Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KB 1 liter üzemanyag lehet benne, éppen tankolni készültem, mikor kiderült! :S Már nézelődtem a netem, találtam egy két címet, majd holnap felhívom pket, köszi azér!
miaz hogy porzik?

de lábad van nem? kérdezd körbe pestet, kulcsosokat.aztán még hátha elismegy hozzád a jó ember.. bár pesten kétlem..
Köszi a választ, de nekem Budapesten kellene valaki, és ami még probléma, hogy porzik a tank szóval nem is nagyon vagyok mobilis, valakinek házhoz kellene jönni... :S
Köszi a vàlaszt, felujitàsra màr sajna nincs pénzem, azèrt érdeklödnék.
Szegeden tudok egy embert, bármilyen zárba csinál neked kulcsot. elviszed hozzá, legkésöbb egyhét alatt csörög hogy kész a kulcs. persze azért mondtam szegedet mert hozzám ez van legközelebb.. de járd végig a kulcsmásolókat feléd... az egyik úgyis elvállalja, mert tudnak csinálni, csak nem nagyon szabad elvileg... az én emberem asszem 3ezer pénzért csinálja meg az ilyen munkát... nézz körül... tanksapka őrült drága lehet sztem másik motoré meg biztos nem jó bele.
Még annyit ha jól tudom ebbe extra drága az alkatrész nem 100 % hogy így van
Akkor most vacak lehet, vagy ennyire nem kelendöek a régebbi huskik?
Sziasztok!

Egy kis segítségre vagy ötletekre lenne szükségem! Van egy 2006-os Husqvarna SM 610-es motorm és sikeresen elhagytam a tank sapka kulcsát! Esetleg van valakinek ötlete, hogy miként lehetne a leg költséghatékonyabb módon pótolni?! Esetleg egyezhet más ilyen évjáratú és típusú motor kulcsával, vagy van valaki, aki tud bele faragni nekem kulcsot?! Minden öteletet előre is köszönök!
Én annyit tudok róla, hogy kb 1 éve hirdetik
Sziasztok!
Esetleg valaki ismeri az alábbi motort?
570-es 2002-es. Állitólag a blokkban minden ki lett cserélve.
Mit érdemes megnézni rajta. Nagyon tetszik és nem nagyon szeretnék mellényulni.
Hálás köszönet a válaszokért előre is!
További szép napot!
Sziasztok.
Érdeklődnék 1998as évjáratú WRE125 után, Supermotoként lenne használva.
Üzemórás motorok?
Ha a blokk most volt felújítva átlagosan mennyit kellene kibírni a dugattyúnak, gyűrűknek?
Alkatrészellátás milyen hozzá?
Mit tudtok evel a motorral kapcsolatba?....segitsetek mert megszeretnem venni!koszi elore!
Elküldtem a levelet a címre! :)
info@husqvarna-racing.hu
hengerhez tömítést és egy vezérműlánc kellene valahonnan, de sehonnan se tudok szerezni, a szervízben meg 3 hete ülnek ilyen semmitmndó feladat felett is.... husqvarna-racing.hu meg nem elérhető oldal, ást nem tudok aki tudna segíteni...
Miért mi a gond a géppel? Remélem nem komoly és mihamarabb megoldódik. Mondjuk ilyen időben nem nagyon jó motorozni! :) :)
foxinredsox: kerestem a neten de nem találok elérhetőséget... :S
valamit összehozhatunk, ha végre elkészülne a gépem :)
tudsz egy elérhetőséget mondani(mail, telefon)? mert nem jön be az oldalatok vmiért. elküldeném a rendelést még ma,a többit megbeszéljük... :)
Megérkeztünk!
fermáté látom Nyíregyházi vagy! Valamikor összehozhatnánk egy közös motorozást, ha van kedved?!
legyen 3-4
Gondolom 2 alatt a posta vagy futár simán lehozza...
Nyíregyházán Ktm kereskedés és szervíz,de hivatalosan mindennel foglalkoznak. péntekig kapnak haladékot,de betelt a pohár már. pénteken rendelem tőletek akkor! :) a 2 nap több mint korrekt!
milyen szakszerviz? Hozzánk ilyen rendelés nem érkezett, pedig azonnal tudjuk küldeni.