mikor fog teljes gőzzel üzemelni?
mert már nagyon kellene egy szívócsonk a 450eshez......
remélem normalizálódik már ez az alkatrész ellátottság nagyon gyorsan
Szevasztok! Valakinek van 99-körüli TE 610 első lámpája? Elvileg az én motoromba az passzol. Vagy ha valakinek van ilyen motorja egy közeli képet kérhetnék róla?
Szevasztok
vettem én egy te 410 est 2002 est amivel mentem 5 km t :D
kellene nekem hozzá lendkerék meg dekompresszor
valaki eseteleg nem tud nekem ebben segiteni ?
vagy a te 610 é is jó lehet hozzá?
ha valaki tudna nekem itt küldjön smst és visszahívom 06306599349
elöre is köszönöm
tud valaki szívócsonk beszerzési helyet?
múltkor megragasztottam de kezd felválni, még nem szív falsot, de tisztára felvált a legszéle(anno a yamaha évekig bírta)
Nézd meg a vízpumpa szimeringedet mert nekem a 610-esnél akkor csinálta mikor kiment,és befolyt a víz és a karter csövön keresztül nyomta a szürkés olajos trutyeszt ki,mert az előző gazdája nem foglalkozott vele,nem sokkal később a fötengelyemnek annyi is lett.
Az én kérdésem pedig az lenne hogy meg tudná e valaki mondani hogy a 2014-es huskykat hol gyártják most akkor?Olaszban vagy Ausztriában?
Én úgy gondoltam ha csak a hossza a probléma,akkor bele lehet tenni egy toldást,a cső szakaszba úgy hogy az teljes mértékben megfeleljen az esztétikai elvárásoknak.Persze az nem mindegy hogy ki csinálja.Nem arra bíztattam,hogy csavarozzon egy tetőléc darabot a papucsra.
így elég már
bár megfordult a fejembe hogy, leveszem a fenébe, csinálok a hátsó tengelyhez egy támasztót, itthon elvan vele
motorozás közben meg hozzátámasztom egy fához
ahol meg nincs fa ott el tudja ásni magát
nyerek vele 1 kilót.....
van valakinek te 450?
tudna csinálni képet az oldaltámaszról
felhajtva-lehajtva
és megmérni a hosszát is
nekem meg volt mókolva a rugóstag felfogatás emiatt alacsonyabb lett
most visszaállítottam eredeti állapotára és rövid lett a támasz
gyanítom nem is eredeti, mert eddig is elég bénán állt
kellene csinálni másikat mert így már feldől
köszi!
esetleg itt érdeklődj, hogy a husqvarna részlegnek van e már valamilyen elérhetősége
http://maurergep.hu/content/El...