Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos nem tudok semmit. ezt csak egy parkolóban láttam meg. puszta véletlen. de szerintem lassan beindul..

esetleg itt érdeklődj, hogy a husqvarna részlegnek van e már valamilyen elérhetősége

http://maurergep.hu/content/El...
mikor fog teljes gőzzel üzemelni?
mert már nagyon kellene egy szívócsonk a 450eshez......
remélem normalizálódik már ez az alkatrész ellátottság nagyon gyorsan
egy kémfotó
ha 4t akkor a keveréket tedd 2 fordulatra és onnan lehet próbálkozni
valaki lenne olyan kedves és elmondaná az alapjárat beállitásának menetét? keverék +levegőcsavart melyiket merre?
Szevasztok! Valakinek van 99-körüli TE 610 első lámpája? Elvileg az én motoromba az passzol. Vagy ha valakinek van ilyen motorja egy közeli képet kérhetnék róla?
Szevasztok
vettem én egy te 410 est 2002 est amivel mentem 5 km t :D
kellene nekem hozzá lendkerék meg dekompresszor
valaki eseteleg nem tud nekem ebben segiteni ?
vagy a te 610 é is jó lehet hozzá?
ha valaki tudna nekem itt küldjön smst és visszahívom 06306599349
elöre is köszönöm
Múltkor kérdeztem Bencsiket 10 ezerért adná. De jó állapotu...
tud valaki szívócsonk beszerzési helyet?
múltkor megragasztottam de kezd felválni, még nem szív falsot, de tisztára felvált a legszéle(anno a yamaha évekig bírta)
Szia! Engem erdekelne akar mind a 2, kuplungod nincs esetleg?favory92@hotmail.com
és az baj lehet hogy a kartelgáz kinyom egy kis olajat is?
Nekem van ugyanilyen te 610 váltóm 2 is ha érdekel
Nézd meg a vízpumpa szimeringedet mert nekem a 610-esnél akkor csinálta mikor kiment,és befolyt a víz és a karter csövön keresztül nyomta a szürkés olajos trutyeszt ki,mert az előző gazdája nem foglalkozott vele,nem sokkal később a fötengelyemnek annyi is lett.
Az én kérdésem pedig az lenne hogy meg tudná e valaki mondani hogy a 2014-es huskykat hol gyártják most akkor?Olaszban vagy Ausztriában?
biztos rá van dugva a kartelgázcső
hello. Tegnap arra lettem figyelmes, hogy a vázbol alul egy kis lukbòl fólyik az olaj! Mi az isten lehet ez. Hogy kerül a vázba az olaj?
Én úgy gondoltam ha csak a hossza a probléma,akkor bele lehet tenni egy toldást,a cső szakaszba úgy hogy az teljes mértékben megfeleljen az esztétikai elvárásoknak.Persze az nem mindegy hogy ki csinálja.Nem arra bíztattam,hogy csavarozzon egy tetőléc darabot a papucsra.
megkérdem először a husqvarnaracinget, ha valami nagyon sok lesz utána agyalok
amúgy ez a támasz miért gáz?
igaz a terepes változata már nem az igazi
igen esztétikus megoldás lenne még ebbe bele toldani

ini szerintem próbáld meg megcsinálni gyárira v legalább közel gyárira, a hátsó tengelyes ötleted sem lehet sokkal faszább ennél, ahogy én képzelemel
Miért lenne béna?nem sok különbséget látok a gyári és a tiéd között,csak a hosszát.Abba meg simán bele kell toldani sztem,azt kész
így elég már
bár megfordult a fejembe hogy, leveszem a fenébe, csinálok a hátsó tengelyhez egy támasztót, itthon elvan vele
motorozás közben meg hozzátámasztom egy fához
ahol meg nincs fa ott el tudja ásni magát
nyerek vele 1 kilót.....
hmm, hátha megy a kép most
hat ez elég bután all, asszem 450 - 510 uaz lenne. ilyesmi szervizkönyv szerint, ha kell méret megpróbálom lemérni.
köszi!

akkor megpróbálom valami ilyesmire faragni
enyém ilyen bénán áll alapból:
Ez 510-é, de szerintem ua., de a kép szerint oldalidom aljáig ér.
Megmérni sajnos már nem tudom.
van valakinek te 450?
tudna csinálni képet az oldaltámaszról
felhajtva-lehajtva
és megmérni a hosszát is
nekem meg volt mókolva a rugóstag felfogatás emiatt alacsonyabb lett
most visszaállítottam eredeti állapotára és rövid lett a támasz
gyanítom nem is eredeti, mert eddig is elég bénán állt
kellene csinálni másikat mert így már feldől
köszi!