te450 szelephézag ellenőrzés
van valami trükk-fortély?
vagy csak simán megmérem?
berúgókarral helyzetbe lehet hozni a méréshez vagy a dekompresszor bezavar?
erőt veszek magamon aztán lemosás után megnézem mert benne van vagy 30 óra de eddig lusta voltam
Heló
SEGíTSÉGRE lenne szükségem
Hogy a kurva anyjába jön ki a vezlánc.egy ős (kb.1990-es) TE350-ből? és hol lehet ehhez alkatrészt találni?
ill. tudja valaki a szelephézag értékeket?
Köszi előre is srácok
újat találtam több helyen is 15ezer/pár körüli áron
csak rákérdeztem hátha van valakinek ütött-kopott de nem törött-hiányos kicsi pénzért
pl a supermotosok eléggé finnyásak az idomok szépségére
Helló. 125-ös Huskyhoz 0km-es új főtengelyem Eladó De használt hajtókar van hozzá, ami már cserés lesz. akinek menet sérült, kúp sérült csapágy felület kopott vagy hasonló hibájú a főtengelye akkor ez most jól jöhet neki!
Plusz 1pár hátsólábtartó is van.
Heló. Pontosan nem tudom, de van pár amelyik ugyan olyan kerékaggyal vagy nagyon hasonlóval van szerelve és nagy átalakítás nélkül bele megy endúró is és Sm is, sőtt soknak passzol a lánckereke és fékje is. Mikor rendeltem lánckereket fékbetétet, legtöbbször ktm suzuki szerepel pont a Husqvarna mellett.
Igaz evvel nem segítettem de sok sikert!
Üdv,egy kérdésem lenne mégpedig az hogy Husqvarna WR 125 tipushoz a gyári endúró szetten kívül milyen más kerekek szerelhetők be.?PL(suzuki,ktm stb) köszönöm.
ránézésre nem 04es... nem így néznek ki, blokk sem arany színű deknikkel lenne szerelve, de biztosra csak alvázszám motorszám esetében mehetsz... szal kérd meg h emailben smsben küldje el hogy le tudd ellenőrizn...persze csak ha érdekel...attól még ha 99es persze természetesen lehet jó a motor,csak már nem tudnám tiszta szívvel ezt az árat kifizetni érte...
először is a vázszámot és motorszámot, valóban 2004es-e a motor....aztán ha eldöntötted,hogy egy olyan motort szeretnél venni ami rajtad marad míg nem találsz egy újabb balekot...
nekem volt husqim 2x is, mint motor semmi de semmi gond nincs velük,nyugodtan merem ajánlani,csak majd az eladhatóságra is gondolván rájön az ember,hogy sajnos a magyarnak nem kell husqi mert fél tőle(rohadt szar berögződés,de sajnos így van)
tegyél be egy képet a kiszemeltről van aki segítene megállapítani valóban 2004es-e vagy lehet ismerős is valakinek...
van valami trükk-fortély?
vagy csak simán megmérem?
berúgókarral helyzetbe lehet hozni a méréshez vagy a dekompresszor bezavar?
erőt veszek magamon aztán lemosás után megnézem mert benne van vagy 30 óra de eddig lusta voltam