Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt elhiszem, de mikor ekkora ütést kap deformálódik hidd el, és a derékszögelése nem lesz jó így félre koptatja a hengert és a dugót, illetve majd eltörik. Csak jó tanács mielőtt kezdenéd elölről mert így jártál.
helló jano72. A hajtókar hibátlan és egy kicsit sem kotyog.
Bocs,hogy beleszólok de hajtókart is cserélj mert ilyenkor az is deformálódik!
A hengerfejel akkor jól jártál! Egy ilyen állapotut én is szivesen vennék! Én is mindig attól félek hogy mikor és hil esik be a szelepem... Mert úgy tudom előfordul az ilyesmi ezeknél a motoroknál. Csak nem tom miért. Minden esetre nem valami kellemes lehet. A többi alkatrésztől még nem is annyira félek,mert azt ugye nagyàból lehet hallani.. Egyébként az én 350-esemet nagyon szeretem- futomű jó, a súly is elmegy, kényelmes hosszabb távonis , az ereje is kb elég, a fogyasztása 4liter, szóval nem lenne ez rossz motor szerintem ennyi.pénzért. Egy jó tanács -az olajat mégha nem is olyan jó minöségüt de 500-km nél cseréld le! Majd ha kész a gép majd rakj fel képet! sok sikert!
helló Dosati. Hát úgy sikerült hogy vettem egy nagyon jó állapotban lévő hengerfejet szelepekkel és egy alig használt bontott dugattyút. A volt tulajjal nem tudtam beszélni mert felhívni sem tudtam és a levelekre sem válaszolt. Ez a mutatvány 70 ezerbe került használt alkatrészekből, kivéve a vezérmű lánc ami új. Itt a kép a hengerfejről. 15 ezer volt postával együtt és szelepekkel.
Ez brutális!Üzemképtelenül vetted meg?
Szelepeket honnan sikerült szerezni?
Illetve a hengert hogy sikerült helyre hozni? És kb mennyibe került ez a kis móka? Remélem a fazónt akitől vetted egy kis elbeszélgetésre felhivtad még nekem is fel ment apumpám!
Helló Dosati. Nekem az egész cuccot szinte cserélni kellet. Én ezt rosszan vettem úgy hogy a berugó tört el és más baj nincs, levettem az oldaldeknit és akkor láttam hogy a kuplung csapágyas. Ezután kíváncsiságból kivettem a gyertyát és láttam hogy össze van verve, és már estem is neki a hengerleszedésnek :D Akkor volt nagy meglepetés. Az egyik szelep eltörött és beleesett a hengerbe. Szóval szétverte a hengert a szelepeket a hengerfejet a dugót és a vezérmű lánc is odavolt. :) Röviden ennyi.
Tudsz képet küldeni?
Krossz farokidom van ha az jó + új ledes lámpa.
Enduró (lámpás) farokidom csak gyári újban létezik.
ez a főnök száma, nem egyszerű beszélni vele
ellenben visszahív ha neki nem jó
Ezen a számon elérhető a Domaszéki szervíz :
+36/70 612 57 14
Az olasz gyártásúakhoz ezt-azt tudnak , nem teljes a készlet , leghamarabb rendelnek neked
nekem hozott a maurer gép a 2006os te-hez szívócsonkot
fel kell hívni őket aztán majd mondják mi a helyzet
jó lenne kideríteni a bolt telefonszámát, aztán kiírni ide is
hello geng. Ezzel a problémával küzdötem én is. Olyan dupla ajku szimeringet ami benne van ne is keress nem találsz. Én vettem a csapágybolta kettö (belső átmérő 8 a külsö aszem 16) és összeforditva raktam bele . Azota tökéletes! Mérd meg mikróval vez tengely ovalitását , mert ha az is kopott akkor cumi van... Van ott még egy "o" gyűrű azt is föltétlen cseréld mert az is szivathat(kb 20-forint). Egyébként a 8/16-os szimering 200-forint... Én azota 1000km-et mentem vele és hogy lekopogjam egy csepp viz sincs az olajban! Sok sikert! (cserébe ird le nekem hogy miket cseréltél és hogy mennibe kerültek az alkatrészek valamint hogy mik voltak a tünetek)köszi
sajnos azokkal nem foglalkoznak még , nem tudom alkatrészt azért tudnak e rendelni ....legalább ebben a Pápában reménykedtem
Mennyit gondoltál érte ? Erre még ugye matrica is kéne....Honnan való ?
Én a Gerecse motortól rendeltem 9000 körül volt postával asszem 1 hét alatt megvolt.
Sziasztok. Van egy Husqvarna te350 es motorom. Most lett felújítva teljesen a motorja, de sehol sem találok bele szimeringet ami azt a célt szolgálná hogy ne folyjon össze az olaj a vízzel. Tudnátok nekem ebben segíteni hol kapok ilyet? a képen látható dologba kell a szimering.
domaszéken van az egyetlen kimondott márkaszerviz. szeged mellett. azt, hogy a nem ktm-es huskykhoz értenek e nem tudom
Pest kozelben van husky szerviz ? Nem a kertigepes :D
Jah hogy úgy, hát ez nem egy kis táv földúton meg főleg
2007-08 as farokidomja nincs valakinek eladó ? ha kehet fehér vagy fekete :)
földúton megyünk és kb semmilyen terv nincs
kecskemét-mátészalka távra beterveztünk 3 napot, ha 4 lesz vagy 2 az sem baj
lehet gyöngyös is útbaesik mert ott meg valami ingyen kaja lenne, szóval totál nyitott az útiterv
annyit nem tekerek bár lehet a legolcsóbb lenne.
Nekem annyira nem sürgős mert ami van fent újszerű csak még is jó lenne 1 kisebb, na ez említett úti célod jól jönne gondolom
a 4-esen mennétek Törökszentmiklóstól végig lehet menni ez a legegyszerűbb,sokat jártam járok ezen a szakaszon, Püspökladány vagy Szoboszlónál meg csapunk 1 gyors üzletet.
Na majd még beszélünk ha meg lesz addig.
Sziasztok sm 610 2006 milyen akksit vegyek ? Mert a mostani nagyon gyenge alig inditja . Koszi Hali !