Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és kapja be a többi webes áruház is máshol sincs husky idom, volt aki márciust emlegetett
menjenek ám a picsába 3-4 ezerrel több pénzért adják mint az angolok
csak mivel nem tudok ebayról rendelni muszáj lesz kivárni, vagy hagyom így a fenébe a tankidomot
ez már majdnem jó ötlet
de most azon agyalok hogy a másik oldalra felteszek egy olyasmi dolgot mint a quadokon a gázkar
a kapcsoló alá kell beszerkeszteni, az elképzelés megvan már csak anyagot kell hozzá beszerezni
persze nem szeretném ha 500 forinttól többe lenne
agyalsz még a gáz fixálásán?
http://www.2wheelride.com/GoCr...
szerintem egy rakat gépen tökugyanolyan a fék
pl a nissin fékekhez is csak a dugattyú átmérő kellett aztán küldték is a karmantyút meg a porvédőt
ktm-eseket kellene megkérdezni
én most kapcsolatba vagyok velük,
a féknyereghez akarok beszerezni egy felújító szettet,de elég macerásan megy v

fékbetétből van valakinek valami jó tippje utcára mit érdemes
kapja be a gerecse
egy hét után eszükbe jut hogy nincs is cucc és "több hónap" is lehet mire megjönne
A hozzáállás a lényeg,mert ha mondjuk nincs képben,de lekiismeretes, utána tud járni,megtudja kérdezni,és megoldja a problémádat A baj akkor van ha a tudatlansága miatt fals dolgokat mond,és ezzel félrevezet.Van aki meg keni vágja a szakmát,aztán ha felhívod és véletlenül fel is veszi,akkor is lekezelően,fölényesen beszél veled,meg köszönés nélkül lebassza a telefont.Na az a gáz.Mert ő nem is akar segíteni.Én ezt rühellem.
sziasztok szeretnék vásárolni egy husgvarna TE410 et 2001 es évjárat.kérdés mire figyeljek vételkor és milyen motorok megbizható e? és mennyire szervizigényes?
szerencsére a szívócsonk kivételével még semmit se kellett rákölteni
a kopó cuccokat meg máshol is be lehet szerezni

bár a gerecse nem nagyon aktív, kb egy hete rendeltem meg a tankidomokat aztán semmi válasz.......
Figyu ! Mondom segitokészek ,rendesek, csak nem nagyon vannak képben!
Telefonálni azt tudnak, Mondom RFS blok , láttam fogalma sincs, Mondom 1 veztengelyes Régi 2007 es . Hu az tényleg régi.
lehet azért mert az exc nem husky
és annyira típus függőek hogy kizökkentette őket az a 3 betű a rutinból
figyu.. én kérdeztem.. felirták visszahivtak megmondták..
aztán megrendeltem...
még azon a 7en hivtak is hogy itt a cuccos..
amikeot kérdeztem .. felirta.. és mikor visazhuivott totál képben volt..
ugyhogy ..szerintem.. okés a téma..
az olaj is onnan lenne..
de még van idő... most cseréltem.. + még egy cserére való elfem van..
és majd tavasz elején mikor scserélem a másikat ..akkor lesz megálmodva hogy elf eni vagy ez a bellrély
Két srác van ott de nem nagyon vágják a témát! Mondom 2007 exc olaj szürö kell,látszott rajtuk nincs meg a tipus! De amúgy rendesek
amúgy abban a husky boltba értelmes emberek vannak?
nem valami festett körmű miss picsák akiknek fogalmuk sincs semmiről?
szóval ha valamit elmakogok a telefonba rájönnek hogy mit is akarok?
mert eddig csak a vezérükkel beszéltem, annak meg annyi dolga van hogy egy alkatrészrendelés 5 oda-vissza telefonba volt(amikor még meg sem volt a bolt nyitva)
én a 10w60-ast, most van benne a 5. csere, szóval nem használtam még sokat
az előző gazda 7110el használta de az majd dupla árban van
lya lya..az eni is lyó..te is azt használod..melyiket?
50 or 60?
2006ban még az eni(akkor még agip) volt a gyári olaja abból is a racing 4t 10w60
de az összes egyéb cuccra is eni terméket javasol
kivéve a kuplung ott csak annyit ír hogy 10w ásványi olaj hidraulikus rendszerekhez
most már úgy néz mi más szelek fújnak
sziasztok.. valaki használt már a bel ray 15w-50 4t olajból vagy hallott róla..
talán a 20kwarna 20aberg gyári olaja.. legamább is tegnap a dealer ezt mondta....és még az ára sem szar..
http://translate.googleusercon...
fékbetét bárhol, az van sok helyen, nekem egy autóboltos ismerős hozza
alkatrész vagy e-bay vagy a lentébb felsorolt
féket meg kell nézni hátha ugyanaz valamelyik ktm gépnek(brembo-brembo) aztán onnan is be lehet szerezni
pl a kuplung felső része tökugyanaz, gondolom a fék sem teljesen egyedi, max a felfogatás más
nekem a mailra eddig még sosem válaszolt.........
Pápa felejtős,helyette Domaszék Maurer Gép Kft.lett a márkaképviselet.
Bontósok közül a Bencsiknek van a legtöbb cucca,de kb.5-ször kell felhívni mire egyszer felveszi,mailre válasz úgyszintén.70/3859600 laposracer@freemail.hu Kopó holmit meg kapsz szinte bárhol.
vagy esetleg bakonymotor
őket találtam akiknek van bontott husqvarna alkatrészük...