ja és kapja be a többi webes áruház is máshol sincs husky idom, volt aki márciust emlegetett
menjenek ám a picsába 3-4 ezerrel több pénzért adják mint az angolok
csak mivel nem tudok ebayról rendelni muszáj lesz kivárni, vagy hagyom így a fenébe a tankidomot
ez már majdnem jó ötlet
de most azon agyalok hogy a másik oldalra felteszek egy olyasmi dolgot mint a quadokon a gázkar
a kapcsoló alá kell beszerkeszteni, az elképzelés megvan már csak anyagot kell hozzá beszerezni
persze nem szeretném ha 500 forinttól többe lenne
szerintem egy rakat gépen tökugyanolyan a fék
pl a nissin fékekhez is csak a dugattyú átmérő kellett aztán küldték is a karmantyút meg a porvédőt
ktm-eseket kellene megkérdezni
A hozzáállás a lényeg,mert ha mondjuk nincs képben,de lekiismeretes, utána tud járni,megtudja kérdezni,és megoldja a problémádat A baj akkor van ha a tudatlansága miatt fals dolgokat mond,és ezzel félrevezet.Van aki meg keni vágja a szakmát,aztán ha felhívod és véletlenül fel is veszi,akkor is lekezelően,fölényesen beszél veled,meg köszönés nélkül lebassza a telefont.Na az a gáz.Mert ő nem is akar segíteni.Én ezt rühellem.
sziasztok szeretnék vásárolni egy husgvarna TE410 et 2001 es évjárat.kérdés mire figyeljek vételkor és milyen motorok megbizható e? és mennyire szervizigényes?
Figyu ! Mondom segitokészek ,rendesek, csak nem nagyon vannak képben!
Telefonálni azt tudnak, Mondom RFS blok , láttam fogalma sincs, Mondom 1 veztengelyes Régi 2007 es . Hu az tényleg régi.
figyu.. én kérdeztem.. felirták visszahivtak megmondták..
aztán megrendeltem...
még azon a 7en hivtak is hogy itt a cuccos..
amikeot kérdeztem .. felirta.. és mikor visazhuivott totál képben volt..
ugyhogy ..szerintem.. okés a téma..
az olaj is onnan lenne..
de még van idő... most cseréltem.. + még egy cserére való elfem van..
és majd tavasz elején mikor scserélem a másikat ..akkor lesz megálmodva hogy elf eni vagy ez a bellrély
amúgy abban a husky boltba értelmes emberek vannak?
nem valami festett körmű miss picsák akiknek fogalmuk sincs semmiről?
szóval ha valamit elmakogok a telefonba rájönnek hogy mit is akarok?
mert eddig csak a vezérükkel beszéltem, annak meg annyi dolga van hogy egy alkatrészrendelés 5 oda-vissza telefonba volt(amikor még meg sem volt a bolt nyitva)
2006ban még az eni(akkor még agip) volt a gyári olaja abból is a racing 4t 10w60
de az összes egyéb cuccra is eni terméket javasol
kivéve a kuplung ott csak annyit ír hogy 10w ásványi olaj hidraulikus rendszerekhez
most már úgy néz mi más szelek fújnak
sziasztok.. valaki használt már a bel ray 15w-50 4t olajból vagy hallott róla..
talán a 20kwarna 20aberg gyári olaja.. legamább is tegnap a dealer ezt mondta....és még az ára sem szar.. http://translate.googleusercon...
fékbetét bárhol, az van sok helyen, nekem egy autóboltos ismerős hozza
alkatrész vagy e-bay vagy a lentébb felsorolt
féket meg kell nézni hátha ugyanaz valamelyik ktm gépnek(brembo-brembo) aztán onnan is be lehet szerezni
pl a kuplung felső része tökugyanaz, gondolom a fék sem teljesen egyedi, max a felfogatás más
Pápa felejtős,helyette Domaszék Maurer Gép Kft.lett a márkaképviselet.
Bontósok közül a Bencsiknek van a legtöbb cucca,de kb.5-ször kell felhívni mire egyszer felveszi,mailre válasz úgyszintén.70/3859600 laposracer@freemail.hu Kopó holmit meg kapsz szinte bárhol.
menjenek ám a picsába 3-4 ezerrel több pénzért adják mint az angolok
csak mivel nem tudok ebayról rendelni muszáj lesz kivárni, vagy hagyom így a fenébe a tankidomot