ha biciklivel jönnél érte lehet annyi elmenne vízre mint a postaköltség
sajna a legnagyobb buborékos borítékba se fér bele, szóval nem valószínű hogy elvinnék levélként
de kb egy hónap múlva megyek mátészalkára, ha gondolod elvihetem aztán útközben csak összehozunk valamit
bár még gőzöm nincs merre-hogyan megyünk
valakit érdekel egy alig használt jtr 822-45 lánckerék?
félárban vihető
érdeklődés esetén megtakarítom csili-vilire aztán lefotózom
így első ránézésre nem látszik rajta szinte semmi kopás
idomok elég sok helyen vannak a huskyhoz
valahol találtam komplett szettet 30 köröli áron, bár most épp nem találom
lassan kell műanyagoznom mert erősen kopik
ennyiből jobb volt az xr4 annál a legnagyobb bozótos sem verte le a hűtőidomokat
huskynál az első dzsungeles bevetéskor elmaradt a tankidom első része aztán észre sem vettem mert semmi jelentősebb akadálynak nem mentem neki
Hali, tény és való, van Szeged mellett. Domaszéken tényleg van egy husqvarna kereskedés, nem rég nyílt meg, nem tudom h az alkatészbeszerzés mennyire épült ki eddig. Én is benézek majd hozzájuk, érdekel a dolog, mivel lehet én is be husqizom a kezem. :D
Megnéztem a honlapot amit linkeltél , Itt szeged mellett mutat egyetlen egy kereskedést , Domaszéken , holnap felhívom őket , aztán meglátjuk hogy is van ez, ha megtudom kiírom :D Köszi a segítséget :)
Üdv mindenkinek ! Most vettem nemrég egy Husqvarna sm 125 s-t és van vele 1-2 kisebb bajom :) . Először is , hol szerezhetek be hozzá alkatrészt ? Mert keresgéltem , de itt Kecskeméten is Pápáról akarnak rendelni :D Én meg személyesen a pápaiakat nem érem el :/ Esetleg valakinek alkatrészei hozzá ? Gyári indexet , fejidomot , bal első idomot , feszültségszabályzót, gázkart illetve matricaszettet keresek hozzá. Előre is köszönöm a segítséget :) Ha van valamid e-mailem rendszeresen nézem : qmen159@gmail.com
Sziasztok!Van egy husqvarna wr 360 am, 98 évjáratu szeretnék rá venni valamilyen matricaszettet de nem találok sehol nem tudna valaki segíteni előre is megköszönném!
Sziasztok! Van egy csudiszép rendszámos Gilera Runner 180 FXR-em. Cserélném 2006 utáni Husqvarna SM 125-re. Ha valakit érdekel szívesen töltök fel képeket.
Hello káosz! Nem olyan káosz az. Na figyelj.. Van a vezérműláncod azt helyzetbe állitod. Mondjuk én úgy csináltam hogy a felső lánckerék legfelső fogát bejelőltem (megkarcoltam), utána egy láncszeből kinyomtam a tengelyt .Én esztergáltam hozzá egy kinyomo szerkezetet, de másal is ki lehet nyomni elég könnyen kijön. Utánna rácsatlakoztatod az új láncot a régire és a régit ahogy huzod ki az ujat pedig füzöd bele. Mikor benne van a régit leveszed , beállitod a felső lánckereket a jelőléshez, őszeilleszted a láncot , visszanyomod a láncszemet és a láncszem tengelyek vègét egy kis kalapácsal elkocogtatod persze a másik oldalon ellentartva! És kész is. Ne ilyedj meg soha nem fog szét jönni. Szelephézagot állithatod 0.1-0.15 között mindkettöt!
Sok sikert.....
Van két hátsó idomom ha esetleg érdekel, új motoron még nem volt!
enmoto@citromail.hu