Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek. Érdeklődöm va e valakinek tapasztalat a tc250 es ről? Minden érdekelne megbízhatóság, teljesítménye, alkatrész ellátás, vagy bármi amit csaktudnilehet. Ez eggyé 2007és évjáratu 4t.
Hello mindenki ! Olyan problémám volna a motorommal (tc 610 96) , ha húzom neki akkor elkezd durrogni majd megáll. Egy kis idő múlva ismét indítható, és megy is , de ha megint odahúzom neki akkor ugyanez az eredmény. Mi lehet a probléma ?
Most próbáltam ki aCr 500-at felújítás után,gondoltam berakom ide a vidit.
szerintem kell még olyan 3 év hogy bármi is játszana itt
addig felfuttatja a ktm a huskyt, és divatos lesz
Sziasztok 2T játszik itt?
ugyan olyan mint a többi üzemórásmotor, alkatrész szerintem olcsó és gyárit kapsz nem után gyártottat. kb ennyi
bíztam abban, hogy lesz kecskeméten is cucc a huskyhoz
nekem domaszék vagy pápa már kb tökmindegy
"Domaszéken lesz az egyetlen márkaképviselet, mivel a Maurer Gép Kft kapta meg Magyarország egész területére a márka forgalmazási jogát."
János akkor ti megszűntök, vagy mi lesz? Remélem azért lesz alkatrészem....
Köszi!
végre az alföldön is lesz husqvarna kereskedés ha valakit érdekel a cikk

http://www.motocrossmagazin.hu...
Keresek ugyanilyen váltót ami a képen szerepel,(husqvarna wr 430,cr430 vagy te610 váltó
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni Husqvarna ügyben! Szeretnék venni pályázásra supermotot ami nem túl drága! A szememnek nagyon tetszenek a husqvarnak ( SMR 450...) Akivel eddig beszéltem róla, mindenki azt mondta, hogy nagyon megbízhatatlan, nagyon szervizigényes, Brutális drága hozzá az alkatrész amit nehéz beszerezni, nehezen indul... sorolhatnám még!
Akinek van tapasztalata Husqvarna-val kapcsolatban az cáfolja meg vagy erősítse meg ezeket az infókat! ( alkatrészt hirtelen én sem nagyon találtam a neten)
Előre is köszönöm a segítséget
Üdv: Milán
Szerintem pont ilyet csak nagy szerencsével kaphatsz. ha jól látom ez a 100 éves sm jubileumi matricázás.
Valaki tudna segíteni hogy WRE 125 első telóba milyen olaj kell?
Manuálban annyit találtam hogy valamilyen marzocchi 7,5 SEA.
Ez azt jelentené hogy 7,5W?
Valakinek valami tapasztalat? Sűrűbb jobblenne?
Azért Őket megkérdezném!
http://www.moto-stylemx.com/es...
Igaz jobban megnéztem,tényleg 2005-től vannak!
Persze, kerestem már, de sajnos az adott évjáratra nincs sehol.
gugliba beírod:Husqvarna smr 450 graphics kit, annyit találsz mint a dög!Vagy így már próbáltad?
Nem tudtok véletlenül honlapot (akár magyar, akár külföldi) , ahol SMR 450 2004-re való matricázást lehet kapni?
Pontosan!
Ebben a videóban is!
http://youtu.be/ZHdhia_DfXo
Igen megegyezik!
jol emlékszel, vagy legalábbis azt mondom, hogy én is úgy emlékszek, pontosan akkor volt annyi az ára én 2,8ra emlékszek, mikor kiderült h a bmw eladja a husky-t és megakciózták a maradék nuda-t. TALÁN. ha jol emlékszek.
Most lehet rosszul rémlik, de mikor voltam a szalonba megnézni 2,7 millió volt az ára... abba 100%ig biztos vagyok hogy 2millió valamennyi volt
segítene ha lenne ki.....
pl nekem is hiába van lassan fél éve husky fingon nincs mi hogy van
beindítom megyek egy kört leállítom
ennyi........