Sziasztok! Husqvarna sm610-s kuplungbovdent keresek megvételre, sajnos a sajátom megadta magát,és 1 hónapja senki se tudja leszállítani nekem a hőn áhított alkatrészt! Ha valaki tudna ebben segíteni, akkor nagyon hálás lennék! fermuvek2@freemail.hu címre tudtok írni.
nem minden husky 35 kw v kevesebb.. pl az ujabb 610-esnél pirosfehér. van ami 39 kw, de egy kérdést megér telefonon, hogy forgalmiban mennyi van. mert lehet a valósat írják, forgalmiban meg van 22-25kw. ez a két verzió szokott előfordulni nagyrészt.
amit leír a hirdető az enyhe túlzás, alapból a 61 lóerő, menettulajdonságban azért elmarad az újabbtól szerintem. és a motorja is lomhább, nyomatékos, de azért az újabb jóval idegesebb.és a régieknek az elektromos dolgai nem túl megbízhatóak. persze kevésbé költséges inkább idegesítő dolgai vannak.
újabbat is kapsz már 700-750körül ha valóban eladó. ha azt nézed én 4éve vettem 700ért egyet, 150körül költöttem rá. de abban sportkipufogó is benne van. 30ért egy hátsó gumi a maradék meg kopó alkatrész meg idomok mert sérült volt, sérült, hát az oldalsó fekete idom rajta hegesztett volt mert el volt repedve..
Erre nem tudsz feltenni semmilyen újabb idomot. Hát a 61 ló túlzás, jó lesz az 55-nek. Azt hogy az összes 35kw alatti meg nem mondom neked, de a hirdetésben 45kw szerepel gondolom a műszakiban is
de ha nemis lenne annyi...csak kevesebb...mit gondolsz róla? még1 kérdés --- erre feltudok tenni újabb évjáratú kasznit ? pl 2006-7 mittudom én. amelyik már az a fehér piros.
De van másod is vagy csak a Husky? Egyébként a videóm 0,58 nál látszik a karbi formájáról ha felismered kehin. Megjegyzem nekem nincs jó tapasztalatom a Kehinekkel egy jó beállított Mikuni is van olyan jó. De ha lehet akkor inkább karbis mint injektoros.
atesz jó lenne nekem nagyon te a huskyd...emlékszel beszéltünk telefonon, de pénzbe hosszú :D értem hogy rendbe raktad stb...de húzos bazki...mire átiratom meg elmegyek félútra...máris az alap összegnél vagyok :(((
2 évig semmiben. Áll a garázsban 2 évig vagy megveszik és használja más kb ennyi. A 2014 hiper-szuper 600 ccm motorok se tudnak ennél többet sőt...
Amúgy a 2005-ös könyvbe még dellorto van, pont most néztem azért írtam
Nem tudom, talán te megtudod válaszolni ezt. Pontosítok, hogy nem vagyok szakértő és ez egy szubjektív vélemény. De igen azt látom, hogy ami jó a mostaniakban akkor már meg volt és még a gyártsunk jót mert akkor jók vagyunk volt a cél ahelyett, hogy gyártsunk jónak tűnőt, hogy gazdagabbak legyünk.
amit leír a hirdető az enyhe túlzás, alapból a 61 lóerő, menettulajdonságban azért elmarad az újabbtól szerintem. és a motorja is lomhább, nyomatékos, de azért az újabb jóval idegesebb.és a régieknek az elektromos dolgai nem túl megbízhatóak. persze kevésbé költséges inkább idegesítő dolgai vannak.
újabbat is kapsz már 700-750körül ha valóban eladó. ha azt nézed én 4éve vettem 700ért egyet, 150körül költöttem rá. de abban sportkipufogó is benne van. 30ért egy hátsó gumi a maradék meg kopó alkatrész meg idomok mert sérült volt, sérült, hát az oldalsó fekete idom rajta hegesztett volt mert el volt repedve..
vélemény elős pillantásra?
Amúgy a 2005-ös könyvbe még dellorto van, pont most néztem azért írtam
már postára is adta a cuccom
rendeződni látszik az alkatrészutánpótlás