor sokkal drágább lenne
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_510r-7117704
h
ttp://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_510r-8264915
Melyik éri meg? Igazából nekem az smr jobban bejön,de ha több a baj vele,akkor kénytelen leszek a 610-et választani.