Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vásárlás előtt ne válj el! Nem éri meg!
Sziasztok Motorvásárlás előtt válok kizárólag csak Husqvarna SM 125 érdekelne (vagy más 25ös supermoto)! Valakinek van e eladó, ha igen kérem jelezze nekem itt vagy az uszozoli125@citromail.hu emailcímemen. Köszönöm!
Őszintén szólva, bár baromira sajnálom, de sok sikert nem látok a Huskyban már. Igazából ott volt az első törés amikor az olaszok vették meg a svédektől. Aztán egész jó mocikat kezdtek nyomni de jó olasz szokás szerint csődbe mentek, majd jött a Bmw és úgy ahogy van szarta el a márkát. Máshol levetett blokkokat kezdtek a raktárból bele pakolni a f@sza kis vázba, majd mikor elfogytak a polcról a dolgok szépen csődöt mondtak. Most hogy a Husaberg után a Husky-t is felvásárolta KTM...hát nem tudom. Max ugyan az a blokk megy enyhén az on roados ktm modellekbe, kicsit kihegyezve a verseny Huskyba, majd agyon reszelve mehet a verseny KTM-be.
Még egy gondolat: onantól h az 510 színe pirosfehér és nem kéksárga: fékrendszer gyengébb a munkahenger műanyag, illesztések szarok, stb stb. De nem vagyok szakértő és veszett endúrós sem.
annyiból lett volna jó hogy ismerős tud rendelni, itt lett volna 1 héten belül.
írt pár külföldi husky forgalmazónak de nem kínlódnak velünk
szóval áll az ügy.... ígéret van, meg spórolás a benzinnel
szerencsére van másik motor is a háznál
e-bay-on van amikor drágább hozzá valami mint a gyári, tapasztalatból mondom elvégre 3 éve meg van a huskym

Plusz senki nem születik egyből, nyelvzseninek, hogy nyomja az e-bay-t
ha jól tudom már sajna nem.....
nem mindenható az e-bay,nem volt szívócsonk fent
ha lett volna most nem lenne gondom.......
Ha abból indulok, ki h alapból a Husqvarna egy off road márka, akkor ha kifejezetten utcára gyárt egy típust ami azért születik, mert vélt vagy valós rés van a piacon, akkor ezt a modellt a többi vérbeli off road modellekhez képest te minek ítéled?
forgalmazza még a motoros cuccokat egyáltalán?
egy mailomra sem válaszoltak
én most a Maurer Gép Kft-vel egyezkedem alkatrész ügyben, ő lett a forgalmazó
a husky honlapján is ők vannak magyarországi képviseletként
Amúgy a 610 hogyan lenne hobby kategória mikor utca motor?
Abszolút nem vagyok szakértő, és ismerem az andl-os srácokat is. De én a 346XP-hez veszek náluk valamit, mert ahhoz nagyon értenek. Az meg hogy az e-bay korában rászoruljak egy márkaképviseletre...? Köszi. Van náluk Pápán jobb csapat is. SZERINTEM!
Nagyon el vagy tájékozódva, de majd aki rendelt alkatrészt megmondja, hogy az Andl-tól rendelték az alkatrészt.
Nehogy azt mond nekem nagy husky szakértőként, hogy nem ismered az egyetlen husky kereskedést az országban?
Nem veszem fel a kesztyűt. Amit felraktál, az hobby kategória. Az Andl...inkább fűnyírót mint motort. De nekem egy tucat. Nem fényezem már túl adtam rajta.
Nekem az ország egyetlen importőre Andl kft pápa (husqvarna-racing.hu) gondolom ismered őket mivel alkatrész gyárit máshonnét tuti nem szereztél.
Mondjuk nem tudom mit kell ezzel menőzni, hogy ismersz egy versenyzőt. Én is ismerem az importőr és jó fej sok tanácssal el is lát, mg ha felhívom segít is. Még sem írok ilyeneket mint te

Raktam fel egy képet mi a 610es 20 ezer km szervíze. És akkor ezt oszd el kettővel az lesz az 510...
nekem nemfog állni a motor elhiheted 1 percet sem :))) bármiről van szó apukám :)
én még mindig azt mondom hogy fingod nincs mit akarsz
2 napja még egy meg sem vett fmx-et akartál volna tuningolni kicsi pénzért......
nekem teljesen mindegy hogy mit veszel és mennyiért, akár az utolsó forintot is beletéve
de azért kuncogok magamban egy kicsit, amikor megy majd a rinya hogy sajna áll a gép mert szörnyű milyen áron adják ezt meg azt.......
itt most nem pont a husky alkatrészre gondoltam, a többihez is aranyáron mérik a cuccot
vége
béke veled
Neked mi csináltak a 20ezres szervizen? Látom a tiéd túl is van rajta meg meg is lett csinálva, lejárt műszaki...
Egyébként hol szervizeltetted?
Nekem a Nivo Jff-nél mondták amit írtam.
Nézd meg kik ők és mennyire "amatőrök"
ugye azzal tisztában vagy, hogy 22000km egy TE510 már elég cinkes vétel lenne? Ha kompletten fel kell újítani, mert széthullik az komoly összeg. Amúgy 12 ezer kilométernél illik szétbontani az egész blokkot
610-es fogyasztása:
- ha húzod neki mint állat 6,5l
- ha normálisan mész vele 5l
- ha meg szépen öreg papásan 3,5-4l
fogyasztás nem lényeges. csak hogy tudjam mi a helyzet. Az az igazság, ezt bekéne tegyem forgalomba. meg én nem crossozom. szoval még gumi...elég nagy hajcihő. vagy nem? én nem tudom...
és ha megváltál tőle te. akkor most hogy hogy megvál az illető is ?
Ja és szívesen! :)
Fogyasztás: ma igazán téped akkor 6/üzemóra. Ha közút akkor kb 5,5.
De ez a TE510
Nem tudom, hogy behozza e:
http://olx.hu/hirdetes/husqvar...
Ha kb egy hete beszélünk, nekem 650ért volt olyan amilyent te kerestél, de sajna már elment. Az akivel cseréltem szintén nem tartja meg kb 600ért már ha annyiért bele megy akkor plussz idomszettel papirokkal és plusz két szervizre való cuccal tudnád elhozni. Zalában van. A képeim és a videóim között fent van hogy milyen volt. Ha kell dobj egy emilt vagy privát üzenetet és megadom a számát.
Ki mondta neked Inna hogy kis fogyasztású kell? felettem egy kérdést hogy egy bizonyos motornak mi a fogyasztása? erre te ezt osztod be tudod neem feltétlen az volt a kérdés mögött hogy ÚRISTEN 9 LITERT ESZIK AKKOR NEM TUDOM FENTARTANI...hanem hogy tisztában legyek vele. dehát hadjuk ugyis nehéz felfognod...a stílusodról pedig, vertem ilyet nehányat mint te. Egyszer mindenki belefut az emberébe. Én is belefutottam már. Ami késik nem múlik egyszer majd élőbe valakinek ezt a stílust adod elő, és nem olyan idegállapotú ember mint sokan, akkor meglepődsz egy pár óra múlva az akkut ambulancián.
Igazi korrekt ember vagy! Köszönöm! Ezt hívják segitségnek ugye Inna akarom mondani Ini... Köszönöm Boromir. Megnézném azt a huskyt amit tudsz. kb 700-750.em van a motorra...ha 800 akkor ugyis odadja 750be reméljük :)