Teljesen kimet a fejemből, máris csatolom.
Tehát: Racetech ledes hátsó lámpa, E11-es (új)
Krossz hátsó idom párszor használt, de nem leütött(lehetséges, hogy ez is Racetech)
15 eFt
Üdv motor vásárlás előtt állok a kiszemelt egy 1996-os Husqvarna Te 610 minden információ érdekelne a típusról alkatrészellátás árak, megbízhatóság fogyasztás stb köszönöm a segítséget előre is :) Még annyi nikaszilos a hengere vagy nem, esetleg valakinek nincsen eladó enduro szetje bele gumikkal baráti áron?
ha csak 75 egy új henger dugóval akkor miért is kell gondolkozni egyéb megoldásokon?
spanyolba vagy hol a rákban vinnék fel az új nikaszil réteget, szerintem hónapok mire kész lenne, ráadásul semmi garancia arra hogy jó is lesz
ha hiba van akkor mindenki mutogat a másikra hogy neménvótam
Üdv motor vásárlás előtt állok a kiszemelt egy 1996-os Husqvarna Te 610 minden információ érdekelne a típusról alkatrészellátás árak, megbízhatóság fogyasztás stb köszönöm a segítséget előre is :)
Heló. Ha csak fel kenti a henger falára a dugattyút akkor örülj de ha le vált megpattant a Nikaszil réteg akkor kuka és új henger+dugattyú, perselyezés nem sok mindenre jó, egy jó persely közel 30e ft+ gépmunka, majd nem ott van a költsége mint egy új nikásnak.
Heló! Leszedtem ma a hengert B-s dugó van benne viszont összesült a dugógyűrű a dugóval, és a hengerbe is belenyalt 2 helyen. a kipufogó felöl és a karbi felöl is. Holnap hívok fel egy srácot aki elméletileg ilyen honolással foglalkozik és beszélek vele hogy mi a szitu hátha tölle is tudok valami infót!
Leírhattad volna egy kicsit részletesebben mit okozott a megszorulás.Gondolom ha megszorult,bele is húzott a hengerbe,akkor meg újra nicasiloztatni tudod vagy kuka.Nicasiloztatás kb 48ezer,új henger dugóval 75 körül mozog.Csak abban az esetben javittasd a hengert,ha
minden más tökéletes rajta,ha a powercsatorna kopott akkor már nem érdemes.Új hengernél nézess meg mindent mielőtt felteteted.Főtengely,hajtókar.Powerekre és oda kell figyelni, ha kopottak azokat is érdemes cserélni.
Heló mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni! Az a helyet hogy megszorult a husqvarna sm 125s tipusú szupermotom és nemtudom hogy a nicasilos hengert meg érné e honoltatni és új dugattyút venni bele, vagy pedig csak dugattyú gyűrűt venni bele vagy dobjam el a hengert? tanácstalan vagyok sajnos ezzel a nicasilos hengerrel kapcsolatban.:S Ha valaki tud valami segítséget adni azt megköszönném!:D
nem 5 centiket görbül(het) hanem századokat kb meg sem látni
egy gépműhelyben meg tudják nézni hogy jól áll-e
az hogy feljön nem jelent semmit ilyen kicsike lökethossz mellett nagyon el kellene görbülnie hogy ne forogjon át
mindemellett nem állítom hogy görbe, hanem azt hogy érdemes lenne megnézetni, nem hinném hogy sok pénzt kérnének érte
tudunk valahol talizni?
Bp.-től hány km?
Keresek 125ccm SM külföld /rendszámos motorkerékpárt 400 huf ig. gyula5@hotmail.com
Teljesen kimet a fejemből, máris csatolom.
Tehát: Racetech ledes hátsó lámpa, E11-es (új)
Krossz hátsó idom párszor használt, de nem leütött(lehetséges, hogy ez is Racetech)
15 eFt
spanyolba vagy hol a rákban vinnék fel az új nikaszil réteget, szerintem hónapok mire kész lenne, ráadásul semmi garancia arra hogy jó is lesz
ha hiba van akkor mindenki mutogat a másikra hogy neménvótam
Bencsik Attila 70/3859600
http://bakonymotor.com/index.p...
http://www.gerecsemotor.
hu/
Husqvarna SMR450 2004 -en karbin kéne a tűn álítani, Mikuni TMR 41, de nem értek hozzá, ilyet még nem láttam, ért valaki hozzá? :)
minden más tökéletes rajta,ha a powercsatorna kopott akkor már nem érdemes.Új hengernél nézess meg mindent mielőtt felteteted.Főtengely,hajtókar.Powerekre és oda kell figyelni, ha kopottak azokat is érdemes cserélni.
egy gépműhelyben meg tudják nézni hogy jól áll-e
az hogy feljön nem jelent semmit ilyen kicsike lökethossz mellett nagyon el kellene görbülnie hogy ne forogjon át
mindemellett nem állítom hogy görbe, hanem azt hogy érdemes lenne megnézetni, nem hinném hogy sok pénzt kérnének érte