Azt elhiszem, de mikor ekkora ütést kap deformálódik hidd el, és a derékszögelése nem lesz jó így félre koptatja a hengert és a dugót, illetve majd eltörik. Csak jó tanács mielőtt kezdenéd elölről mert így jártál.
A hengerfejel akkor jól jártál! Egy ilyen állapotut én is szivesen vennék! Én is mindig attól félek hogy mikor és hil esik be a szelepem... Mert úgy tudom előfordul az ilyesmi ezeknél a motoroknál. Csak nem tom miért. Minden esetre nem valami kellemes lehet. A többi alkatrésztől még nem is annyira félek,mert azt ugye nagyàból lehet hallani.. Egyébként az én 350-esemet nagyon szeretem- futomű jó, a súly is elmegy, kényelmes hosszabb távonis , az ereje is kb elég, a fogyasztása 4liter, szóval nem lenne ez rossz motor szerintem ennyi.pénzért. Egy jó tanács -az olajat mégha nem is olyan jó minöségüt de 500-km nél cseréld le! Majd ha kész a gép majd rakj fel képet! sok sikert!
helló Dosati. Hát úgy sikerült hogy vettem egy nagyon jó állapotban lévő hengerfejet szelepekkel és egy alig használt bontott dugattyút. A volt tulajjal nem tudtam beszélni mert felhívni sem tudtam és a levelekre sem válaszolt. Ez a mutatvány 70 ezerbe került használt alkatrészekből, kivéve a vezérmű lánc ami új. Itt a kép a hengerfejről. 15 ezer volt postával együtt és szelepekkel.
Szelepeket honnan sikerült szerezni?
Illetve a hengert hogy sikerült helyre hozni? És kb mennyibe került ez a kis móka? Remélem a fazónt akitől vetted egy kis elbeszélgetésre felhivtad még nekem is fel ment apumpám!
Helló Dosati. Nekem az egész cuccot szinte cserélni kellet. Én ezt rosszan vettem úgy hogy a berugó tört el és más baj nincs, levettem az oldaldeknit és akkor láttam hogy a kuplung csapágyas. Ezután kíváncsiságból kivettem a gyertyát és láttam hogy össze van verve, és már estem is neki a hengerleszedésnek :D Akkor volt nagy meglepetés. Az egyik szelep eltörött és beleesett a hengerbe. Szóval szétverte a hengert a szelepeket a hengerfejet a dugót és a vezérmű lánc is odavolt. :) Röviden ennyi.
Ezen a számon elérhető a Domaszéki szervíz :
+36/70 612 57 14
Az olasz gyártásúakhoz ezt-azt tudnak , nem teljes a készlet , leghamarabb rendelnek neked
nekem hozott a maurer gép a 2006os te-hez szívócsonkot
fel kell hívni őket aztán majd mondják mi a helyzet
jó lenne kideríteni a bolt telefonszámát, aztán kiírni ide is
hello geng. Ezzel a problémával küzdötem én is. Olyan dupla ajku szimeringet ami benne van ne is keress nem találsz. Én vettem a csapágybolta kettö (belső átmérő 8 a külsö aszem 16) és összeforditva raktam bele . Azota tökéletes! Mérd meg mikróval vez tengely ovalitását , mert ha az is kopott akkor cumi van... Van ott még egy "o" gyűrű azt is föltétlen cseréld mert az is szivathat(kb 20-forint). Egyébként a 8/16-os szimering 200-forint... Én azota 1000km-et mentem vele és hogy lekopogjam egy csepp viz sincs az olajban! Sok sikert! (cserébe ird le nekem hogy miket cseréltél és hogy mennibe kerültek az alkatrészek valamint hogy mik voltak a tünetek)köszi
Sziasztok. Van egy Husqvarna te350 es motorom. Most lett felújítva teljesen a motorja, de sehol sem találok bele szimeringet ami azt a célt szolgálná hogy ne folyjon össze az olaj a vízzel. Tudnátok nekem ebben segíteni hol kapok ilyet? a képen látható dologba kell a szimering.
földúton megyünk és kb semmilyen terv nincs
kecskemét-mátészalka távra beterveztünk 3 napot, ha 4 lesz vagy 2 az sem baj
lehet gyöngyös is útbaesik mert ott meg valami ingyen kaja lenne, szóval totál nyitott az útiterv
annyit nem tekerek bár lehet a legolcsóbb lenne.
Nekem annyira nem sürgős mert ami van fent újszerű csak még is jó lenne 1 kisebb, na ez említett úti célod jól jönne gondolom
a 4-esen mennétek Törökszentmiklóstól végig lehet menni ez a legegyszerűbb,sokat jártam járok ezen a szakaszon, Püspökladány vagy Szoboszlónál meg csapunk 1 gyors üzletet.
Na majd még beszélünk ha meg lesz addig.
Illetve a hengert hogy sikerült helyre hozni? És kb mennyibe került ez a kis móka? Remélem a fazónt akitől vetted egy kis elbeszélgetésre felhivtad még nekem is fel ment apumpám!
Enduró (lámpás) farokidom csak gyári újban létezik.
ellenben visszahív ha neki nem jó
+36/70 612 57 14
Az olasz gyártásúakhoz ezt-azt tudnak , nem teljes a készlet , leghamarabb rendelnek neked
fel kell hívni őket aztán majd mondják mi a helyzet
jó lenne kideríteni a bolt telefonszámát, aztán kiírni ide is
kecskemét-mátészalka távra beterveztünk 3 napot, ha 4 lesz vagy 2 az sem baj
lehet gyöngyös is útbaesik mert ott meg valami ingyen kaja lenne, szóval totál nyitott az útiterv
Nekem annyira nem sürgős mert ami van fent újszerű csak még is jó lenne 1 kisebb, na ez említett úti célod jól jönne gondolom
a 4-esen mennétek Törökszentmiklóstól végig lehet menni ez a legegyszerűbb,sokat jártam járok ezen a szakaszon, Püspökladány vagy Szoboszlónál meg csapunk 1 gyors üzletet.
Na majd még beszélünk ha meg lesz addig.