a gyári 13:50
az volt a terv hogy lesz 13:53 erdélyben, itthon meg 14:53 aztán meg is van a gyári áttétel
de végül 52 lett, valamiért nem kapható 53as jt
ha még így sem lesz olyan amilyennek szeretném jön a karbi buherálás
pl a ténéré egész kellemes lett a 15:47es áttételtől(amikor vettem 15:40volt)
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a vízpumpát hajtó fogaskerék műanyagból van, és a csaphoz csatlakozó felülete gyakorlatilag elkopik fél perc alatt. Találkoztatok ilyesmivel, van esetleg megoldásotok rá?
Sziasztok!
Bocsi, hogy így ide pofátlankodok...DRZ-m van de a supermoto felnikben husqvarna agy elméletileg 450 smr-é. Az érdekelne, hogy első féktárcsát szeretnék rá és a mérete 118 a belső és 6x135 az osztóköre. hátha tudtok segíteni honnan lehetne? 320as érdekelne úszóágyas. köszi :)
Helósztok! nekem van egy husqvarna wr/sm 125-öm 2005-ös évjáratú és aztszeretném kideríteni hogy honnan tudnék hátsó lánckereket rendelni ami kisebb mint a gyári 2-3 foggal?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenen szükségem hozzáértőktől.
Csúszógyűrűt szeretnék cserélni az első teleszkópomban. Honnan, milyen, mennyiért tudok szerezni?
A lehető legolcsóbban.
WRE 125 1995
Ő lenne az:
kikötöm egy darab madzaggal.....
tettem rá egy ventilátort, aztán kicsit bénán is állt, csak elfelejtettem megigazítani, aztán valami ág leverhette, mert arra az oldalra nem is fektettem a hétvégén
érdekel a dolog, de 100% hogy jó a 2006-os kivitelre?
az volt a terv hogy lesz 13:53 erdélyben, itthon meg 14:53 aztán meg is van a gyári áttétel
de végül 52 lett, valamiért nem kapható 53as jt
ha még így sem lesz olyan amilyennek szeretném jön a karbi buherálás
pl a ténéré egész kellemes lett a 15:47es áttételtől(amikor vettem 15:40volt)
az a vicc hogy az astrára nem volt 20 a 2 tárcsa meg a 2 pár fékbetét
Üdv! nézegettem ezeket az endurokat, az lenne a kérdésem, hogy ennek van valami kis csörgő hangja az megszokott ezeknél? vagy mi lehet az? Köszönöm.
Bocsi, hogy így ide pofátlankodok...DRZ-m van de a supermoto felnikben husqvarna agy elméletileg 450 smr-é. Az érdekelne, hogy első féktárcsát szeretnék rá és a mérete 118 a belső és 6x135 az osztóköre. hátha tudtok segíteni honnan lehetne? 320as érdekelne úszóágyas. köszi :)
le akarom cserélni a 45öst 53asra talán utána tud menni majd lassan is
Egy kis segítségre lenen szükségem hozzáértőktől.
Csúszógyűrűt szeretnék cserélni az első teleszkópomban. Honnan, milyen, mennyiért tudok szerezni?
A lehető legolcsóbban.
WRE 125 1995
Ő lenne az:
tettem rá egy ventilátort, aztán kicsit bénán is állt, csak elfelejtettem megigazítani, aztán valami ág leverhette, mert arra az oldalra nem is fektettem a hétvégén
érdekel a dolog, de 100% hogy jó a 2006-os kivitelre?