Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15:5o a gyari
a gyári 13:50
az volt a terv hogy lesz 13:53 erdélyben, itthon meg 14:53 aztán meg is van a gyári áttétel
de végül 52 lett, valamiért nem kapható 53as jt
ha még így sem lesz olyan amilyennek szeretném jön a karbi buherálás
pl a ténéré egész kellemes lett a 15:47es áttételtől(amikor vettem 15:40volt)
Hello! 5o fogszamu a gyarija ,ne rakj 53
Sziasztok most szeretnék venni egy 2004-es Husqvarna cr 125-öst. Mit kell ezeken megnézni vásárlás előtt stb?
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a vízpumpát hajtó fogaskerék műanyagból van, és a csaphoz csatlakozó felülete gyakorlatilag elkopik fél perc alatt. Találkoztatok ilyesmivel, van esetleg megoldásotok rá?
Ma beszéltem az EBC brakes-el olyan 70-80körül lenne...szóval elgondolkoztam hogy megéri e :D
az úszó hátsó 40 pénz
az a vicc hogy az astrára nem volt 20 a 2 tárcsa meg a 2 pár fékbetét
szerezni csak ujjat tudsz az ára horror
https://www.youtube.com/watch?...

Üdv! nézegettem ezeket az endurokat, az lenne a kérdésem, hogy ennek van valami kis csörgő hangja az megszokott ezeknél? vagy mi lehet az? Köszönöm.
Sziasztok!
Bocsi, hogy így ide pofátlankodok...DRZ-m van de a supermoto felnikben husqvarna agy elméletileg 450 smr-é. Az érdekelne, hogy első féktárcsát szeretnék rá és a mérete 118 a belső és 6x135 az osztóköre. hátha tudtok segíteni honnan lehetne? 320as érdekelne úszóágyas. köszi :)
Heló túrázni akarom a kisebb fogas kereket de majd megnézem hogy nekem most mekkora van!
nekem lesz egy 45fogas de szerintem az neked már túl kicsi lenne
le akarom cserélni a 45öst 53asra talán utána tud menni majd lassan is
http://motoralkatresz.eu/
Helósztok! nekem van egy husqvarna wr/sm 125-öm 2005-ös évjáratú és aztszeretném kideríteni hogy honnan tudnék hátsó lánckereket rendelni ami kisebb mint a gyári 2-3 foggal?
Hello olyan kérdesm lenne hogy mi a véleményetek egy Husquarna Te 610 - ről 2001 es. A válaszokért előre is Köszi
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenen szükségem hozzáértőktől.
Csúszógyűrűt szeretnék cserélni az első teleszkópomban. Honnan, milyen, mennyiért tudok szerezni?
A lehető legolcsóbban.
WRE 125 1995
Ő lenne az:
Írtam!
írj egy mailt és megbeszéljük a részleteket
Meg a hutojuk is ugyan az
kikötöm egy darab madzaggal.....
tettem rá egy ventilátort, aztán kicsit bénán is állt, csak elfelejtettem megigazítani, aztán valami ág leverhette, mert arra az oldalra nem is fektettem a hétvégén
érdekel a dolog, de 100% hogy jó a 2006-os kivitelre?
1db,meg ellatlak trukel ,hogy tobbe ne hagyd el
36oo ba fajt nekem anno
KTM arban oda adom 5oooft a par
mennyi zseton lenne?
Hello! Nekem van, parban,zsir ujj